• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • SPAR OP TIL 30% VED KØB AF MULTIPAKKER

  • ORDRER BESTILT FØR KL. 17 SENDES I DAG

Ingredienser i HairLust


De nedenfor nævnte ingredienser er blot en lille del af, hvad HairLust produkter består af. Vores produkter er sammensat nøje af forskelige essentielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som supplementære hinanden på effektiv vis. Hver ingrediens er doseret i en bestemt mængde for at give den mest optimale effekt og er blevet formuleret i samarbejde med førende farmaceuter og ernæringseksperter i England og Danmark. Effekten af vores produkter er klinisk testet i England. HairLust Hair Vitamins og  HairLust Hair Gummies til kvinder samt HairLust Men til mænd adskiller sig på få men væsentlige ingredienser, som gør, at vores produkter giver den bedst mulige virkning for begge køn.​

BIOTIN

Når det kommer til at indtage vitaminer og næringsstoffer i din hverdag for at forebygge og behandle hårtab, ødeligt og tyndt hår kan alt i Vitamin B familien hjælpe meget. Biotin er et vitamin B-kompleks, hvilket betyder, at det kan spille en afgørende rolle i processen for at øge hårvækst samt håret styrke hos både kvinder og mænd. Biotin findes i flere fødevarer som gulerødder, tun, svampe, bananer og solsikkefrø men i lave koncentrationer. Biotin eller Vitamin B7 er en vandopløselig vitamin og er vigtigt for syntese af fedtsyrer, glukose og nogle aminosyrer såsom valin og methionin, som vores produkter indeholder.​

Silica

Silica er godt for håret og generelt godt for udviklingen af næsten alle dele i kroppen. Unge mennesker har ofte smukt, silkeagtigt hår på grund af de store mængder silica, som vi desværre mister med alderen. Silica har en særlig evne til at alkalisere syren kroppen og er en betydelig faktor for, at silica forbedrer hårteksturen og hårets sundhed. Syren i vores krop finder sin vej til hovedbunden, og en hovedbund med en dårlig syre base balance, hvor syre dominerer bidrager til ødelagt og skadet hår og beskadiger hårsækkene. Her kommer silica ind i billedet for balancere dette ved at alkalisere syren, hvorfor HairLust indeholder en høj koncentration af det essentielle næringsstof.

Næsten alle spor af mineraller og næringsstoffer, som silica hjælper med at balancere, er faktorer i behandling af hårtab og øget hårvækst. Calcium, Magnesium og Vitamin D er alle næringsstoffer, der skal balanceres, hvis du vil have det tykkeste og sundeste hår muligt. Silica hjælper med at levere de vitale næringsstoffer til det meste af kroppen herunder hårsækkene, som er vigtigt for øget hårvækst. Selvom silica kan findes i mange forskellige fødevarer findes den primært i grøntsager som salat, løg og fuldkorn men i små koncentrationer.

AMINOSYRER

Aminosyrer er vigtige for at behandle dit hår for at holde det sundt og stærkt. Den vigtigste måde, hvorpå aminosyrerne hjælper på dette er ved at sikre, at keratin produceres. Keratin er et fibrøst strukturelt protein, der vides at opretholde et sundt hår. Det er aminosyrer, der udløser produktionen af keratin og især lysin, methionin, valin og cystein, som alle indgår i HairLust.

Betydningen af aminosyrer for hårvækst er vigtig og det er værd at vide, at håret blandt andet består af melanin og proteiner. Aminosyrer er de vigtigste byggesten af proteiner, og proteiner er en del af håret. Det betyder, at aminosyrerne er afgørende for væksten af hårceller, behandling af hårtab og forbedring af hårets sundhed.

KOLLAGEN

Kollagen er en naturlig aminosyre, som de fleste af os allerede ved er godt for huden, men kollagen er også effektivt for øget hårvækst. Denne langkædede aminosyre består af fire individuelle aminosyrer: prolin, glycin, arginin og hydroxyprolin. Kollagen spiller en vigtig rolle i fornyelse af hårceller og er essentiel for at opretholde styrke og elasticitet i håret. Kroppens evne til at producere kollagen formindskes, når kvinder bliver 25-30 år, hvor det først sker når mænd bliver 35-45 år, hvorfor kollagen er vigtigst for kvinder. Dette medfører et kontinuerligt fald i kollagen niveauet i kroppen. Dette giver os blandt andet rynker, men lige så vigtigt er, at det giver hårtab, får håret til at spalte og knække udover at håret miste sin farve.

Normalt kommer kollagen fra dyr som køer eller kylling. HairLust Vitamins indeholder dog marine kollagen, som er afledt fra havet. Marine kollagen hjælper i regenerering af hårceller mere effektivt end almindelig kollagen. En ting som marine kollagen har stor indflydelse på øget hårvækst er regenerering af hvilende hårfollikler, som medfører hårvækst og forhindrer hårtab samt ødelagt hår.

Marine kollagen besidder antioxidant egenskaber og bekæmper produktionen af frie radikaler i kroppen. Frie radikaler som naturligt er produceret i kroppen er et resultat af kroppens forskellige metaboliske processer, og de er ansvarlige for at skade hårsækkene, hvilket fører til hårtab og ødelagt hår. Men ved at have en tilstrækkelig mængde kollagen i håret styrker hårsækkene og forbedrer hårvæksten.

ZINK

Det er vigtigt at få nok af mineralsk zink til hårvækst, da det spiller en stor rolle i at opretholde sundt og stærkt hår. Zink er et væsentligt mineral, der er involveret i talrige cellulære reproduktive aktiviteter, herunder normal immunfunktion, celledeling, vævsvækst og sårheling, protein og DNA-syntese. Fordi hårvækst afhænger af normal cellulær reproduktion og proteinopbygning, kan en mangel på zink føre til hårtab og ødelagt hår. Zink holder et stabilt og reguleret hormonniveau i vigtige forbindelser til hår cellerne, hvorfor det netop er tilføjet i HairLust.

VITAMIN B

HairLust indeholder talrige og næsten alle B-vitaminer. Det øger hårvæksten kraftigt og gør håret tykkere samt giver det glans. B-vitaminerne er meget vigtige, hvis ikke det vigtigste i HairLust, som giver hurtigere hårvækst og styrker hårsækkene samt gør disse mere modtagelige overfor de andre essentielle næringsstoffer og ingredienser, som HairLust indeholder.

Specielt formuleret

Udover disse indeholder HairLust andre væsentlige ingredienser og vitaminer til håret, som alle er nøje doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for, at hver ingrediens virker bedst muligt. På baggrund af kliniske studier har vi udviklet en formular, hvor vores ingredienser virker bedre sammen end alene, som gør, at håret får bedst udbytte af alle vores ingredienser.

Naturligt men effektivt

HairLust er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på hår vitaminer så du kan få langt hår meget hurtigere. HairLust Vitamins og HairLust Men er produceret i England under FDA godkendt produktion. HairLust bør opbevares tørt og i en temperatur fra kølig til stuetemperatur. Lad bøtten være ude af rækkevidde for børn, og hvis du er gravid eller ammer, bør du spørge din læge til råds, inden du begynder på kur. Vi anbefaler, at hvis man er følsom for visse ingredienser, bør man tjekke alle ingredienserne i HairLust før brug for at sikre, at du ikke er allergisk over for indholdet. Der medfølger ingen uønskede bivirkninger af HairLust. Vi kan sikre dette på baggrund af vores formular, som er blevet testet af både interne og eksterne autoriserede kilder.