Scalp Follicle Treatment & Volumizer


Fordele ved produktet

 •    Fugter & plejer en irriteret hovedbund
 •    Understøtter hårsækkenes funktion
 •    Tilfører naturlig volumen til fladt hår
 •    Udviklet til tyndt og fint hår
 •    Fremmer en sund hovedbund
 •    Stimulerer blodcirkulationen
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk & vegansk
 •    Velegnet til både kvinder & mænd
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Sådan virker produktet

Først og fremmest er det en plejende behandling til hovedbunden, der genopbygger og styrker hårsækkene i dybden. Økologisk mynteolie sætter godt gang i blodcirkulationen og gør det lettere for essentiel hårvækst-boostende næring at nå frem til hårsækkene. En unik sammensætning af aktive mikro-proteiner og økologiske planteekstrakter og olier i produktet styrker, fugter og genopbygger hår og hovedbund og skaber hermed det bedst mulige fundament for sund hårvækst. Derudover giver den også ekstra volumen til håret. Tænk på den som en volumen spray, der rent faktisk hjælper dit hår til mere naturlig volumen, mens hovedbunden styrkes og stimuleres. Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein): Aktive mikro-proteiner, der trænger dybt ind i hovedbunden, styrker og genopbygger proteinerne i hårsækkene indefra og forlænger hårets vækstcyklus. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%*.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): En unik risekstrakt med mikro-proteiner, der genopbygger proteinerne i hårrødderne samt reparerer og styrker håret indefra, forbedrer hårets struktur og minimerer spaltede spidser.
 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at opretholde det naturlige pH-niveau i hovedbunden og understøtter sund hårvækst.
 • Økologisk krusemynteolie (også kaldt spearmintolie): Afbalancerer olieniveauet i hovedbunden og skaber en kølende og opkvikkende effekt, der arbejder på at stimulere blodcirkulationen.
 • Økologisk Multebærekstrakt: De aktive kulhydrater og indholdet af vitamin A, C, E samt ellaginsyre i multebær har fugtgivende og beroligende effekt på en irriteret hovedbund. Samtidig virker multebærekstrakt yderst antioxidant og beskyttende.
  hair & scalp detox scrub

  Hvad er Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Scalp Follicle Treatment & Volumizer er en genopbyggende behandling til en irriteret eller udfordret hovedbund, som også giver øjeblikkelig volumen til hårrødderne. Ved at forbedre hovedbundens sundhed og hårsækkenes funktion, fremmer denne behandling effektivt sund hårvækst.

  Er Scalp Follicle Treatment & Volumizer noget for mig?

  Alle kan have godt af en velfugtet hovedbund i balance, og denne leave-in behandling kan derfor gavne langt de fleste, som ønsker at skabe et godt fundament for hårets vækst og sundhed. Vi anbefaler dog specielt denne behandling til folk med fint eller tyndt hår, eller folk, der kæmper med en irriteret og kløende hovedbund, og som ønsker at genoprette hovedbundens balance og skabe de bedst mulige betingelser for hår og hårsække.

  Hvor ofte skal jeg bruge Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Vi anbefaler, at man bruger denne leave-in hovedbundsspray regelmæssigt 1-3 gange ugentligt for at give hovedbunden ekstra pleje og vedligeholde hovedbundens sundhed bedst muligt.

  *Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.