• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

 • SPAR OP TIL 40% VED KØB AF MULTIPAKKER

 • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

Vitaminer til håret


Vitaminer til håret


Fordele med HairLust hår vitaminer:

 •    Hår piller plejer håret indefra
 •    Klinisk bevist formular til at få langt hår
 •    Fremmer et tykkere hår og volume
 •    Højt indhold af biotin, zink og selen
 •    Fremmer et længere og sundere hår
 •    Reparerer ødelagt hår indefra
 •    Kan forebygge knækket hår
 •    Leverer hurtige resultater
 •    Indeholder kun naturlige ingredienser
hairlust vitaminer til håret

HairLust biotin piller til håret

HairLust hår piller er en unik blanding af de mest effektive næringsstoffer, mineraler og vitaminer til håret, som gør HairLust til mere end bare en vitamin pille. Nøglen til at få langt hår kommer indefra, hvorfor HairLust indeholder et højt indhold af essentielle næringsstoffer, mineraler og hår vitaminer, som er videnskabelige bevist til at give et længere, stærkere og hurtigere voksende hår med mindre skade. Hver eneste ingrediens i vores formular er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde således, at HairLust hår piller giver den bedst mulige effekt til at få langt hår med styrke.

HairLust ernærer og plejer håret inde fra ved at tilføje vitale næringsstoffer og vitaminer til håret. Den aktive blanding af vigtige næringsstoffer og vitaminer til hår såsom biotin, zink, kollagen og B-vitaminer hjælper dig med at få et langt hår hurtigere end nogensinde før og bidrager samtidig til et sundere hår. Disse, blandt flere hår vitaminer, bidrager til at få langt hår og at håret bliver silkeblødt. Få langt hår med HairLust biotin piller inden for blot få uger.*

hairlust før og efter billede

Vi tror på at nøglen til smukt og langt hår starter indefra. HairLust er en unik blanding af hår vitaminer og næringsstoffer, som hjælper til at få langt hår hurtigere og samtidig giver det styrke og glans. Ved at pleje håret med naturlige vitaminer til hår undgår du desuden knækket og ødelagt hår. HairLust biotin piller hår indeholder ingen skjulte tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andet unaturligt.

HairLust indeholder en aktiv formular bestående af næringsstoffer og vitaminer til håret heriblandt et højt indhold biotin, zink og selen, som er videnskabeligt bevist til at opretholde en sund hårvækst. HairLust fremmer ikke alene en sund hårvækst, så du vil opleve, at du vil få langt hår hurtigere, men HairLust reparerer også ødelagt hår samt forebygger tørt, spaltet og knækket hår. Håret vil derfor opleve mindre skade fra eksterne kilder og fra bivirkninger fra brug af dårlige hårplejeprodukter, alder og af genetiske årsager ved hjælp af vores hår vitaminer.

Hvordan virker vores vitaminer til håret?

Nogle af de fantastiske fordele, som HairLust hår vitaminer hjælper med er er blandt andet at: Gro et længere hår med fylde og styrke Pleje dit hår indefra og ud Forbedre hårets elasticitet Reducere tyndt og knækket hår

Aktive ingredienser i HairLust hår vitaminer

De fantastiske biotin piller hår fra HairLust indeholder videnskabelige gennemtestet vitaminer til håret:

Biotin: Dette hår vitamin er altafgørende, hvis du ønsker at få langt hår hurtigere med endnu mere styrke og glans. HairLust anvender et højt indhold af de reneste biotin, så du kan opleve hurtigere og mere synlige resultater.

Kollagen: Leverer essentielle proteiner og aminosyrer til håret, som er vigtige i vores kosttilskud til hår for at få langt hår hurtigere samtidig med at reparere ødelagt hår.

Zink: Holder et stabilt og reguleret hormonniveau i vigtige forbindelser til hårcellerne, hvilket gør at det er yderst effektivt til at forebygge tyndt hår, knækket og ødelagt hår samt hårtab.

B-Vitaminer: Vigtige vitaminer til håret, som giver et sundt og smukt hår såvel som en hurtigere hårvækst. Komplekset af vitamin B består af vitamin B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 øger kroppens produktion af kollagen, som giver hurtigere hårvækst. De andre vitaminer til håret, vitamin B5, B9 og B12 styrker hårsækkene og celler samt gør disse mere modtagelige overfor de andre essentielle næringsstoffer og hår vitaminer i formularen.

Udover disse indeholder HairLust kosttilskud til hår andre væsentlige ingredienser og vitaminer til håret, som alle er nøje doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for, at hver ingrediens virker bedst muligt. På baggrund af kliniske studier har vi udviklet en formular, hvor vores ingredienser virker bedre sammen end alene, som gør, at håret får bedst udbytte af alle vores hår vitaminer.

HairLust er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på hår vitaminer så du kan få langt hår meget hurtigere.

hairlust hår piller info

længere hår hurtigt

HairLust giver de bedste forudsætninger for at du kan få længere hår hurtigere end nogensinde før.

stærkere hår

Giver håret styrke så du undgår, at det bliver ødelagt, knækker og spalter.

tykkere hår

HairLust giver de bedste forudsætninger for at du kan få længere hår hurtigere end nogensinde før.

Naturlige hår piller

HairLust hår piller er et produkt med nøje udvalgte vitaminer til håret, som alle er udvalgt for deres fantastiske evne til at få langt hår og give mere styrke til håret. Vores produkt er fremstillet i England og er godkendt af FDA netop for at sikre dig kvalitet og tryghed. HairLust anvender kun de naturlige hår vitaminer for den bedste kvalitet. Der findes ingen bivirkninger ved brug af vores kosttilskud til hår. Hvis du er gravid, ammende eller indtager nogle former for stærk medicin, bør du konsultere med en læge før indtagelse af vores vitaminer til håret.

Anvendelse af HairLust Vitaminer til hår

Start din hårrejse med HairLust biotin piller. Et helt naturligt tilskud af hår vitaminer, som er utrolig nemme at tage. Det behøver ikke at være svært at få langt og flot hår. HairLust har gjort det muligt, at give dig det lange hår du drømmer om. Tag blot 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med morgenmad og et stort glas vand. For det hurtigste resultat bør man tage 2 kapsler om dagen. Ved køb af 1 bøtte får du 1 måneds brug af vores vitaminer til håret, hvori der er 60 kapsler.

Aldrig har det været nemmere at få et langt hår med glans og volume. Bestil HairLust hår vitaminer i dag.

*Resultater varierer fra person til person.