• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • SPAR OP TIL 40% VED KØB AF MULTIPAKKER

  • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

Hvordan får man langt hår hurtigt?


Det vigtigste udgangspunkt er, at huske på at håret ikke vokser natten over. Det tager tid og tålmodighed at få et langt hår. Håret vokser i gennemsnittet 1 cm om måneden, så at få et langt hår kræver som hovedregel en god portion tålmodighed. Men du kan hjælpe det lidt på vej. Læs med her og find gode tips til, hvordan man får langt hår hurtigt.

1. Saksen er din ven

Ironisk nok, er saks og klipning din ven. Naturligvis er det ikke den regelmæssige klipning i sig selv, som får håret til at vokse hurtigere. Nej, det er ved at forebygge og undgå at håret ikke spalter og knækker, at en regelmæssig klipning kan være et godt råd til et sundt og langt hår. Spaltet hår vil arbejde sig op i tråde, og vil i værste fald resultere i mange unødvendige centimeter knækket hår. Derfor vil dit hår faktisk være kortere end, hvis du får en konsekvent kort trimmer hos frisøren regelmæssigt. Alt afhængigt af hår og tilstand, ja så kan en klipning hver 2-4 måned være en god investering i det lange løb. Husk nu at bede frisøren om kun at tage de slidte spidser.

2. Brug balsam hvergang

Brug balsam HVER gang du har vasket håret med shampoo. Det kan ikke undertrykkes nok. En god balsam kan hjælpe med at erstatte lipider og proteiner inde i håret, samt at forsegle håret med en ydre skal af beskyttelse. Ved at forhindre håret i at tage skade, kan en balsam hjælpe dig godt på vej med at få langt hår hurtigt. Men på den korte bane, kan du også nyde et mere skinnede og meget mere arbejdsomt hår, som vil være nemmere at rede ud.   

3. Spar lidt på shampooen 

Brug ikke shampoo hver gang du går i bad. Sæt håret op i en knold så du undgår at skulle skylle det hver gang du er under bruseren. For meget hårvask med shampoo er en af de største syndere til ødelagt og knækket hår. Så hvis du ønsker at få langt hår hurtigt, så tag lige en pause med shampooen. Her er grunden til at for meget hårvask med shampoo kan ødelægge håret: Formålet med shampoo er at vaske snavs og bakterier væk, men hvad mange ikke er klar over, er at samme shampoo også vasker naturlige olier væk, som holder håret blød og sundt. Så endnu et tips i vores ”hvordan får man langt hår hurtigt” to-do-liste er at holde lidt igen med shampooen.

Når du virkelig har brug for at vaske håret med shampoo, så start i hovedbunden. Altså der hvor håret er mest fedtet og masser så massen bliver skummet godt op. Når massen er skummet op, kan du med fordel lade det glide ned over resten af hårstråene. Skyl efterfølgende med vand.

4. Brug hårolie- eller maske behandling

Et andet godt råd til at få et langt hår hurtigt er at anvende en god hårolie eller maske behandling en gang om ugen. Dit lange hår, som jævnligt bliver udsat for slid, og som har flere år på bagen har højst sandsynligt et større plejebehov end, hvad en regulær balsam kan hjælpe med. Særligt hvis du ønsker et langt hår kan en god fugt kur være dig godt behjælpelig. Vi anbefaler en kokosolie kur, og den kan du lave selv;  Du skal bruge 1 kop uraffineret kokosolie blandet med 1 spsk. af mandel, macadamia og jojobaolie. Fordi olier kan efterlade en rest på håret, så anvend det i et fugtigt hår og lade det sidde i 10 minutter. Efter 10 minutter, så skyl de efterskydende olie i håret med shampoo og balsam. Disse fantastiske olier er i stand til at fylde håret op med fedtsyrer, og når de skylles ud med en almindelig shampoo, bliver olien inde i håret, som vil nære og beskytte det. Hvis du ikke ønsker at springe ud i en hjemmekur så prøv en oliebaseret hår behandling i stedet, som du kan få anbefalet af din frisør.

5. HairLust - tag et vitamin kosttilskud

Har du overvejet at støtte din hår med et vitamin kosttilskud? Hvis du er på jagt efter en overkommelig løsning til at få dit hår til at vokse sig hurtigere, så kan det være en god løsning. Din krop kræver mange vigtige næringsstoffer og vitaminer til hårvækst. Alt fra rigelig protein til en masse vigtige vitaminer og mineraler. Det kan være svært at få den rette mængde af alle disse hårvækst næringsstoffer, som kan hjælpe med at få et lagt hår hurtigt, i den regelmæssig almindelige hverdagskost. HairLust hårvækst vitaminer kan hjælpe dig med at få alle de vitaminer, som håret kræver for at vokse sig langt og modstå ydre skader.

6. Ændre din børsterutine

Børst dit hår som var det spundet af guld. For meget børstning kan forårsage skade på dit hår. Når du børster i langt vådt hår, så sørg for at starte fra bunden og arbejde dig op. Instinktivt går vi ofte fra hovedbunden og ned, men dette gør det desværre nemmere for håret at knude og filtre og derved tage skade. Så derfor forsøg at få denne rutine ind i din hårplejerutine, da det er vejen frem til et smukt og langt hår.  

7. Skift pudebetræk 

Drop dit bomuld pudebetræk. Vi anbefaler at skifte til et satin stof, fordi det har en blødere overflade, der ikke vil skabe de samme gnidninger, som vævet bomuld kan have på dit hår.

8. Drop håndklædet

Aldrig, aldrig, aldrig tving dit hår op i en sammenknude i håndklædet efter bad. Ja, hvad kan der egentligt være så slemt ved det? En helt masse faktisk - særligt hvis du ønsker et langt hår hurtigt. Det forårsager så meget brud og slidtage på håret, når dit hår bliver fanget i alle de vævede fibre, og da de fleste kvinder næsten altid pakker det for stramt omkring deres ansigt, vil alle de små, skrøbelige hår omkring ansigtet blive mere tilbøjelige til at knække. Invester i et blødt mikrofiber håndklæde i stedet for. Dem kan du købe i de fleste store supermarkeder, hos Matas eller lignende kropspleje butikker.

9. Tag en kold skyller 

Tag en kold skyller i slutningen af hvert bad. Dette er virkelig med til at få håret til at vokse sig langt hurtigt, men også med til at holde det sundt og smidigt. Koldt vand gør at det yderste lag af håret bliver mere smidigt, som hjælper med at forhindre fugt tab, knækket hår og varme skader - du behøver kun at give det koldt vandt til sidst i badet, i omtrent 10 sekunder, men det kan gøre en enorm stor forskel.

10. Pas på håropsætningen

Vores sidste råd i denne ”hvordan får man langt hår hurtigt” liste, men ikke desto mindre et vigtigt et. Håropsætninger og frisurer. Sørg for at bruge de rigtige redskaber og lade være med at stramme eller hive for meget i håret. En ganske almindelig hestehale opsat med en hår elastik kan ødelægge dit hår. Vi anbefaler et elastik uden metal, da disse er meget skånsomme mod håret. Hvis du anvender en god elastik skal du ikke bekymre dig om ødelagt hår.