HairLust Hair Gummies Men


Fordele med HairLust Hair Gummies Men

 •    Velegnet for veganere & allergikere
 •    Fri for laktose og gelatine
 •    Sunde og kalorielette vingummier
 •    Indeholder 5.000 mcg biotin
 •    Bidrager til at vedligeholde normalt hår
 •    Højt indhold af folsyre, selen & zink
 •    Kosttilskud til begyndende hårtab
 •    Naturlig farve fra klorofyl
 •    Baseret på naturligt sukker fra bær
Dansk brand
Vegansk
Naturlige smags- & sødestoffer
Allergivenlig
hairlust gummies

Hvordan virker HairLust Hair Gummies Men?

Det, der gør dette kosttilskud så særligt, er den helt unikke sammensætning af næringsstoffer. Samspillet mellem vitaminer, mineraler og aminosyrer gør, at ingredienserne hver især forstærker hinandens virkning, og at kroppen får lettere ved at optage alle næringsstofferne, når de indtages samlet. Det betyder, at du kan være sikker på at effekten af HairLust Hair Gummies til mænd er endnu bedre, end hvis hver ingrediens blev indtaget individuelt. Udover den kraftfulde dosis, smager HairLust Hair Gummies Men også fantastisk af en bærsymfoni bestående af søde og friske bær.

hairlust Hair Gummies Men

HairLust Hair Gummies Men bidrager til sundere og tykkere hår hos mænd

De smagfulde vingummi vitaminer er designet til at bekæmpe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårprodukter, hårde hårplejerutiner og hårstyling, hormonelle forandringer og genetik hos mænd. Produktet anbefales hvis:

 • Du har været udsat for stress, der har påvirket din hårvækst negativt.
 • Du har oplevet hårtab grundet overdreven styling, forkerte hårpleje eller hårprodukter.
 • Du har oplevet hormonelle forandringer.
 • Du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte.
 • Du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.
 • Du oplever tyndt hår og begyndende hårtab af andre årsager.

Aktive ingredienser i HairLust Hair Gummies Men:

Biotin er en del af B-vitamin familien, som også går under navnet B-kompleks. Biotin har mange fordele for hår og hud, og er en af de eneste vitaminer til hår der støttes op af videnskaben. Biotin bakkes op for dens positive effekt for håret af utallige kliniske studier, hvorfor HairLust Hair Gummies Men indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis.

Folsyre også kendt som Vitamin B9, arbejder rigtig godt sammen med biotin og hjælper med at balancere den metaboliske aktivitet. Folsyre bidrager også til kroppens omdannelse af energi og aminosyresyntese. 

Zink er et vigtigt mineral, særligt for sin bidragelse til vedligeholdelse af et normalt hår. HairLust anvender en balanceret dosis af zink, som betyder at det skaber en endnu bedre optagelse af visse andre vitaminer i produktet.

Selen er et mineral der findes i en række fødevarer, herunder avocado, svampe og nødder m.fl. Selen er en stræk antioxidant, og beskytter cellerne mod oxidativt stress med at opretholde immunsystemets funktion. Selen kan endda hjælpe med at opretholde en sund skjoldbruskkirtlen.

Vitamin A er et vitamin der aktivt bidrager til vedligeholdelse af sunde slimhinder og udtørrede talgkirtler. Tørrede eller blokerede talgkirtler kan skade hårets vækstprocess, og forårsage tør og irritabel hovedbund. Vitamin A fremmer cellespecialiseringsprocessen og styrke immunsystemets normale funktion. Så alt i alt en vitamin med mange fordele.

B-kompleks vitaminer, herunder B5, B6, B12, er vitaminer der kan fremme et sundt energistofskifte og sørge for at kroppen producerer hormoner, der er nødvendige for korrekt vævsvækst og cellevækst. Med en ubalance i kroppens produktion af hormoner, eller energi, kan det være skadeligt for cellerne, hvilket resulterer i diffus udtynding, håret kan blive tyndt og skør.

FØR OG EFTER BILLEDER

hairlust hair growth formula gummies men før efter billede hairlust hair formula gummies men før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.