Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til lyst, blond eller gråt hår
 •    Rig på aktive, violette farveaktivatorer
 •    Forebygger ødelagt hår og tørre lokker
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Rig på økologiske ingredienser
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & ftalater
 •    Silikone-fri shampoo
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker produktet?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes indeholder lilla farveaktivatorer, der effektivt neutraliserer gule toner i håret og dermed hjælper lyst hår med at forblive lyst og køligt. Farvning og afblegning kan være meget skadeligt for håret og resultere i at lokkerne knækker og udtørrer, men med den rette pleje til lyst hår kan dette forebygges.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at bevare fugten og elasticiteten i håret, samtidig med at det naturlige pH-niveau i hovedbunden opretholdes og sund hårvækst understøttes
 • Creatine: (Kreatin) Bruges til behandling og reparation af skadet og overbehandlet hår. Hjælper med at styrke håret og stimulere produktionen af keratin, som håret hovedsageligt består af. Virker fugtgivende og blødgørende på hår og hårrødder og modvirker krusede hårlokker
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omdannes til vitamin B5 ved kontakt med hovedbunden og hjælper til at stimulere hårvæksten
 • Økologisk Mangoekstrakt: Virker fugtgivende, farvebeskyttende og antioxiderende, beskytter mod UV-stråler og stimulerer hårcellernes regenerering samt produktionen af kollagen
 • Økologisk Blåbærekstrakt: Virker yderst antioxiderende, antibakterielt og eksfolierende, på en sart eller irriteret hovedbund, samt forbedrer hårets elasticitet og glans
hairlust silver shampoo

Ofte stilllede spørgsmål

Er en silver shampoo noget for mig?

Hvis du har lyst eller gråt hår, er dette en shampoo til dig! En silver shampoo er velegnet til at vedligeholde den kølige tone i et naturligt lyst eller lystfarvet hår. Specielt farvet og kemisk behandlet hår er i fare for at blive tørt og ødelagt, så derfor er fugtgivende pleje af håret afgørende for at lokkerne ikke knækker eller håret kruser. HairLust Hair Growth Repair Shampoo For Blondes plejer håret i dybden og beskytter det mod kemiske skader og oxidativt stress forårsaget af f.eks. UV.

Vi anbefaler, at man prøver sig lidt frem i forhold til hvor længe, man skal lade silvershampooen sidde, da den vil lysne håret mere, jo længere man lader den virke. Ønsker man derfor blot et lille farvepift en gang imellem, kan man med fordel bruge den som et supplement til sin almindelige shampoo.

Kan jeg bruge shampooen uden balsam?

Husk altid at afslutte dine hårvaskerutiner med en balsam, specielt hvis du har mellemlangt til langt hår. Balsam virker nemlig forseglende på de skrøbelige hårstrå efter vask, indkapsler fugt og næring og efterlader håret bedre beskyttet.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Brug HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes 2-3 gange ugentligt efter behov, eller brug den som supplement til din almindelige shampoo, når du ønsker at give dit lyse hår et ekstra lysnende pift.

Vask håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes af to omgange for at fjerne skidt, sebum og produktrester mere effektivt: I 1. vask fordeles shampooen jævnt i vådt hår og masseres godt ind i hovedbunden. Skyl ud og gentag. I 2. vask skummes shampooen godt op og ud i længderne. Skyl grundigt og afslut med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.