HairLust Oil


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til tørt og kruset hår
 •    Rig på fugtgivende, økologiske fedtsyrer
 •    Naturligt varmebeskyttende
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Rig på økologiske ingredienser
 •    Certificeret vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Naturlig og mild parfume
Produceret i Danmark
Certificeret vegansk
Økologiske ingredienser
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust oil

Hvordan virker hårolien?

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil er en naturlig, beskyttende og fugtgivende hårolie, der er designet til at opretholde hårets fugtbalance samt blødgøre og tæmme lokkerne uden at fedte eller tynge håret. Hårolien er rig på økologiske olier til håret, heriblandt økologisk kokosolie, arganolie, abrikoskerneolie og solsikkekerneolie, som plejer håret i dybden, og efterlader håret strålende og blødt. Alle håroliens ingredienser er fremragende kilder til at give håret fugt og næring, og i vores hårolie er de forenet i en skøn formular, der ikke efterlader håret fedtet og uhåndterligt.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Økologisk Kokosolie: Efterlader håret med en beskyttende fugtbarriere, der hjælper med at forhindre brud og virker udglattende på spaltede spidser.
 • Økologisk Arganolie: Spækket med vitamin E og omega-6 fedtsyrer, der udfører mirakler på håret, blødgører og tæmmer krus samt tilfører næring til spaltede spidser.
 • Økologisk Abrikoskernolie: Rig på essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminerne A, C og E, som nærer og plejer håret.
 • Økologisk Solsikkefrøolie: Rig på fedtsyrer, der hjælper med at bevare fugt over tid. Solsikkefrøolie er kendt for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaber på hår og hud.
hairlust hårolie

Ofte stilllede spørgsmål

Hvordan bruges hårolien?

Vores hårolie er en effektivt beskyttende og blødgørende hårolie, der kan bruges i både vådt og tørt hår. Påfør den enten i håndklædetørt hår lige efter badet, eller brug den til at tæmme vildfarne hår og tørre lokker inden styling eller i løbet af dagen.

Sådan bruges hårolien i tørt eller vådt hår: Brug pipetten til at påføre den ønskede mængde olie i håndfladen og varm hårolien op med hænderne. Fordel hårolien i enten hele håret eller blot i spidserne og red nænsomt håret igennem efterfølgende. Tilpas mængden efter dit hår og din hårlængde, nogle hårtyper suger mere olie til sig, så prøv dig gerne frem.

Hvor ofte skal jeg bruge den?

Hårolien kan anvendes efter behov. Du kan med fordel benytte den lige efter hårvask i det våde hår, da olien gør håret nemt at rede ud og modvirker, at det kruser i løbet af dagen.

Gode tips til brug af hårolie:

En hårolie som Hair Strengthening & Protection Oil, er et fantastisk pleje- og stylingprodukt, hvis det bruges korrekt. Derfor har vi samlet lidt tips til, hvordan du får mest ud af din hårolie:

Start med små mængder: Når man bruger olie i håret er "mere" ikke altid bedre. Så start altid med en lille mængde ca. på størrelse med en ært til mellemlangt hår. Varm olien op i hænderne og kram den godt ind i håret med fokus på længderne. Så kan du nemlig altid tilføje mere, hvis du ikke synes, der var nok i første omgang. Bruger du alt for meget fra start, kan dit hår komme til at virke tungt.

Undgå hovedbunden: Selvom hovedbunden kan have godt af gode olier og fedtsyrer, kan hårolie have en tendens til at tilstoppe porerne eller fedte hovedbunden, hvis ikke den er lavet specifikt til hud og hovedbund. Undgå derfor at få hårolien i hovedbunden og fokusér i stedet på længder og spidser.