Vælg et godt håndklæde til håret med disse råd


Du ved måske ikke at det at gnide dit hår tørt med et billigt håndklæde, er et af de mest skadelige ting, du kan gøre ved håret. Det er derfor bestemt værd at investere i et ordenligt håndklæde til håret. Læs videre i artiklen herunder hvor jeg gør dig klogere på, hvordan man vælger et godt og skånsomt håndklæde til håret. Derudover giver jeg dig min bedste produktanbefaling.

Mette Frederiksen redaktør HairLust

Mette Frederiksen

Skønhedsskribent

Mette er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Hun har en baggrund i skønhed og har arbejdet i en helsebutik i Odense, hvor det primære fokus var på hårplejeprodukter inklusiv indkøb og salg af disse. Læs mere om skribent.

Tidligere var mit håndklæde en af de hverdagsting, som jeg ikke gik så meget op i kvaliteten af. Jeg fandt dog efterfølgende frem til at mit hår tog meget skade af det billige håndklæde jeg brugte til håret. Det er nu skiftet ud med et bambus håndklæde til håret og jeg kan mærke en betydelig forskel.

Hvorfor bambus? Det giver jeg svaret på længere nede.

Bambus er et fantastisk og meget mangfoldigt naturmateriale, som har en masse skønne fordele for fremstilling af tekstiler - og et bambus håndklæde til håret er ingen undtagelse. Det er dog kun for relativt nyligt, at den vestlige verden har opdaget den brede vifte af fordele fra bambus. Bambus er et miljøvenligt valg, som er en god løsning til mange af de moderne krav vi har til både høj kvalitet og med tanke på et bæredygtigt materiale. 

Hvorfor bruge bambus?

Bæredygtighed

Bambus er en fantastisk plante - faktisk er det en af verdens hurtigst voksende planter. Nogle arter af bambus vokser 120 cm om dagen. Det er en naturlig produktiv plante, der ikke har brug for gødning eller pesticider for at vokse, i modsætning til andre fibre, som kræver omfattende sprøjtemidler og vanding for at opnå optimal vækst.

Let nedbrydeligt

Bambus er naturligt nedbrydeligt, hvilket giver samvittighedsfulde mennesker ro i sindet. Bambus er derfor let nedbrydeligt og udgør en minimal belastning for miljøet.

Hvordan bruges bambus?

Udover et bambus håndklæde, så kan bambusfibre også anvendes til at lave alle former for tekstiler, både håndklæder til håret og huden, tøj, sokker, sengetøj og meget mere. Bambus kan blandes med bomuld, hamp og lycra.

Bambus kan også formes til miljøvenlige byggematerialer, laminatgulve, møbler mm.

Hvad er fordelene ved bambus som håndklæde til håret?

Et bambus håndklæde er utrolig skånsomt og godt for tørt og ødelagt hår, da materialet er meget blødt og mild. Sammenlignet med andre materialer ofte anvendt i håndklæder f.eks. bomuld og polyester, så er bambus mere skånsomt og langt bedre fugtabsorberende. Derudover er det svært at undgå at lægge mærke til, hvor blødt et håndklæde til håret lavet af bambus er - det er fantastisk blødt og lækkert.

Når bambus anvendes som håndklæde til håret er det blødt og luksuriøst at røre ved og giver skøn komfortabel oplevelse. Det er desuden lavet af allergivenlige fibre, som er en god løsning til personer med følsom hud eller tørt og slidt hår. Et bambus håndklæde er meget åndbart og antibakterielt, og så er det faktisk fire gange mere absorberende end almindelige bomuldshåndklæder.

HairLust bambus håndklæde til håret

Dette behagelige håndklæde giver en fantastisk pasform til dit hoved og er meget skånsomt ved håret. HairLust bambus håndklæde til håret er en perfekt løsning til tørt, spaltet eller sart hår og hovedbund. Vi anbefaler at kombinere håndklædet med HairLust Hair Mask, som gør det komfortabelt og nemt at benytte hårmasken i håret i den anbefalede virkningstid.

4,8

4,8 af 5 stjerner

41 anmeldelser


1 kommentar


  • Elise

    Kæmpe fan af bambus :-D sengebetræk, pudebetræk, håndklæde. Jeg er solgt. Så blødt og lækkert – og miljøvenligt


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.