Hair Growth & Protection Hair Mask


Fordele med Hair Growth & Protection Hair Mask

  •    Certificeret økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
  •    Silikone-fri hårmaske
  •    Produceret i Danmark
  •    Velegnet til pleje af spaltede spidser
  •    Ekstra fugtgivende behandling
  •    Rig på nærende antioxidanter
  •    Bidrager til et sundt hår indefra
  •    Bidrager til at genvinde fugtbalancen
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust hair growth and protection hair mask

En hårmaske, der giver stærke lokker på ingen tid

Sig farvel til tørt og ødelagt hår med HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask. Selvom du plejer dit hår og gør dig umage med at udvælge og bruge de rigtige hårprodukter, så kan dit hår alligevel blive tørt og slidt. Mange faktorer kan påvirke hårets sundhed, længde og udseende. Alt lige fra vind og vejr, dine hårplejerutiner, mangel på næringsstoffer, til kroppens reaktioner på hormonel ubalance som følge af f.eks. stress eller graviditet kan have indflydelse på hårets sundhed.

En hårmaske kan gøre underværker for dit hår, uanset om det allerede er beskadiget, trænger til at komme under kærlig behandling, eller du bare har lyst til at gøre noget ekstra godt for dig selv og dit hår. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask indeholder aktive vegetabilske proteiner, der hjælper til at pleje og beskytte håret og de spaltede spidser, så de igen kan vokse sig lange og sunde. I kombination med økologisk sheasmør, abrikoskerne-ekstrakt og acai-ekstrakt vil HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask trænge dybt ind i hårlokkerne og bidrage til at genoprette den naturlige fugtbalance i normalt, tørt og ødelagt hår.

Du kan med fordel kombinere HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask med et kosttilskud til håret fra HairLust. Dette vil booste resultaterne, så håret næres både indefra og udefra og dermed hurtigere bliver sundt, stærkt og kraftigt.

hairlust hårmaske

Forkæl dig selv med en fugtgivende 5-minutters hårkur

Forkæl dig selv til en velfortjent pause med en revitaliserende og fugtgivende hårkur på en ellers travl dag. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask beskytter håret mod skade fra stylingredskaber såsom føntørrer og glattejern, samt skade fra hårextensions, hårfarvninger og andet. Vores hårmaske tilfører intensiv næring og pleje, virker fugtgivende og forhindrer lokkerne i at knække.

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask indeholder både naturlig risprotein, hvedeprotein og planteprotein, økologiske fedtsyrer, som er rige på vitamin A, C og E, antioxidanter, linolsyre og omega-6 fedtsyrer. HairLust hårmaske har naturligt antioxiderende egenskaber fra økologiske frugter og bær, som hjælper til at pleje håret i dybden.

HairLust Hair Growth & Protection er både certificeret økologisk og vegansk, så du kan pleje dit hår med god samvittighed. Brug denne nærende hårkur ugentligt og giv dit hår den bedste pleje. Efterlader håret med en fantastisk duft fra friske frugter.

Læs og lær mere om de 5 bedste ingredienser i en hårkur til tørt hår, og hvilken forskel de vil kunne gøre for dit hår i denne guide, skrevet af vores skønhedsskribent, Louise Hansen.