Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes


Fordele ved brug af HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

  •    Certificeret vegansk
  •    Rig på aktive økologiske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Indeholder ikke silikone
  •    Produceret i Danmark
  •    Indeholder farveaktivatorer
  •    Velegnet til farvet & ufarvet lyst hår
  •    Bidrager til et sundt & stærkt hår
  •    Komplementerer hinanden effektivt
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes er en effektiv silver-serie, designet til at pleje og vedligeholde lyst og gråt hår, hvad end det er lyst fra naturens side, farvet eller lysnet.

HairLust silver shampoo rengører effektivt håret for skidt, sebum og produktrester, mens indholdet af violette pigmenter virker lysnende på gule og rødlige hårtoner og forhindrer det lyse hår i at falme. Shampooens indhold af kreatin virker stimulerende på hårets keratinproduktion, fugtgivende på skadet hår, plejende på hårrødderne og hjælper til at øge hårets volumen, mens aktive ingredienser som økologisk mangoekstrakt, økologisk blåbærekstrakt og økologisk aloe vera virker fugtgivende, plejende og lindrende på både hår og hovedbund.

HairLust silver conditioner udgør den perfekte afslutning på en skånsom, plejende og lysnende hårvask med HairLust silver-serien. Med indhold af økologisk aloe vera og økologisk abrikoskerneolie virker denne silver conditioner effektivt plejende og blødgørende på håret, mens økologisk sød mandelolie bidrager til at genoprette hårets fugtbalance. Lakridsrodsekstrakt hjælper med at opretholde hovedbundens naturlige balance, da det med sine effektive egenskaber til at reducere betændelsestilstande virker beroligende på en irriteret hovedbund, alt imens indholdet af violette pigmenter komplementerer shampooens lysnende egenskaber og holder de gule toner på afstand. Sørg for altid at bruge balsam efter vask med shampoo, da en god balsam virker forseglende på hårstråene og bidrager til at forberede håret på dagens strabadser.

hairlust conditioner for blondes

Pleje skal komme både udefra og indefra

Farvning, blegning og andre kemiske behandlinger af håret kan ofte efterlade håret tørt, kruset og skadet, mens varmebehandling og styling kan misfarve de fine, lyse lokker. Derfor har lyst hår ofte ekstra brug for god, fugtgivende pleje og en masse vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dog er det begrænset, hvor effektiv en silver shampoo og balsam alene kan være, og tænker man kun ydre hårpleje ind i den daglige rutine, opnår man ikke altid de bedst mulige resultater.

Derfor anbefaler vi, at man kombinerer fugtgivende og plejende ydre hårpleje med et kosttilskud til håret som HairLust Hair Growth Formula Capsules eller Gummies, der kan give håret og hårsækkene de naturlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der er brug for, hvis kroppen skal kunne vedligeholde og gro et sundt og glansfuldt hår. Derudover anbefaler vi, at man supplerer med en fugtgivende hårmaske som Hair Growth & Protection Hair Mask 1-2 gange ugentligt.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes er begge certificeret veganske og indeholder rene, økologiske ingredienser, der er nøje kombineret for at give den ekstra fugt og pleje, som lyst hår har brug for til at vokse sig sundt og stærkt.

Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan man bedst bruger en silver shampoo og silver balsam, om de passer til netop dit hår og hvilke ingredienser, du bør gå efter, så har vores skønhedsskribent, Louise Hansen, samlet alle sine tips og tricks i denne komplette guide til alt du bør vide om silver shampoo og balsam.