Hair Growth & Protection Mask


Fordele ved produktet

 •    Silikonefri hårkur til tørt og ødelagt hår
 •    Rig på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Resultater på kun 21 dage*
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden silikone, mineralolie og parabener
 •    98,9% naturlige ingredienser
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Uden silikone, mineralolie og parabener
hairlust hair growth and protection mask

Hvordan virker det?

Hair Growth & Protection Mask er en målrettet behandling til kvinder, der har tørt, beskadiget, fint eller tyndt hår. Vi har udvikle denne hårkur for at afhjælpe de mest udbredte årsager til, at håret ikke vokser langt, bl.a.:

 • Spaltede spidser: Veganske mikroproteiner genopbygger de beskadigede hårfibre og bringer elasticiteten og styrken tilbage i håret, hvilket medvirker til at reducere antallet af knækkede hår og spaltede spidser.
 • Tørhed: En række plantebaserede, fugtgivende ingredienser, bl.a. Aquaxyl™ og aloe vera, sørger for at forsyne det udtørrede hår med en langtidsvirkende fugtgivende effekt.
 • Langsom hårvækst: Kaffebønneolie booster cirkulationen, hvilket er med til at stimulere en sund hårvækst.
 • Beskadigelse: Stærke antioxidanter fra açai og olivenbladekstrakt hjælper med at skærme håret fra flere skadelige påvirkninger.

Denne hårkur til tørt hår arbejder på at blødgøre håret og forbygge skade. Desuden er den fri for skrap kemi, som f.eks. silikone og parabener, som er kendt for at skabe en kløende ophobning af produktrester i håret. Den indeholder blandt andet:

 • Økologisk Aloe Vera - Denne fantastiske ingrediens er rig på enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som plejer håret i dybden. Aloe vera er ligeledes en fremragende kilde til en særlige antioxidanter, som beskytter håret imod skadelige miljøpåvirkninger.
 • Glycerin - Vores plantebaserede glycerin har fugtighedsbevarende egenskaber, som bevirker, at den indkapsler fugten i håret og forsyner det med en langtidsvirkende, fugtgivende effekt.
 • Aquaxyl™ - Denne ingrediens, som er udvundet af sukker, forsyner håret og hovedbunden med en dybdevirkende fugtgivende effekt. Aquaxyl™ forebygger tab af vand gennem fordampning og bidrager til, at håret opretholder det rette fugtniveau i +8 timer.
 • Økologisk Açai-ekstrakt - Denne superfrugt er propfyldt med fedtsyrer, som forsyner håret med en let fugtgivende effekt og en smuk, naturlig glans.
 • Økologisk Abrikoskerneolie - Abrikoskerneolie er en rig kilde til A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og essentielle fedtsyrer. Abrikoskerneolie virker blødgørende og fugtgivende på både huden og håret, modvirker tør hår og efterlader det glansfuldt og smukt.
 • Kaffebønneolie - Der er videnskabeligt bevist, at denne forfriskende ingrediens medvirker til at forlænge hårets aktive vækstfase og derudover fremmer den sunde hårvækst. Koffeinen i kaffebønneolien har også vist sig at være i stand til at hæmme androgen, det hormon, som bevirker, at man kan få androgent hårtab.
 • Protectagen™ - Dette hydrolyserede risprotein genopbygger håret helt nede ved hårrødderne og giver dig nogle stærkere lokker, som er langt mere modstandsdygtige over for at knække.
 • Økologisk Sheasmør - Denne helende ingrediens er rig kilde til cinnamider, som giver dig en naturlig beskyttelse imod solen.
hairlust hårmaske

Hvad er fordelene ved at bruge hårkur?

Der er mange fordele ved at bruge en hårkur til tørt hår og ødelagt hår. Da hårkuren forsyner det udtørrede hår med en dybdevirkende, fugtgivende effekt, er den yderst effektiv, når det handler om at afhjælpe et tørt hår. Den fugtgivende virkning og proteinerne styrker de skrøbelige hårstrå, hvilket reducerer antallet af knækkede hår og spaltede spidser. Hair Growth & Protection Mask er ligeledes med til at beskytte håret imod skadelige påvirkninger fra miljøet.

Kan jeg lade hårkuren sidde natten over?

Denne hårkur til tørt hår er udviklet til at arbejde effektivt på kort tid. Det er derfor ikke nødvendigt at lade produktet sidde i håret i mere end 5-10 minutter. Hvis du er på udkig efter en behandling, der kan sidde natten over, anbefaler vi i stedet, at du prøver vores Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

Hvad er forskellen på en hårkur og en balsam?

En balsam er udviklet til at erstatte den fugt, håret taber i forbindelse med en hårvask med shampoo. Selvom en balsam kan være fremragende til at fugte håret i dagligdagene, kan dit hår imidlertid godt have brug for en ekstra fugtgivende behandling, især hvis du har meget tørt hår. En hårkur derimod er udviklet til at trænge dybt ind i hårstråene og forsyne håret med ekstra fugt og pleje, der hvor håret har allermest brug for det.

Har produktet en duft?

Ja. Denne silikonefri hårkur har en levende, let duft fra ferskenblomster og brasilianske appelsiner. Vi bruger en 100% naturligt udvundet essentiel olie i lav dosering.

Sådan bruger du den

Påfør Hair Growth & Protection Mask på det håndklædetørt hår efter hårvask med shampoo. Fordel produktet jævnt i håret med fokus på længderne, og red håret igennem med en kam. Lad hårkuren virke i 5-10 minutter, hvorefter du skyller produktet ud. Afslut med Hair Growth & Repair Conditioner.

*Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.