Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fordele ved brug af HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

  •    Økologiske og veganske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Indeholder ikke silikone
  •    Produceret i Danmark
  •    Velegnet til farvet & ufarvet lyst hår
  •    Bidrager til et sundt & stærkt hår
  •    Indeholder farveaktivatorer
  •    Renser & fugter håret
  •    Ekstra effektiv m. Conditioner for Blondes
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust silver shampoo til lyst & gråt hår

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes indeholder farve aktivatorer, der effektivt neutraliserer gule hårtoner og dermed hjælper lyst hår med at forblive lyst. Du kan bruge HairLust silver shampoo til både farvet og ufarvet hår, hvad end du har blond hår og ønsker at bibeholde farven. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes er er specielt udviklet til at vedligeholde lyst hår, men er også en effektiv behandling til hår, der er blevet misfarvet af f.eks. stylingprodukter, sol og/eller varmeapparater.

HairLust silver shampoo indeholder aktive ingredienser som økologisk aloe vera, økologisk blåbær ekstrakt, og økologisk mangosmør, som sammen virker fugtgivende, plejende og lindrende på hovedbunden, mens de effektivt bidrager til at rengøre hår og hovedbund for ophobede rester fra stylingprodukter. En sund hovedbund er alfa og omega for at håret kan gro og vokse sig længere, og sundere. Især for farvet eller bleget hår er det essentielt med ekstra fugt og pleje. Kombinér gerne denne shampoo med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes for bedste resultat.

Få svar på alle dine spørgsmål om silver shampoo i vores komplette guide til alt du bør vide om silver shampoo og balsam, skrevet af vores skønhedsskribent, Louise Hansen.

 

hairlust silver shampoo

Certificeret, vegansk shampoo med effektive økologiske ingredienser

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes er en certificeret vegansk silver shampoo med nøje udvalgte ingredienser, hvoraf en stor del af dem er økologiske. Vi tror nemlig på at rene ingredienser skaber bedre og sundere resultater. Shampooen er udviklet så alle aktive ingredienser komplementerer hinanden på bedste vis og dermed effektivt forhindrer din hårfarve i at falme. Derfor kan du nu med god samvittighed give dit lyse hår et lysnende og plejende næring.

Specielt farvet og bleget hår er i fare for at blive tørt og kedeligt. Aktive ingredienser som økologisk mangoekstrakt og økologisk blåbærekstrakt virker derfor effektivt fugtgivende og puster liv i både farvet og ufarvet lyst hår.

Aloe vera er propfyldt med enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer, og vitaminer, der bidrager til at opretholde hovedbundens naturlige pH-niveau og understøtter en sund hårvækst. Et højt indhold af antioxidanter bekæmper frie radikaler og beskytter cellerne i både hud og hår, så fugt og næring kan trænge dybt ind. Vi bruger udelukkende certificeret økologisk aloe vera, da vi tror på at økologi gør en forskel.