Protein Reconstructor Mask


Fordele ved produktet

 •    Silikonefri proteinbehandling til håret
 •    Duft af melon, roser og hvid jasmin
 •    Rig på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Forebygger spaltede lokker op til 20%*
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden silikone, mineralolie og parabener
 •    98,9% naturlige ingredienser
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Uden silikone, mineralolie og parabener
hairlust protein reconstructor mask

Hvordan virker det?

Denne innovative protein hårkur anvender en kombination af aktive, veganske mikroproteiner, som genopbygger de beskadigede hårfibre. Resultatet? Håret kommer til at blive stærkere og sundere.

Protein Reconstructor Mask er udviklet med en perfekt balance mellem protein og fugt i én samlet behandling. Hvordan det? Fordi denne proteinkur også inkluderer vegetabilske fedtsyrer, som forsyner håret håret intensiv fugt og tæmmer krus.

Sidst men ikke midst, indeholder Protein Reconstructor Mask kraftfulde antioxidanter for at hindre yderligere skader på håret. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du anvender Protein Reconstructor Mask hver anden til tredje uge, alt afhængigt af tilstanden på dit hår og behov. Alle ingredienser er nøje udvalgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® - Dette hydrolyserede grøntsagsprotein stimulerer hårvæksten ved at forlænge hårets livscyklus og styrke de enkelte hårstrå. Ifølge studer har Gluadin® vist sig at kunne minimere antallet af spaltede spidser og knækket hår med helt op til 20%* og derudover forbedre hårets generelle sundhedstilstand med helt op til 60%* (Studier af BASF).
 • Økologisk Aloe Vera - Propfyldt med antioxidanter, enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som sørger for, at de fugtgivende og plejende næringsstoffer trænger dybt ind i de enkelte hårstrå.
 • Dynagen® - Dette innovative hydrolyserede gærprotein genopbygger en række nøgleproteiner, bl.a. keratin og kollagen, i hårets follikler, hvilket får håret til at se sundere og stærkere ud. Dynagen® forlænger endvidere hårets livscyklus, hvilket modvirker hårtab. Undersøgelser viser en reduktion i hårtab på kun tre uger, og en signifikant forbedring af fylde og glans efter 90 dage (Studier af Ashland).
 • Glycerin - Vores plantebaserede glycerin har fugtighedsbevarende egenskaber, som bevirker, at den indkapsler fugten i håret og forsyner det med en langtidsvirkende, fugtgivende effekt.
 • Multebær - De aktive kulhydrater i multebær har fugtgivende og beroligende effekt på tørt hår. Takket være antioxidante egenskaber fra vitamin A, C, E og ellaginsyre, kan multebær modvirke skadelige effekter fra sol og reducere skader forårsaget af UV-stråler.
hairlust hårkur

Har mit hår brug for protein?

Sagen er den, at vores hår er rent faktisk lavet af protein! Keratin, for at være helt nøjagtig. Når håret bliver udsat for varmeskade, forurening eller anden skade, bliver keratinet langsomt nedbrudt. Her kommer der nogle flere tegn på, at dit hår har brug for lidt ekstra protein:

 • Håret føles gummiagtigt eller klistret
 • Håret har mistet sin elasticitet
 • Håret knækker nemt eller falder af

Hvor ofte bør jeg anvende en proteinkur til håret?

Protein er afgørende for at have et sundt hår, men som alle andre gode ting, så handler det om at finde en god balance. For ikke at overmætte håret med for meget protein, så anbefaler vi, at du bruger en proteinkur til håret hver anden til tredje uge, alt afhængigt af tilstanden på dit hår og behov.

Vil du gerne lære mere omkring protein til håret, og hvordan det virker. Så læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvad en protein hårkur helt præcis kan gøre for dit hår.

Hvordan kan jeg opnå det bedste resultat?

Protein Reconstructor Mask virker bedst, når den bruges sammen med en proteinrig shampoo og balsam som Hair Growth & Repair Set. Dette plejende og rensende sæt er udviklet ved hjælp af en række fugtgivende og styrkende ingredienser uden skrappe vaskeaktiver eller silikone.

Hvis du ønsker dig lidt ekstra fugt til håret, kan du prøve Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

*Disse studier er foretaget af BASF og Ashland. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Sådan anvender du den

Påfør Protein Reconstructor Mask i håret efter hårvask med shampoo. Fordel en passende mængde jævnt i håndklædetørt hår, og red så håret igennem med en kam. Lad produktet virke i 5-10 minutter, og skyl dernæst produktet ud af håret. Afslut med Hair Growth & Repair Conditioner.