Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Fordele ved brug af HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men

  •    Certificeret økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, SL-sulfater og ftalater
  •    Silikone-fri shampoo
  •    Produceret i Danmark
  •    Innovativ shampoo mod hårtab
  •    Specielt tilpasset til mænd
  •    Rig på antioxidanter og gode fedtsyrer
  •    Beroliger og plejer hovedbunden
  •    Optimal effekt med et kosttilskud
Dansk produceret
Certified organic
Certified vegan
Fri for parabener, silikone, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til mænd

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til mænd er en unik shampoo specielt udviklet til at styrke og genopbygge tørt og skadet hår hos mænd. Ligesom kvinder kan mænd også hyppigt opleve problemer med tyndt hår og tør eller kløende hovedbund. Med sin unikke genopbyggende formel virker denne shampoo lindrende på en irriteret hovedbund og bidrager til vedligeholdelsen af et sundt og næret hår. HairLust Hair Growth & Repair for Men efterlader en mild og forfriskende duft af mynte og passer til alle hårtyper.

De økologiske olier fra grøn mynte og oliven trænger dybt ind og tilfører fugt og næring til både hårsække og hovedbund. De bidrager til at genopbygge hovedbundens naturlige balance og modvirke kløen og skæl. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo indeholder proteiner fra både ris og hvede, der styrker og genopbygger hårets egne fibre og hjælper til at gro et tykkere, tættere og sundere hår.

Læs og lær meget mere om shampoo mod hårtab, hvordan de virker og hvilke ingredienser, du skal kigge efter i vores artikel om emnet her, skrevet af vores dygtige skønhedsskribent, Mette Frederiksen.

 

hairlust shampoo men

Certificeret økologisk og vegansk shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til mænd er både certificeret økologisk og vegansk, så du nu kan pleje dit hår med rigtig god samvittighed. Vi tror nemlig på at rene ingredienser skaber bedre og sundere resultater.

Økologisk mynte er rig på A og C vitamin, omega 3 fedtsyrer og mineraler, og vi bruger den i vores shampoo af mange gode grunde. Mynte er kendt for at stimulere blodtilførslen til hovedbunden og hårsækkene, hvilket kan hjælpe til at modvirke hårtab. Derudover besidder mynte også effektive antiseptiske egenskaber, som kan bidrage til at lindre kløen og forebygge skæl, mens den aromatiske duft kan lindre stress og virke opkvikkende på de morgentrætte.

Ris- og hvedeprotein er utroligt styrkende for håret, som mest af alt består af proteiner, også kaldet keratiner. Da håret, ligesom musklerne har brug for proteiner for at kunne gro, kan proteinmangel forårsage tørt og skørt hår, og i værste tilfælde hårtab.

Læs meget mere om hvorfor, det altid er en god idé at gå efter en økologisk shampoo, i denne artikel, hvor skønhedsskribent, Louise Hansen, forklarer i dybden, hvorfor naturlig hårpleje er et bedre valg.