Vitaminer til håret


Fordele med HairLust Hair Growth Formula Capsules

 •    Velegnet for veganere
 •    Bidrager til et normal energistofskifte
 •    Vedligeholdelse af normalt hår
 •    Indeholder 5.000 mcg Biotin
 •    Højt indhold af Silica, B5 og B12
 •    Tilfører næring til hår indefra
 •    Nøje udvalgte ingredienser 
 •    Har ingen bivirkninger
 •    Udviklet til kvinder
Dansk brand
Vegansk
Kraftig formular
Allergivenlig
hairlust vitaminer til håret

HairLust biotin piller til håret

HairLust Hair Growth Formula Capsules er en unik blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer til håret, som gør HairLust til mere end bare en almindelig vitaminpille. Vi mener, at nøglen til at få langt og smukt hår kommer indefra. Det er derfor vigtigt at give håret den bedste indre pleje.

HairLust hår piller indeholder et højt indhold af essentielle næringsstoffer, mineraler og hår vitaminer, som bakkes op for deres positive effekter for håret af utallige kliniske studier. Hver eneste ingrediens i vores formular er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde således, at HairLust hår piller giver den bedst mulige effekt. Produktet ernærer og plejer håret indefra ved at tilføre vitale næringsstoffer.

hairlust hår vitaminer

HairLust ernærer og plejer håret inde fra, der giver den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår. HairLust hår vitaminer anbefales:

 • Hvis du har oplevet oxidativt stress, der har givet tyndere hår og forringet hårvækst.
 • Hvis du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte
 • Hvis du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.
 • Hvis du bruger varmeapparater eller farver dit hår, som gør håret tørt og ødelagt.
 • Hvis du har svært ved at gro et langt hår på grund af, at dit hår er kruset eller tørt.
 • Hvis dit hår kontinuerligt knækker eller spalter.
 • Hvis du har haft hår extensions, som har skadet håret.
 • Hvis du har været gravid og derfor har oplevet hårtab og tyndt hår.
 • Hvis du har oplevet hormonelle forandringer grundet fx overgangsalderen.

Ingredienser i HairLust hår vitaminer

Biotin har mange fordele for hår og hud, og er en af de eneste vitaminer til hår der støttes op af videnskaben, hvorfor HairLust Hair Vitamins indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis. Biotin bidrager ikke alene til vedligeholdelsen af et normalt hår, men bidrager også positivt til kroppen energistofskifte, som hjælper kroppen med at omdirigere energi.

Agerpadderokke ekstrakt er en af de planter i verden, som er rigest på silica. Padderokken er en levende fossil, der er velkendt og anerkendt i adskillige studier og forsøg inden for dens egenskaber for håret. Mange påviser, at agerpadderokke ekstraktet kan forbedre hårets generelle sundhed.

Zink er et essentielt mineral der bidrager til vedligeholde af et normalt hår. En af de bedste fordele med zink er, at zink bidrager til vedligeholdelse af et normalt hormonelt niveau i blodet, energiproduktion og kroppens proteindannelse. HairLust anvender en balanceret dosis af Zink, som hjælper kroppen med at optage og omsætte makronæringsstoffer i blodet.

Glycine, l-methionin og l-glutamin er alle aminosyrer. Betydningen for disse aminosyrer er kendt for at være vigtige byggesten af keratin i håret, som hårets primære bestanddel. Aminosyrerne vedligeholder en optimal produktion af hårceller og derved hårets styrke og sundhed.

B-Vitaminer, som også går under navnet B-kompleks, er alle kendte for deres fremragende fordele for håret. HairLust hår piller indeholder både B5, B6, B9 og B12. B-vitaminerne kan fremme et sundt energistofskifte og sørge for at kroppen producerer hormoner, der er nødvendige for korrekt vævsvækst og cellevækst. En ubalance i kroppens stofskiftehormoner kan skade cellerne, hvilket resulterer i diffus udtynding, og håret kan blive tyndt og skør.

Naturlig:

Udover disse indeholder HairLust kosttilskud til hår andre væsentlige ingredienser og vitaminer til håret, som alle er nøje doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for, at hver ingrediens virker bedst muligt. På baggrund af kliniske studier i EU har vi udviklet en formular, hvor vores ingredienser virker bedre sammen end alene, som gør, at håret får bedst udbytte af alle vores hår vitaminer.

HairLust Hair Vitamins er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på naturlige hår vitaminer, så du kan få den smukkeste hårmanke. HairLust hår piller er et produkt med nøje udvalgte vitaminer til håret, som alle er udvalgt for deres egenskaber og synergieffekter, der hjælper til hinandens optagelse. Vores ingredienser er plukket fra nøje udvalgte kilder i hele verden, og produktet er fremstillet i Tyskland under god fremstillingspraksis (GMP) og certificeret ISO 9001 for at sikre dig kvalitet og tryghed.

FØR OG EFTER BILLEDER

hairlust hair vitamins før efter billede hairlust hair vitamins før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.