• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

 • SPAR OP TIL 40% VED KØB AF MULTIPAKKER

 • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


Fordele med HairLust Conditioner:

 •    Uden brug af parabener og sulfater
 •    Kan fremme en sund hårvækst
 •    Kan forbedre hårets fugtbalance
 •    Rig på antioxidanter og gode fedtsyrer
 •    Beskytter håret mod skade & brud
 •    Lindrer irriteret & kløende hovedbund
 •    Plejer håret udefra & ind
 •    Nem at anvende
 •    Særlig effektiv med shampoo
hairlust conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner

Alle bør bruge conditioner! Uanset hårtype, kan du ved korrekt brug af en conditioner gøre underværker for dit hår. Ordet balsam, som er oversat fra det engelske ord “conditioner”, betyder at forbedre tilstanden af noget. Det er lige hvad HairLust Hair Growth & Repair conditioner gør.  

Den mest almindelige misforståelse om shampoo og conditioner er, at du kun har brug for den ene eller den anden, men dit hår har brug for begge dele. Mens shampooen anvendes til at rense og fjerne sebum, snavs og døde hudceller fra hår og hovedbund, indeholder en god conditioner derimod ingredienser, som er formuleret til at beskytte håret og gøre det endnu mere sundt og smukt.

Selvom du har fint hår eller olieholdige rødder bør du stadigvæk bruge en god balsam. Balsam er afgørende for at holde dit hår sundt og beskyttet. Særligt efter hårvask er det våde hår utrolig sårbart. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner påføres i det våde hår og lægger en effektiv beskyttende hinde.

hairlust shampoo

Vindruekerneekstrakt

Den skønne vindruekerneekstrakt er fuld af C-vitaminer, calcium og kalium. Olien anvendes for dens anti-inflammatoriske og rensende egenskaber i hovedbund og hårstrå. Den æteriske olie hjælper med at holde hovedbunden balanceret og sund, så hårrødderne får de bedste vilkår for at vokse. Denne næringsfyldte olie trænger ind i hårstråene for at forbedre hårets fugtbalance og efterlader det beskyttet og sundt.

Avokadoolie

Avokado er en frugt, hvis sundhedsmæssige fordele bliver mere og mere anerkendt. Avokadoolie fungerer som en intensiv fugtighedscreme til et tørt og kruset hår. Avocado olie har et højt indhold af bl.a. B-vitamin, E-vitamin og proteiner, som er afgørende for opretholdelsen af sund hårvækst. E-vitamin hjælper med at reparerer skader på hovedbunden, mens B-vitamin hjælper med at opretholde en sund vækst.

Citrusolie

HairLust Hair Growth & Repair conditioner anvender citrusolie for dens styrkende og lindrende egenskaber for hår og hovedbund. Citrusolie lindrer stresset, irriteret og kløende hovedbund ved at holde hår og hovedbund fri for kalk, bakterier og en overproduktion af skæl.

 

 

Derfor skal du stadigvæk bruge hårmaske

Brugen af balsam fjerner ikke behovet for at bruge en hårmaske regelmæssigt. I modsætning til en balsam, der beskytter håret på overfladen og beskytter håret frem til næste vask, vil den ikke give den samme længerevarende effekt på håret, som en hårmaske har. En hårmaske reparerer håret i dybden.

Håret bliver hver dag udsat for skadelige påvirkninger udefra. Udover skadelige styling tilbehør og varmeapparater som føntørring og glattejern, kan vind, regn og sol også skade håret. Skadet hår reparerer ikke sig selv. For at minimere det udsatte hår kan en god hårmaske reparere og vedligeholde håret. HairLust Hair Mask er udviklet til at nære, reparere og forhindre skadet og ødelagt hår, de sikrer smukt og langt hår.

HairLust Hair Growth & Repair conditioner anbefales at bruges i kombination med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for bedste resultat.