HairLust bambus pudebetræk


Fordele ved produktet

  •    Bionedbrydeligt & bæredygtigt
  •    Antibakterielt, åndbart & antistatisk
  •    Temperaturregulerende & absorberende
  •    100% Bamboo Lyocell®
  •    OEKO-TEX 100 Certificeret stof
  •    Bambus pudebetræk til håret
  •    Langvarigt blødt materiale
  •    Skånsomt for hud og hår
  •    Vegansk & cruelty free
Dansk produkt
Allergivenligt
Miljøvenligt materiale
Vegansk & cruelty free
HairLust Pure Bamboo Pillowcase

Produceret med omtanke

Vores Pure Bamboo Pillowcase er fremstillet af 100% Bamboo Lyocell®, et naturligt, hypoallergisk, antibakterielt og lugtresistent materiale. Tekstiler, der laves af Bamboo Lyocell® er lavet af bambus masse, der knuses og nedbrydes til cellulose ved hjælp af et organisk (ikke-giftigt) opløsningsmiddel, der hedder methylmorpholin N-oxid (NMMO). Processen foregår i et lukket kredsløb hvor 99,7% af restkemikalierne genbruges. Denne metode er langt mindre energikrævende end andre konventionelle metoder, og så får man som resultat nogle bambusfibre med større vådstyrke, bedre absorberingsevne og af højere kvalitet. Bamboo Lyocell® er altså en af de absolut mest bæredygtige produktionsmetoder af tekstiler, der findes, og et bedre valg for miljøet.

Bambus er et langt mere bæredygtigt materiale end træ, som almindeligt Lyocell stof er lavet af. Det skal bruge langt mindre vand og gror utroligt hurtigt. Bamboo Lyocell® er silkeblødt, men modsat et silke pudebetræk, er det et vegansk og cruelty free materiale. Derudover er det et meget åndbart, allergivenligt, antibakterielt og temperatur-regulerende materiale, hvilket gør det perfekt som pudebetræk, når du skal sove ekstra godt og samtidig beskytte håret og huden om natten.

Dén Bamboo Lyocell®, der er brugt i HairLust Pure Bamboo Pillowcase er produceret efter OEKO-TEX Standard 100, som er et internationalt test- og certificeringssystem for tekstiler. Når tekstiler er certificeret med denne standard betyder det, at hver tråd, hver knap, ja hver komponent i produktet er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, og lever op til alle krav, der stilles til kvaliteten af vores produkter, så du kan undgå unødvendig kemi i din hverdag med HairLust.

Før og efter billeder

hairlust bambus pudebetræk før efter billede hairlust bambus pudebetræk før efter billede

 

    Resultater varierer fra person til person.