• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

 • KUNDESERVICE ÅBENT 10-16 I HVERDAGE

 • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

Vitaminer til håret


Vitaminer til håret


FORDELE MED HAIRLUST HAIR VITAMINS

 •    Hår piller plejer håret indefra
 •    Højt indhold af aggerpadderokke
 •    Kan vedligeholde sund hårvækst
 •    Højt indhold af Biotin, Zink og Silica
 •    Indeholder 5.000 mcg Biotin
 •    Tilfører næring til hår indefra
 •    Kan forebygge knækket hår
 •    Vedligeholder stærkt og sundt hår
 •    Indeholder kun naturlige ingredienser
Dansk produkt
Vegansk
Ingen dyretestning
Allergivenlig
hairlust vitaminer til håret

HairLust biotin piller til håret

Hvem ønsker ikke længere, stærkere og hurtigere voksende hår og mindre ødelagt og spaltet hår? HairLust hår piller er en unik blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer til håret, som gør HairLust til mere end bare en vitaminpille. Vi mener, at nøglen til at få langt og smukt hår kommer indefra. Det er derfor vigtigt at give håret den bedste indre pleje. HairLust indeholder et højt indhold af essentielle næringsstoffer, mineraler og hår vitaminer, som bakkes op for deres effekt for håret af utallige kliniske studier. Hver eneste ingrediens i vores formular er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde således, at HairLust hår piller giver den bedst mulige effekt. HairLust ernærer og plejer håret inde fra ved at tilføre vitale vitaminer til hår såsom biotin og zink, der hjælper dig med at vedligeholde et sundt og langt hår. Disse, blandt flere hår vitaminer, udgør vores originale HairLust biotin piller.

hairlust vingummi vitaminer

HairLust biotin piller ernærer og plejer håret inde fra med i form af et naturligt kosttilskud til håret, der giver den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår. HairLust hår vitaminer anbefales:

 • Hvis du har oplevet antioxidant stress, der har givet tyndere hår og forringet hårvækst.
 • Hvis du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår.
 • Hvis du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.
 • Hvis du bruger varmeapparater eller farver dit hår, som gør håret tørt og ødelagt.
 • Hvis du har svært ved at gro et langt hår på grund af, at dit hår er kruset eller tørt.
 • Hvis dit hår kontinuerligt knækker eller spalter.
 • Hvis du har haft hår extensions, som har skadet håret.
 • Hvis du har været gravid og derfor har oplevet hårtab og tyndt hår.
 • Hvis du har oplevet hormonelle forandringer grundet fx overgangsalderen.

Ingredienser i HairLust hår vitaminer

Biotin er det mest velkendte og anerkendte vitamin, som bidrager til en sund hårvækst. Biotin er ikke alene godt for sund hårvækst men ligeledes vedligeholdelse af hårets generelle styrke og sundhed. Biotin er alment kendt som værende den vigtigste ingrediens i et kosttilskud for håret, og det er ikke uden grund. Biotin bakkes op for dens effekt for håret af utallige kliniske studier, hvorfor HairLust Hair Vitamins indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis.

Aggerpadderokke ekstrakt er en af de planter i verden, som er rigest på silica. Padderokken er en levende fossil, der er velkendt og anerkendt i adskillige studier og forsøg inden for dens egenskaber for håret. Mange påviser, at aggerpadderokke ekstraktet kan forbedre hårets sundhed og hårvækst.

Zink er et essentielt mineral der bidrager til sundt hår og hårvækst. Zink kan hjælpe med at holde de hormonelle niveauer stabile, hvilket er en af de største syndere til hårudtynding og periodevis hårtab.

Glycine, l-methionin og l-glutamin er alle aminosyrer. Betydningen for disse aminosyrer er kendt for at være vigtige byggesten af keratin i håret, som hårets primære bestanddel. Aminosyrerne vedligeholder en optimal produktion af hårceller og derved hårets styrke og sundhed.

B-Vitaminer er ligeledes kendte for at være vigtige for hårets sundhed og hårvækst. HairLust hår piller indeholder både B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 øger kroppens produktion af kollagen, som er godt for vedligeholdelse af sundt hår og hud. De andre vitaminer til håret, vitamin B5, B9 og B12 øger celleproduktionen og cirkulationen i hovedbunden.

Naturlig:

Udover disse indeholder HairLust kosttilskud til hår andre væsentlige ingredienser og vitaminer til håret, som alle er nøje doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for, at hver ingrediens virker bedst muligt. På baggrund af kliniske studier har vi udviklet en formular, hvor vores ingredienser virker bedre sammen end alene, som gør, at håret får bedst udbytte af alle vores hår vitaminer.

HairLust Hair Vitamins er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på naturlige hår vitaminer, så du kan få den smukkeste hårmanke. HairLust hår piller er et produkt med nøje udvalgte vitaminer til håret, som alle er udvalgt for deres egenskaber og synergieffekter, der hjælper til hinandens optagelse. Vores ingredienser er plukket fra nøje udvalgte kilder i hele verden, og produktet er fremstillet i England under god fremstillingspraksis (GMP) og certificeret ISO 9001 for at sikre dig kvalitet og tryghed.

FØR OG EFTER BILLEDER

hairlust hair vitamins før efter billede hairlust hår piller før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.