Bag om HairLust


Den naturlige vej til sundere hår

HairLust er et dansk hårplejebrand dedikeret til at forbedre og bevare naturlig skønhed. Med fokus på at levere naturlige produkter til både indre og ydre hårpleje har vi taget kampen op mod tabubelagte emner som tyndt hår og hårtab.

 

Naturlig hårpleje fra Danmark

I starten af 2017 blev HairLust skabt med innovation, bæredygtighed og gennemsigtighed som grundsten. Med afsæt i disse værdier og fokus på den tætte relation med vores kunder er vi kommet for at blive. Vi har taget kampen op mod de store, udenlandske konglomerater og deres traditionelle hårplejeprodukter.

Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver vores kosttilskud til håret, hårplejeprodukter og hår accessories i samspil de bedste betingelser for et sundere hår.

Vi ønsker at være gennemsigtige og jordnære i hele vores forretning og værdikæde. Vi er fuld transparente med vores råvarer og ingredienser. Vi skjuler ingen hård kemi men ønsker at give fuld indblik i maskinrummet. Vores naturlige råvarer er nøje udvalgt, altid med øje for rene indholdsstoffer, der gavner hårets sundhed og miljøet. Vores grundlæggende værdier for råvarer og en komplet liste med beskrivelse af alle vores ingredienser i samtlige produkter kan du læse mere om under denne side.

Synergi indefra og udefra

Vores fokus ikke bare på indre eller ydre hårpleje, men på den effektive kombination af de to. Hårpleje indefra er godt. Hårpleje udefra er godt. Hårpleje indefra og udefra på én gang er rigtig godt og skaber en optimal synergieffekt. Med HairLust får du optimal indre og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis.

 

Både unge og gamle, mænd og kvinder oplever til tider problemer med hårtab og tyndt hår. I en verden, hvor alt skal gå stærkere, folk skal præstere mere og mere, og skønhedsidealerne er nærmest umulige at leve op til, taber vi efterhånden oftere håret af bare stress og frustrationer. Og vi taler ikke sammen om problemerne; for er det ikke tabu, hvis man taber håret? I stedet tager vi hatten på hovedet og huen godt ned om ørerne.

Men sådan synes vi ikke, det skal være! Vi mener nemlig, at alle har ret til et sundt hår! Derfor blev HairLust i starten af 2017 med det klare mål; at levere effektive og naturlige produkter til overkommelige priser for at forbedre og bevare naturlig skønhed. HairLust skulle italesætte tabuet omkring hårtab og hjælpe både kvinder og mænd til sundere hår og bedre selvværd. 

Mød holdet bag

Har du nogensinde spekuleret på, hvem der udvikler vores produkter, designer vores hjemmeside, sælger til og plejer vores forhold med vores forhandlere, tager billeder og videoer til sociale medier, markedsfører vores produkter eller yder kundeservice til vores dejlige kunder og andre interesserede? Det kræver en del efterhånden. Det er ikke længere blot i Danmark, at vi har har trofaste og loyale kunder. Vi har nemlig også fået medvind i Sverige, Norge, Finland, Holland, England og Belgien men vi kunne ikke være foruden vores fantastiske kunder. Det er Jer, som vi lytter til hver dag for at kunne udvikle HairLust til noget bedre! Herunder ser man et udpluk af holdet bag HairLust, som hver dag arbejder på, at du aldrig får en dårlig hårdag igen.

HairLust team

Vi sælger ikke almindelige hårplejeprodukter

HairLust er meget mere end bare et nyt hårpleje brand. HairLust er sat i verden for at give folk det mentale, fysiske og sociale løft, der skal til for at bryde tabuet omkring hårtab og produkter mod hårtab. Vores produkter bidrager ikke blot til sundt og lækkert hår, de ændrer på idéen om kedelige produkter mod hårtab. Vores produkter skal ikke gemmes i skabet, men i stedet deles og vises frem. Vi skal være bedre til at stå frem og dele vores hårrejse, selv i de værste stunder, ligegyldigt om det skyldes stress, graviditet, dårlige hårplejerutiner eller andet.

Vi er det bedst bedømte brand i industrien og har nogle af de mest loyale kunder, følgere og ambassadører på vores markeder. Når vores kunder og ambassadører deler deres oplevelser og resultater med hele verden, bryder vi sammen tabuet omkring hårtab. Kosttilskuddene gemmes ikke længere væk i skabene, men deles på sociale medier. HairLust puster nyt liv i et traditionelt marked og gør gammeldags produkter attraktive, effektive og tilgængelige for alle.

Økologi gør en forskel! HairLust sammenkobler luksus med bæredygtighed og anvender naturlige ingredienser hver gang, det er muligt. Derfor er de fleste produkter fra HairLust både certificeret økologiske og veganske. Med sikre og naturlige ingredienser hjælper HairLust både kvinder og mænd til sundere hår, bedre hårpleje og færre dårlige hårdage. Alle har nemlig ret til et sundt hår!

Er du i tvivl om HairLust virker? Hver eneste dag melder folk ind med deres erfaringer og anbefalinger af HairLust på både TrustPilot, Facebook og direkte i vores indbakke, og vi lader disse mere end 2000 anmeldelser tale for sig selv. Vi elsker at følge med i vores kunders oplevelser med vores produkter, og du kan finde deres anbefalinger af HairLust lige her.

 

Som et friskt og moderne pust har HairLust med sine nordiske værdier og ambitiøse visioner vendt markedet for kosttilskud og hårplejeprodukter på hovedet. Den personlige kamp mod hårtab er nu noget, flere og flere deler på sociale medier, og det sunde, naturlige hår er blevet dét, man stiler efter. Ud med den hårde kemi, og ind med de sunde næringsstoffer.

Vi støtter et sundt arbejdsmiljø   Vi er medlem af CSR-mærket