Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til tørt, tyndt og skrøbeligt hår
 •    Rig på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Reparerer håret i dybden
 •    Kan anvendes i farvetbehandlet hår
 •    Beroliger en hovedbund i ubalance
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Certificeret vegansk
 •    Uden parabener, SLS/SELS sulfat & ftalater
Dansk produceret
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

Hvordan virker produktet?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men arbejder aktivt for at give styrke og vitalitet til et tørt og tyndt hår hos mænd. Spækket med aktive veganske mikro-proteiner skaber den de optimale rammer for stimulering af hårvækst, og en hovedbund i balance.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed og reducere hårtab hos mænd. Indeholder blandt andet:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktive mikro-proteiner, der styrker og genopbygger håret indefra, forlænger hårets vækstcyklus og efterlader håret fyldigere. Minimerer ødelagt hår med op til 20% mens hårets generelle sundhed forbedres med op til 60%* (Studier af BASF Care Creations)
 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at opretholde det naturlige pH-niveau i hovedbunden og understøtter sund hårvækst
 • Protectagen™: (Hydrolyzed Rice Protein) Et vegansk risekstrakt med antioxidante mikro-proteiner, der genopbygger proteinerne i hårrødderne samt forebygger skader på hårcellerne, forbedrer hårets struktur og minimerer ødelagt hår
 • Økologisk krusemynteolie (også kaldt spearmintolie): Afbalancerer olieniveauet i hovedbunden, og skaber en kølende og opkvikkende effekt, der arbejder på at stimulere blodcirkulationen
 • Økologisk Olivenbladsekstrakt: Styrker og beskytter håret fra rod til spids, samtidig med at pleje hår og hovedbund med fugt og gode næringsstoffer
hairlust shampoo men

Ofte stillede spørgsmål

Er Hair Growth & Repair Shampoo For Men noget for mig?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men fungerer til alle hårtyper, så alle kan bruge den. Vi anbefaler dog især denne shampoo til mænd som oplever ubalance i hovedbunden eller mænd som har problemer med hårtab og et tørt, fint eller tyndt hår.

Kan jeg bruge shampoo uden balsam?

Det kan være en god idé at afslutte med en balsam efter hårvask med shampoo, specielt hvis man har langt hår. Balsam virker nemlig forseglende på de skrøbelige hårstrå efter vask, indkapsler fugt og næring og efterlader håret bedre beskyttet. Hvis du har kort hår, kan du bruge balsam efter behov eller lade helt være, hvis hårlokkerne bliver klippet ofte. Hvis du ønsker at bruge balsam, kan Hair Growth & Repair Conditioner med fordel kombineres med denne shampoo.

*Disse studier er foretaget af BASF. For mere information om undersøgelserne kan du besøge www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

Hvor ofte skal jeg bruge den, og hvordan?

Brug HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men 1-3 gange om ugen efter behov.

Shampooen fordeles jævnt i vådt hår og skummes op. Sørg for at massere shampooen godt ind i hovedbunden, og lad produktet sidde i ca. 2 minutter inden du skyller håret. Hermed får man den kølende effekt fra mint, som hjælper til at øge blodcirkulationen i hovedbunden. Skyl ud efterfølgende.

TIP: Det er en god idé, at minimere hyppigheden af hårvaske, da hårvask er meget hårdt for både hår og hovedbund. Prøv derfor at vænne håret til kun at blive vasket 1-3 gange ugentligt.