Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til lyst, blond eller gråt hår
 •    Rig på aktive, violette farveaktivatorer
 •    Forebygger ødelagt hår og tørre lokker
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Rig på økologiske ingredienser
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SELS sulfat & ftalater
 •    Silikone-frie produkter
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker produkterne?

Dette sæt er en silver shampoo og balsam udviklet til at give håret et intensivt fugt- og farveboost og den rette pleje til lyst eller gråt hår. Farvning og blegning kan være meget skadeligt for håret og resultere i at lokkerne knækker og udtørrer, men med den rette pleje til lyst hår kan dette forebygges. De violette pigmenter i produkterne virker neutraliserende på de uønskede gule toner i håret, da lilla er komplementærfarven til gul.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Økologisk Aloe Vera: Proppet af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at bevare fugten og elasticiteten i håret, samtidig med at det naturlige pH-niveau i hovedbunden opretholdes og sund hårvækst understøttes
 • Creatine: (Kreatin) Bruges til behandling og reparation af skadet og overbehandlet hår. Hjælper med at styrke håret og stimulere produktionen af keratin, som håret hovedsageligt består af. Virker fugtgivende og blødgørende på hår og hårrødder og modvirker krusede hårlokker
 • Lakridsrodsekstrakt: Har antiinflammatoriske egenskaber, kendt for at reducere irritation og rødme samt at virke stimulerende på hovedbunden
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omdannes til vitamin B5 ved kontakt med hovedbunden og hjælper til at stimulere hårvæksten
 • Økologisk Mangoekstrakt: Virker fugtgivende, farvebeskyttende og antioxiderende, beskytter mod UV-stråler og stimulerer hårcellernes regenerering samt produktionen af kollagen
hairlust conditioner for blondes

Ofte stilllede spørgsmål

Er en silver shampoo og balsam noget for mig?

Hvis du har lyst eller gråt hår, er dette produkterne til dig! Begge produkter indeholder lilla farvepigmenter, som bidrager til at vedligeholde den kølige og friske tone i et naturligt lyst eller lystfarvet hår. Farvning, blegning og andre kemiske behandlinger af håret kan ofte efterlade håret tørt, kruset og skadet, mens varmebehandling og styling kan misfarve de fine, lyse lokker. Derfor har lyst hår ofte ekstra brug for god, fugtgivende pleje og et lysnende pift.

Hvor ofte skal jeg bruge produkterne?

Brug HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes 2-3 gange ugentligt efter behov, eller brug serien som supplement til din almindelige shampoo og balsam, når du ønsker at give dit lyse hår et ekstra lysnende pift. Vi anbefaler, at man ikke vasker håret for ofte, men gradvist vænner sit hår til at blive vasket hver anden dag eller blot et par gange ugentligt. Når man vasker hovedbundens naturlige olier og talg væk for ofte, øges talgproduktionen yderligere, da hovedbunden kompenserer i et forsøg på at beskytte huden og håret fra bl.a. udtørring.

Denne silver shampoo og conditioner kan sagtens bruges ved hver hårvask, men vi anbefaler, at man prøver sig frem, så man finder den rutine, der giver lige den lyse hårtone, man ønsker.

Hvordan bruger jeg produkterne?

Opnå det bedst mulige resultat ved at bruge begge produkter samlet.

Vask håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes ad to omgange. Start med at massere silver shampooen godt ind i hovedbunden og skyl ud med varmt vand. I første vask vil shampooen ikke skumme så meget. Ved anden vask, masseres shampooen grundigt fra hovedbunden ud til spidserne og skylles ud med varmt vand. På denne måde fjernes skidt og produktrester mere effektivt, så hovedbunden kan ånde og håret bedre kan modtage de sunde næringsstoffer i balsammen.

Afslut med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes. Fordel balsammen i håret fra rod til spids, massér blidt produktet ind i håret, og lad det virke i 1-2 minutter.