Hair & Scalp Detox Scrub


Fordele ved produktet

 •    Med dybderensende og kølende effekt
 •    Til tør, kløende eller fedtet hovedbund
 •    Fjerner overskydende snavs og sebum
 •    Kan anvendes i farvebehandlet hår
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Silikone-fri hovedbundsscrub
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for parabener, silikone & sulfater
Hair & Scalp Detox Scrub

Hvordan virker en hovedbundsscrub?

Rester fra stylingprodukter, naturlige olier og mineraler fra kalkholdigt vand kan ophobe sig omkring hår og hårrødder og efterlade dit hår fladt og kedeligt samt gøre hovedbunden fedtet og irriteret. Hair & Scalp Detox Scrub trykker genstart på hovedbundens balance ved skånsomt at fjerne skidt og sebum i dybden. En dejligt eksfolierende dybderens, så håret efterlades renere, mere skinnende og håndterbart, mens hovedbunden er velstimuleret, fugtet og genopfrisket. Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at opretholde det naturlige pH-niveau i hovedbunden og understøtter sund hårvækst.
 • Økologisk krusemynteolie (også kaldt spearmintolie): Afbalancerer olieniveauet i hovedbunden, og skaber en kølende og opkvikkende effekt, der arbejder på at stimulere blodcirkulationen.
 • Colloidal Oatmeal (Havrekernemel): Virker fugtbevarende, antioxiderende og antiinflammatorisk samt styrkende på huden.
 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein): Aktive mikro-proteiner, der styrker og genopbygger håret indefra, forlænger hårets vækstcyklus og efterlader håret synligt sundere og mere modstandsdygtigt. Minimerer spaltede spidser og knækkede hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%* (Studier af BASF Care Creations).
 • Økologisk Blåbærekstrakt: Virker yderst antioxiderende, antibakterielt og eksfolierende, på en sart eller irriteret hovedbund, samt forbedrer hårets elasticitet og glans.
 • Økologisk Acaiekstrakt: Virker fugtgivende, nærerende og antioxiderende på hår og hovedbund.
  hair & scalp detox scrub

  Hvad er Hair & Scalp Detox Scrub?

  Hair & Scalp Detox Scrub er en effektiv, men mild hovedbundsscrub: En ugentlig pre-shampoo behandling, der skånsomt fjerner døde hudceller, produktrester, overskydende olier og sebum fra din hovedbund, mens blodcirkulationen stimuleres. Hermed understøttes sund hårvækst og resultatet er et rent, skinnende hår og en sund hovedbund i balance.

  Er Hair & Scalp Detox Scrub noget for mig?

  Hair & Scalp Detox Scrub er velegnet til alle hårtyper, og kan derfor bruges af alle, mænd og kvinder - i alle aldre. Alle kan nemlig have gavn af en god hovedbundsscrub nu og da! Den anbefales specielt til hårprodukt-junkier, der bruger mange stylingprodukter, folk med hårdt, kalkholdigt vand i hjemmet og folk, der døjer med en fedtet eller tør hovedbund.

  Hvor ofte skal jeg bruge Hair & Scalp Detox Scrub?

  Du kan bruge Hair & Scalp Detox Scrub hver gang, du føler at produktrester, sebum eller olie bygger sig op i hovedbunden. Hvis du er i tvivl, så prøv at denne hovedbundsscrub én gang om ugen og se, hvordan det passer til dig og din hovedbund.

  *Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

  Med HairLust kan du gøre en forskel!

  Du bliver hvad du spiser, siger man, men du bliver i dén grad også, hvad du smører på din krop eller bruger til dit hår.

  Økologi gør en forskel, det er vi overbeviste om! Derfor bruger vi økologiske og naturlige ingredienser hver gang, det er muligt, og størstedelen af vores produkter er både certificeret økologiske og veganske. HairLust kosttilskud er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rige på næringsstoffer så du kan få den hårmanke, du drømmer om. Ligeledes er HairLust hårplejeprodukter fri for hormonforstyrrende stoffer som parabener, ftalater og prostaglandiner samt hårde SL-sulfater. De fleste produkter er endda certificeret økologiske og veganske.