HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Fordele med HairLust Eyebrow Enhancing Serum

  •    Aktiverer øjenbrynenes vækst
  •    Vedligeholder sunde øjenbryn
  •    Kan forlænge hårets vækstcyklus
  •    Fri for prostaglandiner og mineralolier
  •    Synlige resultater på kun 8-12 uger
  •    Tilfører fugt og næring til øjenbryn
  •    Dermatologisk testet
  •    Ingen bivirkninger
  •    Kraftfuld formel
Dansk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyebrow enhancing serum

Få voluminøse & flotte øjenbryn på få uger

Uanset om du er kommet til at overplukke dine bryn, eller om du fra naturens side har tynde og fine øjenbryn, så kan en god øjenbrynserum hjælpe dig godt på vej med at få den fylde, du ønsker.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består af en innovativ sammensætning af kraftfulde og nærende ingredienser herunder Biotin, L-arginine, Hyaluronsyre og Biotinoyl Tripeptide. De aktive ingredienser virker stimulerende på øjenbrynenes naturlige vækstcyklus, samtidig med at de giver styrke og smidighed til hårene.

Udviklingen bag HairLust Eyebrow Enhancing Serum har resulteret i en naturlig men kraftfuld formel bestående af aktive og nærende ingredienser. Kombinationen af bl.a. Biotin (vitamin B7), Hyaluronsyre, Biotinoyl tripeptid-1 og rent arganolie, som er blandt de vigtigste ingredienser i denne øjenbrynserum, har vist gode resultater for både stimulering af hårvækst og forlængelse af øjenbrynenes vækstcyklus.

hairlust øjenbrynserum

Hvordan virker HairLust Øjenbrynsserum?

Der findes rigtig mange øjenbrynsserummer på markedet, som lover fyldige øjenbryn på få uger. Mange af disse produkter indeholder hormonforstyrrende ingredienser, som ofte kommer med en række bivirkninger. Ud over en risiko for øjenirritation vil den hurtige effekt ligeledes også være midlertidig og straks aftage lige så snart du stopper med at anvende produktet.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består af en række kraftige peptider, vitaminer og fedtstoffer, som giver styrke og fylde til dine øjenbryn helt uden brug af hormonforstyrrende ingredienser. Denne øjenbrynsserum indeholder heller ikke parabener eller sulfater. Derfor kan du være sikker på, at du giver dine øjenbryn intensiv pleje uden risiko for farlige bivirkninger. Med en øjenbrynsserum fra HairLust får du altså flotte naturlige øjenbryn og et resultat, der holder længe.

De aktive ingredienser i HairLust Eyebrow Enhancing Serum:

Biotin er et vandopløseligt vitamin (vitamin B7), og er en del af de kendte B-kompleks vitaminer. Biotin kan hjælpe med at stimulere en sund hårvækst og give styrke til trætte hårsække. Biotin er en af de mest anerkendte vitaminer på markedet til at genoprette sundt hår og hårvækst.

L-arginin er en aminosyre, som hjælper kroppen med at danne kreatin. L-arginin omdannes i kroppen til stoffet nitrogenoxid, som hjælper med at stimulere kroppens signalstof. Nitrogenoxid forbedrer blodtilførslen til hårsækkene, og således hjælper hårsækkene med at optage næringsstoffer hurtigere og mere effektivt.

Hyaluronsyre stimulerer kollagen produktionen og er en effektiv fugtbooster. Hyaluronsyre kan binde fugt til brynene, og således forbedre øjenbrynenes udseende og smidighed.

Biotinoyl tripeptide er et aktivt peptid, der anvendes til at øge væksten i hårsækkene. Biotinoyl tripeptide er i stand til at stimulere de to proteiner, type IV kollagen og laminin 5, som påvirker beskadigelser i hårcellerne. Den kraftfulde kombination med panthenolen hjælper vores øjenbrynsserum med at trænge nemt ind i hårrødderne og giver dem intensiv fugt og pleje. Det aktive kompleks understøtter også reproduktionen af keratinocytterne i hårene.

Arganolie er fyldt med vitaminer, næringsstoffer og fedtsyrer, som nærer og virker helbredende på hårene. Den høje mængde af vitamin E genopliver hårcellerne og stimulerer dem til at vokse sundt.

Fri for:

HairLust Eyebrow Enhancing Serum indeholder ikke parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser.

Før- og efterbilleder:

Hairlust eyebrow enhancing serum før efter billede

 

Resultaterne varierer fra person til person, men mange kunder tilbagemelder resultater inden for 8-12 ugers brug.