Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til tørt, tyndt og skrøbeligt hår
 •    Klinisk dokumenteret effekt
 •    Naturlig duft fra rosmarin
 •    Beroliger en hovedbund i ubalance
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden sulfater, silikone og parabener
 •    97,5% naturlige ingredienser
Danskproduceret
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for sulfater, silikone og parabener
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

Hvordan virker det?

Giv dit hår nyt liv med Hair Growth & Repair Shampoo for Men. Vi har udviklet denne genopbyggende shampoo til mænd som oplever begyndende hårtab. Hair Growth & Repair Shampoo for Men forsyner håret med fugt og pleje, samtidig med at den forbedrer hovedbundens sundhed og skaber ideelle betingelser for en sund, tæt hårvækst.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men indeholder to aktiver, der reducerer hårtab; AnaGain™ og økologisk rosmarinolie, som begge har en dokumenteret effekt på hårvækst. AnaGain™, som stammer fra økologiske ærtespirer, arbejder på, at forlænge hårets vækstfase, den anagene fase, og fremme et tættere og sundere hår. I et klinisk forsøg, forbedrede AnaGain™ deltagernes hårvækst med hele 78% på bare tre måneder.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed og reducere hårtab hos mænd. Indeholder blandt andet:

 • Økologisk aloe vera - Dette naturlige ekstrakt er rig på enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som plejer håret i dybden. Aloe vera er ligeledes i stand til skånsomt at rense både hår og hovedbund, uden at forårsage skade. Aloe vera bidrager til at opretholde en sund PH-værdi i hovedbunden.
 • Glycerin - Denne naturlige, fugtgivende ingrediens trækker fugten ind i de udtørrede hårstrå, hvilket giver en længerevarende fugtgivende virkning.
 • Salt fra Det Døde Hav - Denne naturlige salt, som stammer fra Det Døde Hav, har en mild, rensende effekt. Terapi med Dødehavet og saltbade en af ​​de ældste former for behandling af hudsygdomme og inflammation. Havsalt er nemlig rig på mineraler, bl.a. magnesium, som styrker hår og hovedbund takket være de svampedræbende egenskaber.
 • AnaGain™ - Dette vækstfremmende, naturlige ekstrakt er udvundet af økologiske ærtespirer. Det er klinisk dokumenteret, at AnaGain™ virker stimulerende på ny hårvækst og bidrager til en tættere hårvækst på tre måneder. I en klinisk undersøgelse blev det vist, at AnaGain™ kunne øge andelen af aktive hårsække med 78% på 3 måneder. AnaGain™ har desuden vundet prisen for mest innovative ingredients fra Beyond Beauty Lab.
 • Økologisk rosmarinolie - Ifølge studier har rosmarin vist sig at være effektiv når det drejer sig om at stimulere hårvæksten ved at øge blodgennemstrømningen til hovedbunden og hårfolliklerne.
Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Er denne shampoo noget for mig?

Vi har udviklet denne shampoo til mænd der oplever tidlige tegn på hårtab, og som gerne vil forbedre deres hårvækst. Hair Growth & Repair Shampoo for Men er desuden helt fri for sulfater, silikone og udtørrende alkohol, og derfor også velegnet til en hovedbund i ubalance!

Er shampooen kun til mænd?

Nej, alle kan i princippet få glæde af dette produkt. Det er dog sådan, at denne shampoo er udviklet specifikt til mænd, der oplever hårtab og til de unikke krav, der stilles til mænds hovedbund og hårpleje. Så hvis du er kvinde og ønsker at pleje længere lokker og hovedbund, så anbefaler vi, at du i stedet anvender Hair Growth & Repair Set til kvinder. Denne kombination virker forebyggede mod spaltede spidser og andre udbredte årsager til, at håret ikke vokser langt.

Hvordan kan jeg optimere mine resultater?

Vi anbefaler, at du griber hårpleje an på to måder. Hair Growth & Repair Shampoo for Men vil hjælpe dig med at bekæmpe hårtab udefra, mens Hair Growth Formula Gummies for Men og Hair Growth Formula Capsules for Men bidrager til vedligeholdelse indefra. Begge disse kosttilskud indeholder vitaminer og mineraler, bl.a. biotin, zink og selen, som bidrager til vedligeholdelse af normal hår.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

En sund hårplejerutine kan mærkes øjeblikkeligt!

Ifølge studier har AnaGain™ vist sig, at kunne øge hårets tæthed på 3 måneder. Rosmarinolie har vist sig at kunne øge hårets tæthed efter 6 måneders brug.

For at opnå det bedst mulige resultat er det vigtigt at anvende Hair Growth & Repair Shampoo for Men i henhold til vejledningen. Kontinuerligt brug af produktet er altafgørende!

Sådan bruger du produktet

Påfør Hair Growth & Repair Shampoo for Men på vådt hår, og massér shampooen godt ned i hovedbunden. Lad produktet virke i 1-2 minutter, inden du skyller den ud. Bør anvendes 2 til 3 gange om ugen.

*Disse studier er foretaget af Mibelle Biochemistry. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.mibellebiochemistry.com/anagaintm.