• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ÅBENT 10-16 I HVERDAGE

  • FORVENTET LEVERINGSTID 2-4 DAGE. 

Hårkur til tørt hår - de 5 bedste ingredienser til din hårkur


I denne artikel kan du læse min dybdegående anmeldelse af naturlige olier, som du skal anvende i din hårkur til tørt hår.

Louise Hansen

Skønhedsskribent

Louise har tidligere været igang med frisøruddannelsen, men valgte at gå videre som journalist. Louise er nu uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Nu arbejder arbejder hun som freelance journalist for HairLust og andre.Læs mere om skribent.

Jeg er sikker på at du ligesom mig har oplevet perioder med tørt hår. Især i de kolde vintermåneder er der et endnu større behov for at pleje håret med en fedtholdig hårkur målrettet et tørt hår. Når det kolde vejr efterlader håret tørt, kruset og livløst, kan en hårkur baseret på vegetabilske fedtstoffer være en magisk kilde til et smukt og gennemfugtet hår hele året rundt.

Jeg har i denne artikel kombineret nogle af de mest fantastiske vegetabilske kilder til at overvinde skadet og tørt hår. Læs videre i artiklen herunder for at blive klogere på de bedste olier, som kan bruges i en hårkur til tørt hår.

Hårkur til tørt hår - vores anbefaling

Herunder har vi samlet de 5 olier, som vi har konkluderet til at være de bedste i en hårkur til tørt hår, men der er stadig nogle ting, som du skal være opmærksomme på ved hver enkel. Bliv meget klogere ved at læse med.

Udover hårkur til tørt hår, er der flere vaner, som du måske bør overveje at lave om på, for nemt og hurtigere at forbedre styrken og sundheden af dit hår. 

Kokosolie i hårkur til tørt hår

Intet slår kokosolie, når det kommer til at bekæmpe beskadiget og tørt hår. Kokosolie er den bedste naturlige kilde til mellemkædede fedtsyrer, som er fedtsyrer med antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Kokosolie er meget nærende for hele kroppen, og ikke kun som en hårkur til tørt hår. Kokosolie indeholder laurinsyre, som understøtter produktionen af protein i håret og kan trænge dybere ind i håret sammenlignet med andre olier og fedtstoffer på markedet. Netop derfor vil du hurtigt kunne mærke og se forbedringer ved brug af kokosolie i en hårkur til tørt hår. Når du vælger en kokosolie til dit hår skal du være opmærksom på, at du finder en, der er lavet til håret, særligt hvis du fra naturens side har tildens til at have fedtet hår og hovedbund. Er du stadig nysgerrig? Så læs vores store guide om kokosolie til håret

Argan olie

Denne olie er et meget populært valg, når der skal vælges en hårkur til tørt hår og behøver derfor ikke den helt store introduktion. Argan olie kommer fra det marokkanske argentræ og anvendes i hårprodukter og hårkure til tørt hår, men også i fugtighedscreme til huden. Argan olie indeholder store mængder af gavnlige næringsstoffer, vitaminer og fedtsyrer. Det høje indhold af blandt andet E-vitamin i argan olie kan fremme en sund hårvækst, da den indeholder antioxidanter, som hjælper med at stimulere blodcirkulationen og hårcellerne og påvirke dem til at producere nyt og sundt hår. Derudover kan en god hårkur med argan olie virke som en fugtighedscreme for hovedbunden og reducere skæl og problemer med tørt hår og hovedbund. Herunder ses HairLust Hair Mask, som er en effektiv hårkur, som fungerer super godt til tørt hår.

Avocadoolie

Avocadoolie er en tyk og lækker olie, der er fremstillet af avocadoens fede kød. Denne skønne frugt er rig på antioxidanter, mineraler, biotin og essentielle fedtsyrer og er derfor meget nyttig til at overvinde skadet, langsomt voksende og tørt hår. Udover at være en fantastisk ingrediens til en hårkur til tørt hår og hud, kan avocado også hjælpe med at give næring til hårsækkene og således fremme hårvækst. Vi anvender avocado olie i vores Hair Growth and Repair Conditioner grundet dens hurtige evne til at trænge ind i håret. Hvis du døjer med tørt hår er avocadoolie en ingrediens at kigge efter, når du skal købe et hårplejeprodukt.

Olivenolie

Hvis du oplever problemer med spaltede spidser eller krusede krøller, så kan olivenolie hjælpe dig med at blødgøre håret og gøre det mere elastisk. Olivenolie er rig på vitaminerne A og E samt antioxidanter, som hjælper med vedligeholde en sund produktion af hårets naturlige byggesten, keratin. Olivenolie anvendes i hårprodukter og hårkure til tørt hår, til at fjerne ophobning af talg, der forhindrer dannelsen af nye hårsække og sund hårvækst.

Aloe vera olie

Aloe vera indeholder noget, der hedder proteolytiske enzymer, som reparerer døde hudceller i hovedbunden. En hårkur til tørt hår baserede på Aloe vera olie kan efterlade håret gennemfugtet og skinnende. Aloe vera olie siges at kunne fremme hårvækst, forhindrer kløe i hovedbunden, reducerer skæl og typiske hovedbundsproblemer.

Hårpleje udover hårkur til tørt hår

Hvis du ønsker at læse mere om hvordan du plejer håret på bedste vis udover brug af hårkur, så kan du få meget nytte af vores artikel om hvilke vitaminer der er gode for håret, hvor vi kommer med anbefaling til, hvordan du giver dit hår din bedste indre pleje til et sundt og langt hår. 

Kundeanmeldelser af HairLust
4,8

4,8 af 5 stjerner

41 anmeldelser


1 kommentar


  • Lise

    Jeg har været flittig bruger af glattejern og hårtørrer, som desværre ødelagde mit hår. Jeg bruger jeres hårkur én gang om ugen og mit hår ser ikke spaltet ud mere. Tror jeg skal prøve jeres hårolie :-)


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.