Protein Reconstructor Mask


Fordele ved produktet

 •    Egnet til skadet/kemiskbehandlet hår
 •    Rig på aktive gær- og mikro-proteiner
 •    Bidrager til at forlænge hårets livscyklus
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & ftalater
 •    Silikone-fri behandling
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
hairlust protein reconstructor mask

Hvordan virker det?

Præcis som vores krop har behov for proteiner for at vokse og fungere optimalt, har håret også behov for proteiner for at bevare en sund struktur og hårvækst. Proteiner regulerer de fysiologiske processer i vores krop, såsom vækst, udvikling og stofskifte, og påføres de i håret, virker de dybt genopbyggende på både hår og hårsække.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktive, antioxidante mikro-proteiner, der styrker og genopbygger proteinerne i håret indefra. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%* (Studier af BASF Care Creations)
 • Økologisk Aloe Vera: Spækket med antioxidanter, vitaminer og mineraler, der nærer hovedbunden og håret fra rod til spids og genopretter hovedbundens naturlige pH værdi
 • Dynagen™: (Glycerin, Hydrolyzed Yeast Protein) Genopbygger og øger nøgleproteiner såsom kollagen og keratin i hårsækkene og resulterer i et sundere udseende og et stærkere hår. Undersøgelser viser en reduktion i hårtab på kun tre uger, og en signifikant forbedring af fylde og glans efter 90 dage* (Studier af Ashland)
 • Multebærekstrakt: De aktive kulhydrater i multebær har fugtgivende og beroligende effekt på tørt hår. Takket være antioxidante egenskaber fra vitamin A, C, E og ellaginsyre, kan multebær modvirke skadelige effekter fra sol og reducere skader forårsaget af UV-stråler
hairlust hårkur

Ofte stilllede spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge en proteinmaske?

Håret består hovedsageligt af proteinfibre, der over tid kan blive beskadiget på grund af forkerte hårplejerutiner, manglende pleje, kemiske hårbehandlinger eller eksponering over for skiftende vejrforhold. HairLust Protein Reconstructor Mask er en effektiv dybdegående behandling, udviklet til genopbygge proteinerne i håret, og forebygge tørt og glansløst hår.

Hvad er forskellen på Protein Reconstructor Mask vs. Hair Growth & Protection Mask?

Protein Reconstructor Mask er en ekstra dybdegående hårkur med aktive mikroproteiner fra planter og gær, der trænger dybt ind i hårets kerne og genopbygger skadet hår indefra. Den er dermed en dybere genopbyggende behandling end Hair Growth & Protection Mask, som er mere velegnet til at give håret ugentlig fugt og pleje. Derfor skal proteinmasken heller ikke bruges lige så ofte, men blot 1-3 gange månedligt. Proteinmasken er velegnet til kemisk skadet, ødelagt og kruset hår mens Hair Growth & Protection er velegnet til normalt og tørt hår, som har brug for ekstra pleje og næring i hverdagen.

*Disse studier er foretaget af BASF og Ashland. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Vi anbefaler at anvende HairLust Protein Reconstructor Mask 1-3 gange om måneden, alt efter behov. Der kan med fordel suppleres med en fugtgivende hårmaske mellem behandlingerne, såsom Hair Growth & Protection Mask. Brug HairLust Protein Reconstructor Mask i nyvasket hår og massér behandlingen ind i håret. Lad hårmasken virke i mindst 5-10 minutter og afslut med balsam. Lad evt. hårmasken virke under et turban håndklæde, mens du hygger med en god film, eller lad den sidde i natten over, så håret kan suge ekstra til sig af de gode proteiner.

Har du spørgsmål til, hvad en proteinkur til håret kan gøre for dig, så har vores skønhedsskribent, Louise Hansen, samlet alle sine bedste tips i denne guide til hvordan, du får mest ud af din protein hårkur.