Protein Reconstructor Hair Mask


Fordele med Protein Reconstructor Hair Mask

  •    Certificeret økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
  •    Silikone-fri
  •    Produceret i Danmark
  •    Opbygger hårets indre struktur
  •    Højt indhold af proteiner og lipider
  •    Velegnet til skadet, tørt eller fint hår
  •    Bidrager til et stærkt hår indefra
  •    Bidrager til at genvinde fugtbalancen
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust protein reconstructor hair mask

Dybdegående behandling med aktive proteiner

Præcis som vores krop har behov for proteiner for at vokse og fungere optimalt, har håret også behov for protein for at bevare sin sunde struktur og funktion. Proteiner regulerer de fysiologiske processer i vores krop, såsom vækst, udvikling og stofskifte.

Håret består hovedsageligt af proteinfibre, der over tid kan blive beskadiget på grund af forkerte hårplejerutiner, manglende pleje eller eksponering over for varme eller kolde vejrforhold. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask består af et højt indhold af aktive ingredienser, hydrolyseret gærprotein, hvedeprotein og planteprotein, som et skadet hår har brug for, for at genopbygge hårstråenes svage ydre skællag og ødelagte hårfibre.

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask kombinerer proteinholdige ingredienser med nærende økologiske plantefedtstoffer, som arbejder synergetisk for at reparere de svage og fine hårstrå. Behandlingen trænger dybt ind i håret og arbejder på at reparere skaderne i hårets struktur indefra. Ved gentagne behandlinger efterlades håret stærkere og bedre beskyttet.

 

hairlust hårkur

Effektiv pleje af håret både indefra og udefra

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask er en effektiv dybdegående behandling, udviklet til et meget skadet, udsat og/eller fint hår. Behandlingen har en 2-i-1 effekt, der supplerer håret med aktive proteiner og styrker håret indefra alt imens de økologiske planteekstrakter fugter og plejer håret udefra. Hermed efterlades hårlokkerne grundigt næret indefra og mere modstandsdygtige mod slitage udefra.

Vi anbefaler at anvende HairLust Protein Reconstructor Hair Mask 1-3 gange om måneden, alt efter behov. Der kan med fordel suppleres med en fugtgivende kur mellem behandlingerne.