• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ÅBENT 10-16 I HVERDAGE

  • FORVENTET LEVERINGSTID 2-4 DAGE. 

HairLust Shooting Star Legatet


HairLust Shooting Star Legatet

Det årlige HairLust Shooting Star Legat til ambitiøse frisør studerende

Vi har stor respekt for frisør studerende, som har stærke ambitioner og som ønsker at sætte sit eget præg på verdenen inden for frisurer, hårpleje og hårprodukter. Derfor uddeler vi én gang årligt HairLust Shooting Star Legatet på 5.000 kroner, til frisør studerende, som ønsker at udvikle sig selv og udrette noget ekstra inden for faget.

Frisøruddannelsen er langt fremme i Danmark i forhold til resten af verden. Vi tilbyder HairLust Shooting Star Legatet for at bidrage til at vedligeholde Danmarks førende position på verdenskortet og fremme branchen i gennem engagerede og kreative individer, som har har samme ambitioner. Derved kan vi sammen inspirere andre til konstant at forbedre sig og følge med nutidens trends i frisørbranchen.

HairLust Shooting Star Legatet kan søges af alle frisørelever, der er i gang med frisøruddannelsen. Du kan både være i gang med grundforløbet, skoleforløbet eller være frisørelev, for at søge legatet.

For at komme i betragtning til legatet, skal du sende en ansøgning via nedenstående formular, hvor du inkluderer 10-15 linjer om dig selv samt 10-15 linjer om hvorfor du søger legatet og hvad netop DU vil bruge de 5.000 kroner på.

 

Deadline: 18. December 2018

 

Alle som sender en ansøgning, vil få besked på e-mail efter deadline, også selvom man ikke er legatmodtager. Svar kan forventes ultimo december.