Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fordele ved produktet

 •    Lysner skånsomt & neutraliserer gule toner
 •    Velegnet til blondt, afbleget eller gråt hår
 •    Rig på aktive, violette farveaktivatorer
 •    Styrker og reparerer det beskadigede hår
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Rig på økologiske ingredienser
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & silikone
Produceret i Danmark
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Uden parabener, SLS/SLES sulfat & silikone
Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Hvordan virker det?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes hjælper dig med at bevare et lyst hår i en kølig, blond nuance, uanset om du fra naturens side er udstyret med et blondt hår, eller det er lavet hos frisøren. Vi har udviklet denne farvekorrigerende shampoo med violette pigmenter, som modvirker de gullige og orange undertoner i et blondt eller gråt hår.

Ikke nok med at denne shampoo opfrisker din hårfarve, den styrker faktisk også håret! Hemmeligheden ligger i de veganske mikroproteiner, som reparerer og forebygger skade på hårets kutikula og cortex. De naturlige ingredienser fra aloe vera og glycerin, forsyner håret med en langtidsvirkende, fugtighedsgivende effekt, mens mango- og blåbærekstrakt beskytter håret imod fremtidige skadelige påvirkninger. Læs mere om de aktive ingredienser nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Renser og fjerner skånsomt ophobede rester fra sebum og stylingsprodukter uden at udtørre hår og hovedbund (som er vigtigt, når du har et hår, der er kemisk behandlet!). Aloe vera styrker og fugter det skrøbelige eller afblegede hår og efterlader det skinnende, blødt og sundt.
 • Glycerin - Denne fugtighedsgivende ingrediens øger hårets vandbindende kapacitet og opretholder dermed hårets fugtbalance dagen lang.
 • Protectogen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Dette mikroprotein fra risekstrakt beskytter håret imod stress forårsaget af udefrakommende miljøpåvirkninger, f.eks. sol, luftforurening og styling. Protectogen™ genopbygger proteinerne i hårrødderne og arbejder på at reducere forekomsten af spaltede spidser.
 • Gluadin® Kera-P (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Dette veganske mikroprotein trænger ind i de enkelte hårstrå og reparerer de beskadigede hår. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%*.
 • Økologisk mangoekstrakt - Rig på de naturlige antioxidanter, vitamin A og C, som beskytter hår og hovedbund imod skadelige påvirkninger fra frie radikaler.
 • Økologisk blåbærekstrakt - Blåbær indeholder større mængder polyfenoler, en bestemt type antioxidanter, som beskytter det beskadigede hår imod miljømæssige aggressorer. Blåbærekstrakt er samtidig med til at fremme hovedbundens sundhed i kraft af sin beroligende effekt og forbedring af blodomløbet.
hairlust silver shampoo

Hvem er denne shampoo beregnet til?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes kan anvendes til at fjerne de uønskede gullige og orange undertoner i et blondt, afbleget eller gråt hår. De vækststimulerende mikroproteiner og fugtboostende planteekstrakter genopbygger og beskytter det beskadigede hår, hvilket gør shampooen særlig velegnet til et hår, der har fået en kemisk behandling eller til et tørt og beskadiget hår.

Kan man anvende denne shampoo på mørkt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes er udviklet specielt til et blondt, afbleget eller gråt hår. Hvis du har mørkeblondt eller brunt hår med lyse striber, kan du bruge den violette shampoo til at fjerne eventuelle gullige og orange undertoner i de afblegede striber.

Hvor længe skal produktet sidde i håret?

Vi anbefaler, at du lader Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes sidde i håret i ét til to minutter, inden du skyller håret i lunkent vand.

Hvad sker der, hvis produktet sidder for længe i håret?

Vores anbefaling er, at du anvender Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes en til to gange om ugen, eller når du synes, at håret begynder at få et gulligt eller orange skær. Hvis du lader produktet sidde i for længe, kan det resultere i, at håret får et lilla skær. Hvis det skulle ske, skal du vaske håret i en pigmentfri shampoo og balsam.

Sådan gøre du - trin for trin:

Vask håret med Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes af to omgange for at fjerne skidt, sebum og produktrester mere effektivt.

I første vask fordeles shampooen jævnt i vådt hår og masseres godt ind i hovedbunden. Skyl ud og gentag. I anden vask aktiveres skumprocessen og fjerner stædige produktrester og overskydende talg. Skyl grundigt og afslut med Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.

*Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.