Komplet guide af vores ingredienser


Når alle ingredienser skrives som umulige latinske betegnelser, kan det være et værre bøvl at finde hoved og hale i hvilke ingredienser, der kan gøre skade og hvilke, der gør gavn. Vi mener, at det skal være let at forstå hvad ingredienserne gør og hvor de kommer fra. Derfor har vi lavet en let overskuelig guide over alle ingredienser i vores hårplejeprodukter.

Start fra A og lær om ingredienserne i din shampoo, hårkur eller vippeserum. Ingredienserne er slet ikke så farlige, som de lyder.

A

Aloe Barbadensis Leaf Juice*

[Økologisk Aloe Vera. Højt indhold af enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, der bidrager til at opretholde hovedbundens naturlige pH-niveau og understøtter en sund hårvækst]

B

Biotin

[Et vandopløseligt vitamin, også kaldet B7 eller vitamin H. Indgår bl.a. i stofskiftereaktioner og essentielt i kroppens omsætning af f.eks. aminosyrer, som hårsækkene skal bruge for at håret og øjenvipperne kan vokse].

C

Caffeine

[Koffein. Virker stimulerende på hårstrå og hjælper til at udvikle hårets vækstcyklus, samt er  anerkendt for sin evne til at blokere overproduktion af DHT]

H

Helianthus Annuus Seed Oil

[Økologisk solsikkeolie. En let vegetabilsk olie med højt indhold af gode umættede fedtsyrer som linolsyre og oliesyre]

K

Kaliumsorbat

[Findes naturligt i f.eks. jordbær, rønnebær, kirsebær og tomater og fungerer som konserveringsmiddel]