HairLust Eyelash Enhancing Serum


Fordele ved produktet

  •    Aktiverer øjenvippernes vækst
  •    Giver stærke og sunde øjenvipper
  •    Kan forlænge hårets vækstcyklus
  •    Kraftfuld formel
  •    Fri for prostaglandiner og mineralolier
  •    Ingen bivirkninger
  •    Dermatologisk testet
  •    Tilfører fugt og næring til øjenvipperne
  •    Synlige resultater på kun 8-12 uger
Dansk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyelash enhancing serum

Få lange og kraftige øjenvipper på få uger

Drømmer du om lange og kraftige øjenvipper? Et godt lag mascara kan give et midlertidigt resultat, men en øjenvippeserum puster nyt liv i dine vipper og giver et naturligt og flot udseende.

HairLust Eyelash Enhancing Serum er en innovativ øjenvippeserum, der kombinerer aktive ingredienser for at stimulere kraftigere og længere øjenvipper. Vores kraftfulde formel er et sikkert alternativ til kraftigere og længere øjenvipper uden de typiske bivirkninger fra hormonbaserede alternativer på markedet.

Udviklingen af HairLust Eyelash Enhancing Serum har resulteret i en kraftfuld formel bestående af aktive og nærende ingredienser. Kombinationen af bl.a. Biotin (vitamin B7), Glycerin, Hyaluronsyre, Biotinoyl tripeptid-1 og Zink PCA, som er de vigtigste ingredienser i denne øjenvippeserum, har vist gode resultater for både for stimulering af hårvækst og forlængelse af øjenvippernes vækstcyklus.

hairlust øjenvippeserum

Hvordan virker HairLust Eyelash Enhancing øjenvippeserum?

Dine øjenvipper har en relativt kort vækstcyklus, der varer i cirka 30 til 45 dage. Hormonelle forandringer i kroppen herunder stress og graviditet samt eksem eller make-up kan bidrage til at denne vækstcyklus reduceres, og at øjenvipperne knækker eller falder af før tid. Som udgangspunkt er vippernes længde og volumen forudbestemt af genetik, men visse næringsstoffer kan understøtte øjenvippernes sundhed og forlænge øjenvippernes vækstcyklus.

HairLust Eyelash Enhancing Serum arbejder på at forlænge vippernes almindelige vækstcyklus ved at kombinere peptider, vitaminer og fedtstoffer, som vil holde øjenvipperne stærkere, længere og tykkere.

Få svar på alle dine spørgsmål og en ordentlig portion tips og tricks om serum til øjenvipper i denne komplette guide til øjenvippeserum, skrevet af vores dygtige skønhedsskribent, Louise Hansen.

Før og efter billeder

Hairlust eyelash enhancing serum før efter billede

 

Resultaterne varierer fra person til person, men mange kunder tilbagemelder resultater inden for 8-12 ugers brug.