Historien bag HairLust


I starten af 2017 oplevede Sofie Tidemand og Rasmus Serup på første hånd, hvor meget tyndt hår og hårtab kan påvirke folks selvværd. Specielt hos kvinder, hvor hårtab ofte er et problem, der ikke har været italesat på samme måde, som det har været hos mænd.
Begge var kommet godt ind i 20’erne og kunne derfor se tydelige tegn på, hvor stort et problem hårtab kan være, både for dem selv, men også for folk omkring dem.

Sofie havde typisk tyndt og skrøbeligt, skandinavisk hår, der siden teenageårene havde været meget præget af spaltede spidser og tørre, skadede lokker. Dette startede specielt, da hun som teenager fik extensions, hvorefter hun aldrig fik håret helt tilbage til dets naturlige, sunde udgangspunkt, på grund af stressede arbejdsperioder og for lidt tid i hverdagen til at kunne få den rette kost, en optimal søvn og tilstrækkelig motion.
Som mange mænd i 20’erne begyndte Rasmus’ venner at prikke til hinanden med deres begyndende hårtab og vigende hårgrænser, og mange begyndte så småt at gå med hue, selvom det ikke var koldt udenfor. Pludselig blev det utroligt populært at gå med hat, så man kunne gemme de høje tindinger.
Begge kunne de relatere til problemet og tabuet omkring hårtab. Men i stedet for at se gennem fingre med det, at acceptere det dårlige selvværd og tage huen ekstra langt ned om ørerne, besluttede de sig for at gøre noget ved problemet. Hårtab skulle ikke længere være tabu, men noget, man rent faktisk kunne forebygge og turde tale højt om.
Med tidligere erfaring fra markedet for kosttilskud, kunne begge se den voksende trend i indre pleje af kroppen og et større fokus på indre skønhed. Derfor begyndte rejsen med nøje at undersøge potentialet for et kosttilskud til håret, som viste sig at være utroligt stort. De var altså ikke alene med behovet for et naturligt kosttilskud til indre hårpleje.
Herfra gik det pludselig stærkt for Sofie og Rasmus, og i dag arbejder hele holdet bag HairLust hver dag hårdt på at hjælpe både kvinder og mænd til sundere, længere og tykkere hår og for at skabe dialog og åbenhed omkring emnet; hårtab. Vi ønsker ikke kun at italesætte emnet og tydeliggøre det ordinære ved at tabe håret, der kan forekomme følsomt og negativt hos nogle, men aktivt at gøre en forskel med innovative, rene produkter, der rent faktisk virker.

Startet af skeptikere - udviklet til skeptikere

Naturlige kosttilskud og hårplejeprodukter mod hårtab? Vi var selv skeptiske før vi startede HairLust, men nogle gange er tingene slet ikke for gode til at være sande! Det viser tilbagemeldingerne fra vores kunder uden tvivl, hvor langt de fleste oplever fantastiske resultater på både hårvækst og hårets sundhed efter brug af HairLust.
HairLust udvikler og producerer naturlige kosttilskud og hårplejeprodukter, der særligt fokuserer på de næringsmæssige behov for mænd og kvinder i de nordiske lande, men som kan bruges af folk med alle hårtyper. Vi har nøje udviklet vores kosttilskud og hårplejeprodukter således, at de imødekommer de typiske behov fra næring, livsstil, klima og hårplejerutiner i de nordiske lande, hvor det fine, skrøbelige hår udsættes for meget skiftende vejrforhold.
HairLust er sidenhen blevet anerkendt og rost af skønhedsredaktører, kunder og andre skeptikere for at bryde det traditionelt konservative markedet og producere produkter der virker.

Vi har lært, at vejen til et smukt og sundt hår kræver både indre og ydre pleje af håret, hvorfor vi har udviklet naturlige kosttilskud og hårplejeprodukter, som er rige på essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og næringsstoffer, der skal arbejde sammen for optimale resultater. Vores produkter er inddelt i to serier, som bidrager til en optimal hårpleje ved at dække både indre hårpleje gennem kosttilskud til håret og ydre hårpleje med hårplejeprodukter. Alle produkter er nøje udviklet og ingredienserne doseret og sammensat for at skabe de bedst mulige synergieffekter. Hermed komplementerer både indre og ydre pleje af håret hinanden på effektiv vis.