• GRATIS LEVERING VED KØB OVER 399.-

 • SPAR OVER 40% PÅ 6-PAK

 • ALLE ORDRER BESTILT INDEN KL. 17 SENDES SAMME DAG

HairLust Hair Mask


HairLust Hair Mask


Fordele med HairLust Hair Mask:

 •    Bedste hårkur til ødelagt hår
 •    Plejer håret skånsomt
 •    Rig på vitaminer og naturlige olier
 •    Hårkuren stimulerer hårcellerne
 •    Indeholder antioxidanter og proteiner
 •    Bekæmper kedeligt og tyndt hår
 •    Forebygger spaltet og knækket hår
 •    Indeholder argan og andre olier
 •    25 hårmaske behandlinger i én pakke
hairlust hårmaske

HairLust hårmaske for smukt hår

Sig farvel til kedeligt, tørt og ødelagt hår med HairLust Hair Mask. Denne hårmaske er en infusion med essentielle antioxidanter, proteiner og vitaminer fra bær og eksotiske olier, der beskytter håret mod brækage og udtynding. HairLust Hair Mask arbejder på at fremme blodcirkulationen til hårrødderne, så håret får de vitaminer og næringsstoffer, som det har brug for, for at vokse sig hurtigere og længere.

 

De stimulerende olier som anvendes i HairLust hårkur til ødelagt hår er hårvækstfremmende og gør håret sundere og blødere. Håret styrkes og dets fugtniveau gendannes efter få gange brug af HairLust Hair Mask. Elasticiteten i håret forbedres og håret styrkes for at undgå brækage. HairLust Hair Mask hårmaske beskytter håret mod varmeskader fra stylingredskaber, og det tilfører næring og pleje, så håret bliver væsentlig mindre beskadiget af dårlige hårpleje rutiner samt eksterne faktorer.

hairlust hårkur

Aktive ingredienser i HairLust Hårkur

Vindruekerne ekstrakt har længe været kendt for sine hårvækstfremmende fordele. Nyere forskning har vist, at vindruekerneekstrakt bidrager til at stimulere ny sund hårvækst gennem undertrykkelsen af hormonet DHT, som er kendt for at påvirke en sund hårvækst cyklus. Denne fantastiske olie er også en kraftfuld antioxidant med hydrerende og plejende egenskaber. Ved brug af sine stærkt nærende egenskaber giver vindruekerne olie glans, styrke og blødhed til tørt og stresset hår. Ved at forhindre at håret knækker og spidserne spalter, er du et skridt nærmere på den lange og smukke manke du drømmer om med HairLust Hair Mask hårmaske til tørt hår og ødelagt totter!

Passionfrugt olie, også kaldet ”Maracuja” er en vidunderlig kilde til fibre, antioxidanter, Vitamin A og C, essentielle fedtsyrer, kobber, magnesium og calcium. Passionsfrugt olien i HairLust Hair Mask hårmaske reducerer tegn på slidt og stresset hår samt vedligeholder en sund fugtighedsbalance i håret. Passionsfrugt olie hjælper ligeledes med at beskytte håret for miljømæssige stressfaktorer.

Citrusfrugt olie er rig på enzymer, antioxidanter, vitamin A, B, C, magnesium, jern, calcium, kalium og andre mineraler, som bekæmper frie radikaler, der forårsager cellulære skader i håret. Citrusfrugt olien i HairLust hårkur til ødelagt hår hjælper med at styrke håret og bidrager til en sund og hydreret hovedbund.

 

 

HairLust Hårkur til tørt hår – fulde effekt

HairLust Hair Mask hårmaske er perfekt, hvis du ønsker et langt og sundt hår. For at fremme resultaterne anbefaler vi, at du kombinerer vores hårmaske med HairLust hår vitaminer. Denne kraftfulde kombination vil hjælpe dig bedst muligt til et længere, stærkere og mere stålende hår.

HairLust hårkur er nem at anvende

En naturlig hårkur, der effektivt plejer og nærer håret. HairLust Hair Mask kan anvendes på 2 måder:

1. Anvend hårmasken som en leave-in kur, som påføres jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår. Hårmasken skylles ikke ud.

2. Anvendes som en almindelig hårkur. Påføres på vasket og håndklædetørret hår. Massér en passende mængde ind, og lad den sidde 10-20 minutter og skyl derefter håret med koldt vand. 

Sørg for at sprede hårmasken jævnt i hele dit hår og massér produktet ind fra rødderne til spidserne og kør fingrene gennem håret som en kam.

 

HairLust Hair Mask tutorial