HairLust Eyelash Enhancing Serum


Fordele med HairLust Eyelash Enhancing Serum

  •    Aktiverer øjenvippernes vækst
  •    Giver stærke og sunde øjenvipper
  •    Kan forlænge hårets vækstcyklus
  •    Kraftfuld formel
  •    Fri for prostaglandiner og mineralolier
  •    Ingen bivirkninger
  •    Dermatologisk testet
  •    Tilfører fugt og næring til øjenvipperne
  •    Synlige resultater på kun 8-12 uger
Dansk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyelash enhancing serum

Få lange og kraftige øjenvipper på få uger

Drømmer du om lange og kraftige øjenvipper? Et godt lag mascara kan give et midlertidigt resultat, men en øjenvippeserum puster nyt liv i dine vipper og giver et naturligt og flot udseende.

HairLust Eyelash Enhancing Serum er en innovativ øjenvippeserum, der kombinerer aktive ingredienser for at stimulere kraftigere og længere øjenvipper. Vores kraftfulde formel er et sikkert alternativ til kraftigere og længere øjenvipper uden de typiske bivirkninger fra hormonbaserede alternativer på markedet.

Udviklingen af HairLust Eyelash Enhancing Serum har resulteret i en kraftfuld formel bestående af aktive og nærende ingredienser. Kombinationen af bl.a. Biotin (vitamin B7), Glycerin, Hyaluronsyre, Biotinoyl tripeptid-1 og Zink PCA, som er de vigtigste ingredienser i denne øjenvippeserum, har vist gode resultater for både for stimulering af hårvækst og forlængelse af øjenvippernes vækstcyklus.

hairlust øjenvippeserum

Hvordan virker HairLust Eyelash Enhancing øjenvippeserum?

Dine øjenvipper har en relativt kort vækstcyklus, der varer i cirka 30 til 45 dage. Hormonelle forandringer i kroppen herunder stress og graviditet samt eksem eller make-up kan bidrage til at denne vækstcyklus reduceres, og at øjenvipperne knækker eller falder af før tid. Som udgangspunkt er vippernes længde og volumen forudbestemt af genetik, men visse næringsstoffer kan understøtte øjenvippernes sundhed og forlænge øjenvippernes vækstcyklus.

HairLust Eyelash Enhancing Serum arbejder på at forlænge vippernes almindelige vækstcyklus ved at kombinere peptider, vitaminer og fedtstoffer, som vil holde øjenvipperne stærkere, længere og tykkere.

Få svar på alle dine spørgsmål og en ordentlig portion tips og tricks om serum til øjenvipper i denne komplette guide til øjenvippeserum, skrevet af vores dygtige skønhedsskribent, Louise Hansen.

De aktive ingredienser i HairLust Eyelash Enhancing Serum:

Biotin er et vandopløseligt vitamin (vitamin B7), og er en del af de kendte B-kompleks vitaminer. Biotin giver styrke til svage øjenvipper og kan forlænge vippernes vækstcyklus. Biotin er en af de mest anerkendte vitaminer på markedet til at vedligeholde sunde øjenvipper og hårvækst.

Glycerin er et naturlig komponent, som findes i olier og fedtstoffer. Glycerin har været brugt som en fugtgivende ingrediens i andre produkter i mange år, og anses som meget effektiv men skånsom på sart og irriteret hud. I HairLust Eyelash Enhancing Serum bidrager glycerin til at beskytte vippernes mod skade fra make-up og andre eksterne faktorer.

Koffein er ikke kun en stimulant, når den serveres i kaffe, men også når den anvendes i kosmetik. Koffein fremmer blodcirkulationen i hårsækkene og kan øge øjenvippernes smidighed og generelle sundhed.

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, men med alderen producerer vi mindre og mindre af den. Hyaluronsyre giver støtte, fugt og smidighed til vipperne og vedligeholder et sundt udseende. Derudover er det anerkendt for at bidrage til vedligeholdelse af sunde vipper og hårvækst.

Biotinoyl Tripeptide-1 er et aktivt peptid i HairLust Eyelash Enhancing Serum og er anerkendt til brug mod hårtab. Det anvendes ligeledes for sine positive effekter på hårets vækstcyklus. Biotinyl Tripeptide-1 hjælper med at mindske produktionen af DHT, som er den primære medvirkende faktor for hårtab samtidig med at kunne forlænge hårets vækstcyklus i den anagene fase, som er hårets aktive vækstfase. Det får effektivt cellerne i vippernes rødder til at vokse kraftigere og længere.

Panthenol virker regenererende, reparerende, fugtighedsbevarende og beskyttende for hårsækkene og vipperne via cellefornyende provitamin. Det tilfører fugt, som forbedrer vippernes struktur og gør dem stærkere og mere fleksible.

Zink PCA har antibakterielle egenskaber og kan hjælpe med kontrollere ophobning af talg i øjenvipperne. Talg er en fedtholdig olieagtig substans, som produceres fra fedt og døde fedtproducerende celler. Selvom sunde olier i øjenvipper er gavnligt for dets sundhed og udseende, kan for meget olie resultere i, at der blokeres for optagelse af andre ingredienser samt at der ophobes talg og bakterier. Zink PCA er med til at opretholde en sund balance af talg i vipperne således, at de bevares sunde og modtagelige over for de andre nærende ingredienser i produktet.

Fri for:

HairLust Eyelash Enhancing Serum indeholder ikke parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser.

Før- og efterbilleder:

Hairlust eyelash enhancing serum før efter billede

 

Resultaterne varierer fra person til person, men mange kunder tilbagemelder resultater inden for 8-12 ugers brug.