Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes


Fordele ved produktet

 •    Lysner skånsomt & neutraliserer gule toner
 •    Velegnet til lyst, blond eller gråt hår
 •    Rig på aktive, violette farveaktivatorer
 •    Styrker og reparerer et beskadiget hår
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Rig på økologiske ingredienser
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & silikone
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker det?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner Set For Blondes hjælper dig med at bevare et lyst hår i en kølig, blond nuance, uanset om du fra naturens side er udstyret med et blondt hår, eller det er lavet hos frisøren. Vi har udviklet dette farvekorrigerende sæt med violette pigmenter, som modvirker de gullige og orange undertoner i et blondt eller gråt hår.

Ikke nok med at produkterne opfrisker din hårfarve, den styrker faktisk også håret! Hemmeligheden ligger i de veganske mikroproteiner, som reparerer og forebygger skade på hårets kutikula og cortex. De naturlige ingredienser fra aloe vera, Aquaxyl™ og glycerin, forsyner håret med langtidsvirkende fugt og beskyttelse. Læs mere om de aktive ingredienser nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Renser og fjerner skånsomt ophobede rester fra sebum og stylingsprodukter uden at udtørre hår og hovedbund (som er vigtigt, når du har et hår, der er kemisk behandlet!). Aloe vera styrker og fugter det skrøbelige eller afblegede hår og efterlader det skinnende, blødt og sundt.
 • Aquaxyl™ – Udvundet af sukker, og trænger dybt ind i håret og forsyner det med fugt og hindrer fugttab i +24 timer.
 • Protectogen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Dette mikroprotein fra risekstrakt beskytter håret imod stress forårsaget af udefrakommende miljøpåvirkninger, f.eks. sol, luftforurening og styling. Protectogen™ genopbygger proteinerne i hårrødderne og arbejder på at reducere forekomsten af spaltede spidser.
 • Gluadin® Kera-P (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Dette veganske mikroprotein trænger ind i de enkelte hårstrå og reparerer de beskadigede hår. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%*.
 • Glycerin - Denne fugtighedsgivende ingrediens øger hårets vandbindende kapacitet og opretholder dermed hårets fugtbalance dagen lang.
 • Økologisk mangoekstrakt - Rig på de naturlige antioxidanter, vitamin A og C, som beskytter hår og hovedbund imod skadelige påvirkninger fra frie radikaler.
 • Lakridsrod - Med sin naturlig lysnende effekt kan lakridsrod hjælpe at neutralisere de uønskede gullige og orange undertoner i et lyst, farvebehandlet eller gråt hår.
hairlust conditioner for blondes

Hvem er denne shampoo beregnet til?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes kan anvendes til at fjerne de uønskede gullige og orange undertoner i et blondt, afbleget eller gråt hår. De vækststimulerende mikroproteiner og fugtboostende planteekstrakter genopbygger og beskytter det beskadigede hår, hvilket gør shampooen særlig velegnet til et hår, der har fået en kemisk behandling eller til et tørt og beskadiget hår.

Kan man anvende dette sæt på mørkt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner Set For Blondes er udviklet specielt til et blondt, afbleget eller gråt hår. Hvis du har mørkeblondt eller brunt hår med lyse striber, kan du bruge den violette shampoo og balsam til at fjerne eventuelle gullige og orange undertoner i de afblegede striber.

Hvad sker der, hvis produktet sidder for længe i håret?

Vores anbefaling er, at du anvender Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes en til to gange om ugen, eller når du synes, at håret begynder at få et gulligt eller orange skær. Hvis du lader produktet sidde i for længe, kan det resultere i, at håret får et lilla skær. Hvis det skulle ske, skal du vaske håret i en pigmentfri shampoo og balsam.

Må man lade en silver balsam sidde i håret natten over?

Vi kan ikke anbefale, at du lader HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes sidde i håret natten over. Hvis du er på jagt efter en fugtgivende hårkur til brug om natten, skal du i stedet prøve HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.