Hair Growth & Protection Mask


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til tørt, ødelagt eller tyndt hår
 •    Rig på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Forebygger spaltede lokker op til 20%*
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & ftalater
 •    Silikone-fri behandling
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
hairlust hair growth and protection mask

Hvordan virker det?

Selvom du plejer dit hår med de rette produkter, påvirkes det hver dag af mange faktorer, der kan gøre det tørt og slidt. De aktive ingredienser i Hair Growth & Protection Mask modvirker effektivt tørt hår og spaltede spidser. De trænger dybt ind hårsækkene og hvert enkelt hårstrå, genopbygger proteinerne i cellerne og beskytter håret mod frie radikaler og dagligt slid. Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein): Aktive mikro-proteiner, der styrker og genopbygger håret indefra, forlænger hårets vækstcyklus og efterlader håret synligt sundere og mere modstandsdygtigt. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%* (Studier af BASF Care Creations).
 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at opretholde det naturlige pH-niveau i hovedbunden og understøtter sund hårvækst.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): Et vegansk risekstrakt med antioxidante mikro-proteiner, der genopbygger proteinerne i hårrødderne samt forebygger skader på hårcellerne, forbedrer hårets struktur og minimerer spaltede spidser.
 • Økologisk Havrekerneekstrakt: Bidrager til at øge fugtighedsniveauerne i håret og virker antiinflammatorisk, plejende og antioxiderende på hår og hovedbund.
 • Økologisk Acaiolie: Fugtende, nærerende og beskyttende mod oxidative processer, der påvirker cellulært DNA, såsom UV-stråling.
hairlust hårmaske

Ofte stilllede spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge en hårmaske?

At vedligeholde et sundt og langt hår kræver en god potion pleje og kærlighed! HairLust Hair Growth & Protection Mask hjælper med at forebygge og reparere skade fra stylingredskaber såsom føntørrer og glattejern samt skade fra hårextensions, hårfarvninger og andet kemiske hårbehandlinger. Denne veganske, proteinrige behandling tilfører intensiv næring og pleje, virker fugtgivende og forebygger spaltede lokker.

Hvad er forskellen på Hair Growth & Protection Mask vs. Protein Reconstructor Mask?

Hair Growth & Protection Mask giver håret den ekstra fugt og pleje det har brug for ugentligt. Den er knap så dybdegående som Protein Reconstructor Mask og kan derfor bruges oftere. Den er velegnet til normalt og tørt hår, som har brug for ekstra pleje og næring i hverdagen, mens proteinmasken er velegnet til ødelagt, kruset og kemisk skadet hår.

*Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Brug HairLust Hair Growth & Protection ugentligt og giv dit hår den bedste pleje: Fordel HairLust Hair Growth & Protection Mask i nyvasket hår og massér kuren ind i håret. Lad hårmasken virke i mindst 5-10 minutter. Herefter skylles håret grundigt, og der afsluttes med balsam. Brug i denne forbindelse HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for optimalt resultat.

TIP: Giv dit hår en mere dybdegående behandling, når der er ekstra god tid. Lad hårmasken sidde i håret under et turban håndklæde og nyd en god bog eller film, eller forkæl dig selv med ansigtsmaske og et varmt fodbad. Skyl godt og afslut med balsam. Du kan også lade hårmasken sidde natten over og så skylle den ud morgenen efter, når håret har suget til sig af herlighederne. Beskyt evt. din pude med vores ultrabløde Bamboo Towel Pillowcase.