• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

 • SPAR OP TIL 40% VED KØB AF MULTIPAKKER

 • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

HairLust Hair Oil


HairLust Hair Oil


Fordele med HairLust Hair Oil:

 •    Plejer håret udefra & ind
 •    Giver øjeblikkelige fordele
 •    Forbedrer hårets fugtbalance
 •    Ingredienser rige på antioxidanter
 •    Beskytter håret mod at knække
 •    Reparer tørt, stresset & kruset hår
 •    Alle hårtyper har brug for en hårolie
 •    Nem at anvende
 •    Mild formular
hairlust hair oil

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

Vi har været fans af kokosolie i rigtig lang tid! Det er en utrolig nærende olie med rigtige mange fordele for håret. Kokosolie har længe været brugt i naturlige skønhedsprodukter til hår, hud og negle, og med god grund: Kokosolie er en fremragende kilde til at give fugt og næring, som med sine antibakterielle fordele kan fremme en sund hovedbund og hårlokker.  

HairLust Hair Oil er rig på den nærende kokosolie, som indeholder gode fedtsyrer, der nærer og fugter de tørre lokker. En undersøgelse offentliggjort i “Journal of Cosmetic Science” viste, at kokosolie kan hjælpe med at genopretter hårets fugtbalance ved at trænge dybere ind i hårstrået sammenlignet med andre lignende olier. Hvis du har problemer med kruset, tørt og beskadiget hår, kunne HairLust Hair Oil være et produkt for dig. Oplev de fantastiske fordele som kokosolien kan byde på, i en skøn formular der ikke efterlader håret fedtet og uhåndterlig.

hairlust hair oil

Hvordan bruges HairLust Hair Oil?

Vores hårolie har rigtig mange gode anvendelsesmuligheder og kan anvendes i fugtigt hår såvel som tørt.

Til beskyttelse & styling

Påfør hårolien direkte efter din hårvask i et håndklæde-tørt hår. Påfør 2-4 pump af HairLust Hair Oil og varm olien op i dine håndflader. Gnid kokosolien ind i dine hårlokker og red det efterfølgende igennem med din hårbørste. Lade håret lufttørre efterfølgende, så håret kan trække alle de skønne fordele fra hårolien i sig.

Til tørre spidser

Hvis du ønsker at give dine hårspidser ekstra effektiv beskyttelse, kan du med fordel anvende HairLust Hair Oil i et tørt hår. Påfør 1 pump og varm hårolien op i håndfladen. Fordel olien i spidserne af håret og red håret igennem efterfølgende.

Til hårkur

Påfør 6-8 pump af HairLust Hair Oil og opvarm hårolien i håndfladerne. Massere olien godt ind i de våde hårlokker. Lad hårolien virke natten over. Du kan vikle et håndklæde om håret herefter. Vask efterfølgende hårolien ud med shampoo dagen efter.

 

 

Hvorfor bruge kokosolie til håret?

Kokosolie er en af de rigeste, naturlige kilder til de sunde fedtsyrer, som er meget nærende for håret. Kokosolien kan trænge ind i håret på måder, som mange andre olier ikke kan. Derfor er resultaterne i mange tilfælde øjeblikkelige. HairLust Hair Oil er nemt at anvende. Den kan bruges i fugtig og tørt hår og efterlader håret sundt og friskt. Er der noget mere lækkert end duften fra den friske kokosolie? Vi kan ikke tænke på noget.

Opnå de bedste resultater

Giv dit hår de bedste vilkår ved at kombinere HairLust Hair Oil med HairLust Shampoo og Conditioner. De nærende olier og ekstrakter i denne serie genopretter hårets fugtbalance og beskytter de udsatte hårstrå.