HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til svage og tynde øjenbryn
 •    Rig på aktiv peptide complex
 •    Sikrer en optimal vækstcyklus
 •    Tilfører fugt og næring til svage bryn
 •    Produceret i EU
 •    Fri for prostaglandiner og mineralolier
 •    Dermatologisk testet
 •    Ingen bivirkninger
 •    Synlige resultater på kun 8-12 uger
Dansk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyebrow enhancing serum

Få voluminøse & flotte øjenbryn

Uanset om du er kommet til at overplukke dine bryn, eller om du fra naturens side har tynde og fine øjenbryn, så kan en god øjenbrynserum hjælpe dig godt på vej med at få den fylde, du ønsker. HairLust Eyebrow Enhancing Serum er en innovativ serum til bryn, der kombinerer aktive peptider, hyaluronsyre og koffein ekstrakt for at fremme fyldigere og stærkere øjenbryn på få uger. Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Widelash™: Et aktivt peptid-complex, som arbejder på at sikre en optimal vækstcyklus for bryn med dokumenteret effekt på 30 dage*
 • Vitamin B5 og B7: Indgår bl.a. i stofskiftereaktioner og essentielt i kroppens omsætning af f.eks. aminosyrer, som hårsækkene skal bruge for at bryn og vipper kan vokse
 • Caffeine (koffein): Virker stimulerende på hårsækkene og hjælper til at forlænge hårets vækstcyklus, samt er anerkendt for sin evne til at blokere overproduktion af DHT
 • Hyaluronsyre: Naturlig fugtbinder, der findes naturligt i huden og modvirker tab af elasticitet samt fugttab og dehydrering i hudcellerne
hairlust øjenbrynserum

Hvordan virker HairLust Øjenbrynsserum?

Der findes rigtig mange øjenbrynsserummer på markedet, som lover fyldige øjenbryn på få uger. Mange af disse produkter indeholder hormonforstyrrende ingredienser, som ofte kommer med en række bivirkninger. Ud over en risiko for øjenirritation vil den hurtige effekt ligeledes også være midlertidig og straks aftage lige så snart du stopper med at anvende produktet.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består af en række kraftige peptider, vitaminer og fedtstoffer, som giver styrke og fylde til dine øjenbryn helt uden brug af hormonforstyrrende ingredienser. Denne øjenbrynsserum indeholder heller ikke parabener eller sulfater. Derfor kan du være sikker på, at du giver dine øjenbryn intensiv pleje uden risiko for farlige bivirkninger. Med en øjenbrynsserum fra HairLust får du altså flotte naturlige øjenbryn og et resultat, der holder længe.

Har du flere spørgsmål om øjenbryn serum? Så tag et kig i denne komplette guide til alt, du bør vide om øjenbryn serum, skrevet af vores dygtige skønhedsskribent, Louise Hansen.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Brug HairLust Eyebrow Enhancing Serum dagligt, morgen og aften på rene øjenbryn. Formularen tørrer hurtigt ind, så du kan bruge den som base under din make-up.

Påfør produktet i brynene efter du har gennemgået din rense og ansigtsplejerutine, og lad serummen tørre ind i ca. 10 minutter inden du evt. påfører makeup. Der skal blot et enkelt strøg til både morgen og aften.

*Disse studier er foretaget af Sederma. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.sederma.com