HairLust Hair Oil


Fordele med HairLust Hair Oil:

  •    Plejer håret udefra & ind
  •    Giver øjeblikkelig fugt
  •    Rig på vitaminer og antioxidanter
  •    Genvinder hårets fugtbalance
  •    Beskytter håret mod at knække
  •    Reparer tørt, stresset & kruset hår
  •    Bidrager til et sundt og stærkt hår
  •    Naturlig varmebeskyttende
  •    Nem at anvende
Dansk produkt
Naturlige ingredienser
Fri for parabener, sulfater & ftalater
Genopretter hårets fugtbalance
hairlust hair oil

HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil

HairLust Hair Oil er designet til at bekæmpe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårplejeprodukter, hårde hårplejerutiner og skadelige hårstyling såsom; hair extensions, hårfarvninger, glattejern og føntørre samt stress, graviditet og genetik.

HairLust Hair Oil er rig på den nærende kokosolie og vindruekerneolie, som begge indeholder gode fedtsyrer, der nærer og fugter de tørre lokker. Flere studier og undersøgelser viser, at kokosolie hjælper med at genopretter hårets fugtbalance ved at trænge dybere ind i hårstrået sammenlignet med andre lignende olier. Kombinationen af de forskellige olier og ingredienser i hårolien skaber en synergieffekt således, at de komplementerer hinandens effekt. Alle ingredienser er fremragende kilder til at give håret fugt og næring, og i HairLust hårolie er de forenet i en skøn formular, der ikke efterlader håret fedtet og uhåndterlig. For at fremme resultaterne fra hårplejeprodukter anbefaler vi, at man supplerer med et af vores kosttilskud til håret.

hairlust hårolie

Hvordan bruges HairLust Hair Oil?

Vores hårolie har rigtig mange gode anvendelsesmuligheder i både fugtigt og tørt hår.

Til varmebeskyttelse & styling: Påfør hårolien direkte efter din hårvask i et håndklædetørt hår. Påfør 2-4 pump af HairLust Hair Oil og varm olien op i dine håndflader. Gnid hårolien ind i dine hårlokker og red det efterfølgende igennem med din hårbørste. Lad håret lufttørre efterfølgende, så håret kan trække alle de skønne fordele fra hårolien i sig. HairLust Hair Oil er naturligt varmebeskyttende mod op til 200 grader.

Til tørre spidser: Hvis du ønsker at give dine hårspidser effektiv beskyttelse, kan du med fordel anvende HairLust Hair Oil i et tørt hår. Påfør 1 pump og varm hårolien op i håndfladen. Fordel hårolien i spidserne af håret og red håret igennem efterfølgende.

Til hårkur: Påfør 6-8 pump af HairLust Hair Oil og opvarm hårolien i håndfladerne. Masser olien godt ind i de våde hårlokker. Lad hårolien virke natten over. Du kan herefter bruge et håndklæde til at vikle om håret. Vores tilpassede håndklæde til håret anbefales hertil. Vask efterfølgende hårolien ud med HairLust Shampoo dagen efter.