Sea Mineral Wave Spray


Fordele ved produktet

 •    Velegnet for alle hårtyper
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Produceret i Danmark
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Virker ikke udtørrende
 •    En non-aerosol formel
 •    99.4% naturlige ingredienser
 •    Uden silikone, mineralolie & parabene
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Uden silikone, mineralolie & parabene
hairlust Sea Mineral Wave Spray

Sådan virker den

HairLust Sea Mineral Wave Spray forsyner flade, livløse lokker med en let volumen og bevægelse, der giver det perfekte strand-look. Hemmeligheden? Havsalt fra Det Døde Hav, som indkapsler de enkelte hårstrå i saltkrystaller, hvilket gør håret bevægeligt og giver det en flot tekstur. Brug Sea Mineral Wave Spray for at skabe hold og form - i enten kort eller langt hår!

I modsætning til mange andre saltvandssprays, vil Sea Mineral Wave Spray ikke efterlade håret udtørret eller porøst. I stedet vil vores saltvandsspray forsyne dit hår med fugt og pleje dagen lang.

Sea Mineral Wave Spray indeholder hverken silikone, udtørrende alkohol eller andre skrappe ingredienser. Læs mere om de aktive ingredienser nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Rig på enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som plejer håret, uden at tynge det. Aloe vera har et højt indhold af antioxidanter, som beskytter hårstråene imod skadelige påvirkninger fra de fri radikaler.
 • Havsalt fra Det Døde Hav (Maris Sal) - Dette havsalt, som stammer fra Det Døde Hav, forstærker din naturlige hårtekstur. De særlige saltkrystaller sætter sig fast på hårstråene og kan forsyne enhver hårtype med bevægelse og let volumen. Havsaltet har endvidere nogle milde, rensende egenskaber, som gør denne saltvandsspray til håret til det optimale valg, når du skal have frisket håret op mellem hver hårvask.
 • Glycerin - Denne plantebaserede ingrediens har en naturlig fugtighedsbevarende effekt, som fastholder fugten i de enkelte hårstrå og dermed forsyner håret med fugt dagen lang.
 • Aquaxyl™ - Aquaxyl™ er udvundet af sukker og giver håret en dybdevirkende fugtboost ved at forhindre tab af vand gennem fordampning. Aquaxyl™ bidrager til at bevare hårets fugtighed i +8 timer.
 • Glukose - Nøjagtig som glycerin har glukose også en række fugtighedsbevarende egenskaber, som forsyner håret og hovedbunden med fugt og pleje. Glukose bidrager endvidere til at reducere statisk elektricitet i håret.
hairlust Sea Mineral Wave Spray

Har havsalt andre egenskaber for håret?

Ja! En saltvandsspray til håret indkapsler de enkelte hårstrå i saltkrystaller, hvilket giver håret ekstra bevægelighed og fremmer dets naturlige tekstur. Terapi med Dødehavet og saltbade en af ​​de ældste former for behandling af hudsygdomme og inflammation. Havsalt er nemlig rig på mineraler, bl.a. magnesium, som styrker hår og hovedbund.

Kan jeg anvende Sea Mineral Wave Spray dagligt?

Ja. Da vi har udviklet denne Sea Mineral Wave Spray uden udtørrende alkohol, er den så mild, at den kan anvendes på daglig basis. Og selvom denne saltvandsspray til håret indeholder en lang række fugtgivende ingredienser, får den ikke håret til at klaske sammen. Det betyder, at de tørre, krusede og krøllede hårtyper ligeledes kan få stor glæde af at anvende denne spray dagligt, og at man derudover ikke behøver at bekymre sig om ophobede produktrester i hovedbunden.

Har den en duft?

Hvis du spørger os, er det som en tropisk ferie på en flaske. Sea Mineral Wave Spray er til dig, der elsker duften af strand og bølgen blå med topnoter af melon. Vi bruger 100% naturligt afledte essentielle olier i produktet.