HairLust Conditioner


Fordele ved produktet

 •    Forlænger hårets livscyklus
 •    Rig på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Forebygger spaltede lokker op til 20%*
 •    Kan anvendes i farvetbehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SLES sulfat & ftalater
 •    Silikone-fri balsam
Dansk produceret
Økologisk certificeret
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Sådan virker Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner er udviklet til at pleje, genopbygge og beskytte håret efter vask med shampoo. De aktive ingredienser trænger dybt ind og styrker håret indefra, mens de forsegler hårstråene udefra, så håret er bedre beskyttet og mindre skrøbeligt efter vask.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktive, mikro-proteiner, der genopbygger og styrker hårrødderne i dybden og arbejder på at forlænge hårets livscyklus. Studier viser en formindskelse på spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%* (Studier af BASF Care Creations).
 • Økologisk Theobroma Kakaosmør: Har gode fugtbevarende egenskaber og er fuld af sunde fedtsyrer og naturlige antioxidanter.
 • Protectagen™: (Hydrolyzed Rice Protein) Et vegansk risekstrakt med mikro-proteiner, der opbygger proteinerne i hårrødderne og mindsker proteintab i håret. Forbedrer hårets struktur og minimerer spaltede spidser
 • Økologisk Olivenolie: Fugter og plejer håret med bl.a. sunde fedtstoffer, vitamin A og E.
 • Økologisk Granatæbleolie: Rig på frugtenzymer og punicicsyre, en omega 5-fedtsyre, der virker stimulerende på kollagen-produktion i hår og hovedbund, samt forebyggende på inflammation og fugttab.
hairlust conditioner

Ofte stillede spørgsmål

Er Hair Growth & Repair Conditioner noget for mig?

Hvis du har mellemlangt eller langt hår, er dette produktet for dig! Ordet balsam, som er oversat fra det engelske ord “conditioner” betyder; at forbedre tilstanden af noget. Det er netop, hvad HairLust Hair Growth & Repair Conditioner gør. Den mest almindelige misforståelse om shampoo og conditioner er, at du kun har brug for den ene eller den anden, men dit hår har brug for begge dele. Mens shampooen anvendes til at rense og fjerne sebum, snavs og døde hudceller fra hår og hovedbund, indeholder en god conditioner plejende ingredienser, som er sammensat for at beskytte håret efter hårvask.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner anvendes 2-3 gange om ugen alt afhængigt af behov. Vi anbefaler, at man altid afslutter med balsam, når man har vasket håret med shampoo, da balsam forsegler, nærer og beskytter hårlokkerne indtil næste hårvask.

Skal jeg bruge balsam, hvis jeg bruger hårmaske?

En hårmaske skal bruges som en intensiv behandling et par gange om ugen eller om måneden, hvorimod en balsam er til den daglige pleje og behandling af dit hår. Hvis dit hår er kemisk behandlet, farvebehandlet, tørt, slidt eller glansløst er det en god idé at bruge begge dele, så du får den fulde effekt af begge plejeprodukter. Tip: Brug altid hårkuren før balsammen, da balsam forsegler hårstråene.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Brug HairLust Hair Growth & Repair Conditioner 2-3 gange ugentligt efter behov, og gerne hver gang du har vasket håret med shampoo, specielt hvis du har langt eller mellemlangt hår. Vi anbefaler, at man bruger balsam som det sidste trin i sin baderutine, og altid efter shampoo og eventuel hårkur. Balsam virker nemlig forseglende og beskyttende på de skrøbelige, våde hårstrå efter vask. Klem gerne overskydende vand ud af håret inden balsammen påføres, så vandet ikke fortynder produktet. Lad produktet virke i 2-3 minutter, inden håret skylles grundigt.

TIP: Skyl håret efter med koldt vand, når balsammen er skyllet ud, da et lille koldt gys virker ekstra forseglende på håret, efter porerne har været åbne under det varme vand. Dette vil efterlade håret bedre beskyttet og knap så skrøbeligt efter vask.