• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

 • SPAR OP TIL 40% VED KØB AF MULTIPAKKER

 • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

HairLust Shampoo


HairLust Shampoo


Fordele med HairLust Shampoo:

 •   Uden brug af parabener og sulfater
 •    Styrker håret udefra & ind
 •    Giver øjeblikkelige fordele
 •    Beskytter håret fra rod til spids
 •    Reparer tørt, stresset & kruset hår
 •    Kan fremme sund hårvækst
 •    Egnet til alle hårtyper
 •    Nem at anvende
 •    Særlig effektiv med conditioner
hairlust shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo

Dine lokker vil takke dig for denne fugtgivende og nærende shampoo. HairLust er fyldt med næringsrige olier og antioxidanter fra frugtekstrakter, formuleret til at genoplive tørt og kruset hår. De aktive ingredienser i HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbejder på at styrke dit hår udefra og ind. Den beskytter og reparerer synlige brud på håret, så dit hår kan vokse sig langt uden at knække og blive slidt. 

Hair Growth & Repair Shampoo indeholder æteriske olier, som balancerer og renser hovedbunden, holder hovedbunden fugtet samtidig med at de lange lokker beskyttes mod fremtidig skade og brud.

Hvordan virker HairLust Shampoo?

Denne shampoo indeholder aktive ingredienser fra bær og grapefrugt frø ekstrakt samt kokos- og olivenolie, alle anvendt for deres fantastiske antioxidant egenskaber mod tørt og kruset hår, og som alle hjælper med at holde håret elastisk, sundt og langt.

hairlust shampoo

Kokosolie

HairLust Shampoo indeholder kokosolie, som er fuld af E-vitamin og K-Vitamin. Kokosolie er rig på antimikrobielle egenskaber, laurinsyre og sunde fedtsyrer, der styrker håret og øger hårvæksten. Kokosolie er rig på antioxidanter og har antibakterielle egenskaber. Når det bruges i håret, forbedrer det hovedbundens sundhed, bekæmper sår og svamp, alt sammen mens det tilføjer volumen og glans uden de almindelige skadelige kemikalier.

Olivenolie

HairLust Shampoo indeholder olivenolie, som nærer håret med vitale næringsstoffer, så det vokser hurtigere og tættere. Olivenolie indeholder sunde fedtsyrer, som hjælper med at styrke og beskytte håret fra rødderne til spidserne. Derudover har olivenolie har en effektiv evne til at blokere overproduktion af DHT, som er en af de hyppigste årsager til uønsket hårtab og tyndt hår. Olivenolie balancerer blodcirkulationen i hovedbunden, som bidrager til at reducere tørhed, skæl og tilstoppede hårsække.

Citrusolie

HairLust Shampoo anvender citrus olie for dens udrensende fordele for håret ved at holde hår og hovedbund fri for kalk, bakterier og en overproduktion af skæl. Udover at tilskynde en sund hårvækst giver den også en skøn duft til shampooen.

 

  

Hvordan bruger jeg HairLust Hair Growth & Repair Shampoo?

Gør denne shampoo til dit ritual i badet, når dit hår skal vaskes. Forsøg at anvende den 1-2 gange om ugen. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo skal fordeles jævnt i vådt hår og skummes op. Sørg for at massere godt ind i hovedbunden. Skyl ud efterfølgende med varmt vand. Du kan med fordel afslutte med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner fra samme serie for bedste resultat.

Hvis du er på udkig efter en kvalitets shampoo, som fugter håret i dybden og bekæmper kruset hår, så er HairLust Hair Growth & Repair Shampoo helt sikkert noget for dig. Vi anbefaler at kombinere vores Shampoo med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner og et kosttilskud fra HairLust.