HairLust INSPIRE


Bliv medlem af HairLust INSPIRE på Facebook

Vi har startet en gruppe for hårentusiaster som dig på Facebook, og du er inviteret til at dele dine oplevelser og hår-hemmeligheder og samtidig lære fra andre som dig. Vi glæder os til at se dig som medlem!

 

Et forum for hårentusiaster som dig

Håret er vores måde at udtrykke os på. Det er hvem, vi er, og hvem, vi ønsker at blive - alt sammen på én og samme tid.

Men man kan let komme til at sidde fast i sine gamle rutiner og blive træt af de typiske måder, man plejer og styler håret på hver eneste dag. Bare rolig! Denne private gruppe er ment som et forum fyldt med inspiration, et trygt rum, hvor du kan dele alt dit hår-bøvl eller give dine egne hemmeligheder videre, så andre kan få lige så lækkert hår som dig. Her får du inspiration til alt om håret fra privatpersonerne bag HairLust og andre ligesindede.

Så kom med ind i varmen, bliv medlem af HairLust INSPIRE og del din hårrejse! Del dine før og efter billeder, giv dine bedste tips videre og få til gengæld svar på alle de spørgsmål, du selv måtte have til hår og hårpleje! Hvem ved, måske du endda kan lære lidt fra andre modige inspiratorer som dig og ende med stærkere, sundere og smukkere hår end nogensinde før!

Bliv medlem af HairLust INSPIRE - tilmeld dig her

Ps. Vi holder løbende konkurrencer i gruppen, så du vil kunne vinde lækre HairLust produkter bare ved at være medlem og deltage. Så hiv endelig dine bedste venner og veninder med!