• GRATIS LEVERING VED KØB OVER 399.-

  • SPAR OVER 40% PÅ 6-PAK

  • ALLE ORDRER BESTILT INDEN KL. 17 SENDES SAMME DAG

Vitaminer og piller mod hårtab: virker det?


Uanset om du er mand eller kvinde, vil vi forsøge at belyse, hvad du selv kan gøre for at bremse hårtab og de første tegn på at få tyndt hår, for til sidst at give dig svaret på, om der virkelig findes en kur mod hårtab.

Hvad er årsagen til hårtab hos mænd og kvinder? 

På et eller andet tidspunkt i livet vil de fleste af os opleve, at vores hår bliver tyndere. Der kan være tale om en kort periode i ens liv, hvor håret bliver synligt og mærbart tyndere, men det kan også strække sig over en længere periode, hvorfor det er vigtigt at finde diagnose og kur. Før du begynder at ty til behandlinger, kure eller piller mod hårtab, er det vigtigt at forstå hvorfor hårtabet i første omgang er opstået.

For både kvinder og mænd er hårtab primært et resultat af genetik og ændringer i hormonelle niveauer. Andre årsager kan være af sundhedsmæssige karakter, såsom problemer med skjoldbruskirtlen, reaktioner på medicinske behandler såsom kemoterapi, medicin, sygdomsforløb, graviditet, stress eller dårlig kost.  

En anden årsag til hårtab hos mænd og kvinder kan skyldes forkert pleje af håret. Permanente farvninger, stramme frisurer, voks, forkert hårbørstning, saltvand, klorvand, kalk, kulde, varme, brug af glattejern, føntørrer eller anden varmebaseret stylingsredskaber er bare eksempler på, hvad vi dagligt udsætter vores hår for. Disse ”dårlige” vaner kan forårsage alvorligt hårtab hos mænd og kvinder, hvorfor det er ganske almindeligt, at både unge som gamle søger efter en kur mod hårtab.

Findes der en kur mod hårtab, eller hvad kan du selv gøre?

Hvis du har mistanke om, at dit hårtab kan skyldes sundhedsrelaterede årsager, så er det vigtigt at du går til din læge for at få en korrekt diagnose for derefter at finde den rette kur og eventuelt medicin og piller mod hårtab.

Hvis dit hårtab er et resultat af mangelfuld dårlig pleje, så er det eneste råd at stoppe de ”dårlige” vaner og begynde at tage dig godt af dit hår, hjælpe det på vej med gode vitaminer og piller mod hårtab.

Kan vitaminer og piller mod hårtab hjælpe?

Undersøgelser har vist at specifikke vitaminer, mineraler og proteiner kan have en positiv effekt på hårtab og styrke håret. Hvis du er i mangel af f.eks. biotin vil symptomerne vise sig i hårtab og tyndt hår. Ligeledes kan en mangel af zink hæmme hårvækst og forårsage tyndt hår. Det vil sige, at det er meget vigtigt at indtage disse vitaminer og piller mod hårtab dagligt, for at fremme og opretholde en sundt hårvækst, hvis du ikke får tilstrækkeligt med disse.

Hvad med kosten, har den betydning for hårtab hos mænd og kvinder?

Ligesom alle andre celler og dele af din krop kan en sund kost gøre meget. Sukker og fede fødevarer baseret på umættet fedt skal du forsøge at reducere. Ligesom store forbrug af alkohol og tobak heller ikke er godt for hverken hår, hud eller negle.

Hvad kan hjælpe mod hårtab som mænd og kvinder?

HairLust Men er en unik kur med vitaminer mod hårtab hos mænd, som indeholder klinisk testet vitaminer og mineraler, som fremmer en sund hårvækst. Disse piller mod hårtab findes også til kvinder i en formular udviklet mod hårtab hos kvinder. Når HairLust anvendes dagligt vil de fleste kunne genskabe hårvækst og stoppe hårtab. Kunsten er at begynde at bruge det så snart, at du begynder at opleve symptomer på begyndende hårtab. HairLust kan hjælpe med at opretholde en optimal mængde at de vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at vokse et sundt og tykt hår.

Hvad er fremtiden inden for hårtab?

Hårtab hos mænd og kvinder er et område, hvor der konstant er intensiv forskning for at forbedre produkterne på markedet. Der forskes hele tiden efter nye mulige lægemidler og piller mod hårtab, som kan øge hårvæksten og sætte en bremser for hårtab. Produkterne fra HairLust er formuleret på baggrund af kliniske forsøg af førende farmaceuter og ernæringseksperter i England og Danmark. Ingredienser i vores produkter er testet for effekt og baseret på nyeste forskning, hvorfor du kan være sikker på, at du får den mest nutidig og moderne kur mod hårtab. Der findes ingen mirakelkur mod hårtab hos mænd og kvinder, men en kombination af gode hårplejerutiner og tilskud mod hårtab er testet for at give positiv effekt på hårvækst og derved behandling af hårtab.