• GRATIS LEVERING VED KØB OVER 399.-

  • SPAR OVER 40% PÅ 6-PAK

  • ALLE ORDRER BESTILT INDEN KL. 17 SENDES SAMME DAG

Faq


Hvad er HairLust – og hvordan virker det?

HairLust tilføjer alle de vitale vitaminer og næringsstoffer, som din krop har brug for, for at vokse sig et langt og sundt hår. Vores unikke formel har leveret fantastiske resultater for mange af vores kunder, som har tilbagerapporteret hurtigere og kraftig hårvækst efter brug af HairLust.

For at se hvordan HairLust virker, så se vores forklarende video her. Her kan du læse alt om, hvordan HairLust hår vitaminer arbejder for at fremme et sundt og langt hår.

Hvordan bruger jeg HairLust?

HairLust er en naturlig blanding, som beriger kroppen med vitaminer, mineraler, proteiner, fibre og gode næringsstoffer. Se på hver enkelt produkt side, hvordan du anvender disse under fanen 'anvendelse'.

Hvornår skal jeg bruge HairLust?

Vi anbefaler, at du tager dine piller og vingummier 30 minutter før et hovedmåltid sammen med et glas vand. Tag kun én pille eller vingummi af gangen. 

Hvad sker der, hvis jeg holder op med at tage HairLust

Du kan stoppe med at tage HairLust, når du ønsker, men vi kan ikke garantere at dine resultater med HairLust vil fortsætte over tid, hvis du stopper.

Hvem kan bruge HairLust?

HairLust kan anvendes af alle, som ønsker et smukt og kraftigt hår. Hvis du tager anden form for medicin, gravid, eller er under 16 år, bør du konsultere med din læge før brug.

Hvor hurtigt vil mit hår vokse ved at tage HairLust?

Resultaterne vil variere fra person til person, men vores kunder har tilbagemeldt vækst på 2-3 cm i gennemsnit om måneden, hvor det normalt vokser 1 cm gennemsnitlig om måneden uden HairLust.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Alles behov og resultater er forskellige, men som udgangspunkt skal du anvende Hairlust minimum 1 måned, for at resultaterne for alvor kan ses og mærkes.

Hvor kan jeg købe HairLust?

HairLust kan købes nemt og sikkert lige her.

Er der nogle bivirkninger?

HairLust er et 100% naturligt tilskud til en sund kost og livsstil, og derfor er der ikke nogle kendte kendte bivirkninger involveret. Husk dog at læse de anvendte ingredienser igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk for vores formular.

Kan Hairlust bruges mod hårtab?

Hairlust er designet til at hjælpe dig med at fremme hårvækst og bekæmpe symptomer på hårtab og kan derfor godt bruges mod hårtab hos både mænd og kvinder.

Kan jeg tage HairLust, hvis jeg er gravid eller ammer?

Nogle kvinder har fået godkendelse fra deres læger til at tage HairLust mens de er gravide eller ammer, men vi anbefaler, at du konsultere med din læge først.

Vil HairLust påvirke anden kropsbehåring?

Nej, HairLust er designet til at understøtte væksten af ​​håret på din hovedbund og ikke anden kropsbehåring. HairLusts opgave er at fremme tykkere, stærkere, længere og sundere hår på hovedet.

Kan jeg Returnere min pakke?

Ja, som kunde som HairLust har du 14 dages returret. Det betyder at du fra leveringdatoen, kan sende din pakke retur til os inden for 14 dage, hvis du har ombestemt dig. Hvis du fortryder dit køb, vil leveringsomkostningerne ikke blive refunderet.

Kontakt os på info@thehairlust.com, inden du sender din pakke retur.