• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ÅBENT 10-16 I HVERDAGE

  • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

Hvorfor overveje at investere i et bambus håndklæde til håret?


At gnide dit hår tørt med et billigt håndklæde er et af de mest skadelige ting, du kan gøre ved håret. Derfor skal du investere i et bambus håndklæde til håret.

Mette Frederiksen

Skønhedsskribent

Mette er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Hun har en baggrund i skønhed og har arbejdet i en helsebutik i Odense, hvor det primære fokus var på hårplejeprodukter inklusiv indkøb og salg af disse. Læs mere om skribent.

Bambus er et fantastisk og meget mangfoldigt naturmateriale, som har en masse skønne fordele for fremstilling af tekstiler, såsom et bambus håndklæde til hår og hud. Det er dog kun for relativt nyligt, at den vestlige verden har opdaget den brede vifte af fordele fra bambus. Bambus er et miljøvenligt valg, som er en god løsning til mange af de moderne krav vi har til både høj kvalitet og med tanke på et bæredygtigt materiale. Læs videre i artiklen herunder for at blive klogere på fordelene ved et bambus håndklæde med henblik på brug til håret.

Hvorfor bruge bambus?

Bæredygtighed

Bambus er en fantastisk plante - faktisk er det en af verdens hurtigst voksende planter. Nogle arter af bambus vokser 120 cm om dagen. Det er en naturlig produktiv plante, der ikke har brug for gødning eller pesticider for at vokse, i modsætning til andre fibre, som kræver omfattende sprøjtemidler og vanding for at opnå optimal vækst.

Let nedbrydeligt

Bambus er naturligt nedbrydeligt, hvilket giver samvittighedsfulde mennesker ro i sindet. Bambus er let nedbrydeligt og er en minimal belastning for miljøet.

Hvordan bruges bambus?

Udover et bambus håndklæde, så kan bambusfibre også anvendes til at lave alle former for tekstiler, både håndklæde til hår og hud, tøj, sokker, sengetøj og meget mere. Bambus kan blandes med bomuld, hamp og lycra.

Bambus kan også formes til miljøvenlige byggematerialer, laminatgulve, møbler mm.

Hvad er fordelene ved bambus som håndklæde til hår og hud?

Et bambus håndklæde er utrolig skånsomt og godt for tørt og ødelagt hår, da materialet er meget blødt og mild. Sammenlignet med andre materialer ofte anvendt i håndklæder f.eks. bomuld og polyester, så er bambus mere skånsomt og langt bedre fugtabsorberende. Derudover er det svært at undgå at lægge mærke til, hvor blødt et håndklæde til håret lavet af bambus er - det er fantastisk blødt og lækkert.

Når bambus anvendes som håndklæde til hår og hud er det blødt og luksuriøst at røre ved og giver skøn komfortabel oplevelse. Det er desuden lavet af allergi-venlige fibre, som er en god løsning til personer med følsom hud eller tørt og slidt hår. Et bambus håndklæde er meget åndbart og antibakterielt, og så er det meget fugtabsorberende, faktisk fire gange mere absorberende end almindelige bomulds håndklæder.

HairLust bambus håndklæde til håret

Dette behagelige håndklæde giver en fantastisk pasform til dit hoved og er meget skånsom mod håret. HairLust bambus håndklæde til håret er en perfekt løsning til tørt, spaltet eller sart hår og hovedbund. Vi anbefaler at kombinere håndklædet med HairLust Hair Mask, som gør det komfortabelt og nemt at benytte hårmasken i håret i den anbefalede virkningstid.

4,9

4,9 af 5 stjerner

26 anmeldelser


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.