HairLust Shampoo


Fordele ved brug af HairLust Hair Growth & Repair Shampoo

  •    Certificeret økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener og ftalater
  •    Silikone- & SLS-fri
  •    Produceret i Danmark
  •    Plejer håret fra rod til spids
  •    Dybt fugtgivende shampoo
  •    Velegnet til skadet eller tørt hår
  •    Bidrager til et sundt & stærkt hår
  •    Optimal effekt med balsam
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbejder på at bekæmpe negative bivirkninger fra mangel på næringsstoffer, dårlige hårplejeprodukter, hårde hårplejerutiner og skadelig hårstyling ved brug af f.eks. hair extensions, hårfarvning, glattejern og føntørrer, samt stress, graviditet eller genetik. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er dansk produceret og specielt udviklet til hårtyper, som har problemer med tørt og skadet hår. Dens høje proteinindhold fra bl.a. risprotein, planteprotein og hvedeprotein giver styrke til håret og hjælper håret med at gro.

De aktive ingredienser i HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbejder på at genopbygge hårets styrke og vitalitet fra rod til spids. Produktet reparerer og forebygger skade på håret, så dine hårlokker kan vokse sig lange og kraftige uden at knække. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo indeholder økologisk plantesmør, som balancerer og renser hovedbunden helt uden at fedte eller tynge. For at fremme resultaterne fra hårplejeprodukterne anbefaler vi, at de bruges i kombination med et af vores kosttilskud til håret.

Læs og lær meget mere om shampoo mod hårtab, hvordan de virker og hvilke ingredienser, du skal kigge efter i vores artikel om emnet her, skrevet af vores dygtige skønhedsskribent, Mette Frederiksen.

 

hairlust shampoo

Økologisk og vegansk certificeret

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo indeholder bl.a. økologisk aloe vera, økologisk blåbærekstrakt og økologisk mangosmør, der skånsomt reparerer skadet hår. Økologisk aloe vera fjerner nænsomt snavs og døde hudceller fra både hår og hovedbund. Aloe vera planten er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, der nærer hovedbunden og håret fra rod til spids. Blåbærekstrakt indeholder en stor mængde proanthocyanidiner, som arbejder på at forbedre og øge hårets elasticitet, mens mangosmør nærer hovedbunden og giver håret ekstra smidighed og komfort.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er både certificeret økologisk og vegansk, så du kan pleje dit hår med god samvittighed. Brug denne blide shampoo ugentligt og giv dit hår den bedste pleje. Efterlader håret med en fantastisk duft af friske frugter.

Få svar på hvorfor, det altid er en god idé at gå efter en økologisk shampoo og balsam, i vores artikel om emnet her, hvor skønhedsskribent, Louise Hansen, forklarer i dybden, hvorfor naturlig hårpleje er et bedre valg.