Hair Growth & Repair Shampoo for Curls


Fordele ved produktet

 •    Sulfatfri shampoo til alle krølletyper
 •    Fremhæver hårets naturlige krøl
 •    Certificeret vegansk
 •    Godkendt til Curly Girl Metoden
 •    Uden sulfater, mineralolie & parabener
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    Fri for udtørrende alkohol
 •    Duft af appelsin, solbær & lychee
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret hos Vegan Society
Uden silikone, mineralolie & sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Hvordan virker det?

Hvis du er på udkig efter den bedste shampoo til krøllet hår, så behøver du ikke lede længere. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en skånsom sulfatfri shampoo, som forsyner dine krøller med en masse fugt og pleje.

Vi har udviklet denne low-poo formel ved hjælp af aloe vera-ekstrakt og salt fra Det Døde Hav, som skånsomt fjerner overskydende sebum, snavs og affaldsstoffer, uden at suge alt fugten ud af håret. Glycerin og Aquaxyl™ mætter selv de mest tørstige krøller med den nødvendige fugt - helt uden at tynge. Protactagen™, bambusekstrakt og acai-ekstrakt styrker håret og beskytter det imod skadelige påvirkninger, alt imens de arbejder på, at fremme den sunde hårvækst.

HairLust er en mild, sulfatfri shampoo til krøller - og det betyder ingen sulfater, udtørrende alkohol, silikone, mineralske olier eller parabener. Denne low-poo shampoo er velegnet at bruge, hvis du følger Curly Girl Metoden. Du behøver dog ikke at følge denne særlige metode for at få et godt udbytte af dette produkt. Læs mere om de aktive ingredienser nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Dette naturlige ekstrakt, som er rig på antioxidanter, er i stand til skånsomt at rense håret, uden at påføre skade. Aloe vera hjælper med at opretholde en sund PH-værdi i hovedbunden, som birdager til en hovedbund i balance. Derudover medvirker de lette fugtgivende egenskaber fra aloe vera til at styrke håret og mætte dine krøller med fugt, hvilket efterlader dig med nogle glansfulde, sunde krøller.
 • Glycerin - Denne naturlige, fugtighedsbevarende ingrediens trækker fugten dybt ind i de udtørrede hårstrå, hvilket giver en længerevarende, fugtboostende virkning.
 • Salt fra Det Døde Hav - Dette naturlige salt, som stammer fra Det Døde Hav, har en let rensende virkning og kan afhjælpe en udtørret og irriteret hovedbund.
 • Aquaxyl™ - Denne unikke ingrediens, som er udvundet af plantesukker, trænger dybt ind i de tørre krøller og forsyner dem med fugt og forhindrer, at håret udtørrer på grund af fugttab.
 • Protectagen™ - Mikroproteiner, udvundet af ris, beskytter dine krøller imod skadelige påvirkninger fra miljøet, som f.eks. sol, luftforurening og varme fra stylingredskaber. Protectogen™ giver krøllerne en naturlig volumen, mens den minimere krus. Derudover hjælper den med at styrke den sunde hårvækst ved at medvirke til øget vækst i de stamcellemarkører, som er af afgørende betydning for en normal, sund vækst.
 • Økologisk bambusekstrakt - Bambus er en af de hurtigste voksende planter i verden, og visse arter kan vokse mere end 60 cm om dagen! Bambus er en fantastisk kilde til mineralet silica, og kan indeholde op til 85% silica.
 • Økologisk açaibær ekstrakt - Denne superfrugt er en rig kilde til en række stærke antioxidanter, som kan forsyne et krøllet hår med den nødvendige fugt og beskyttelse.
Curl Activator Cream

Er denne shampoo velegnet til alle hårtyper?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Curls egner sig til alle krølletyper, lige fra det bølgede hår til zig-zag-krøller. Dette produkt er mest velegnet til hårtyperne: 2A-2C, 3A-3C og 4A-4C.

Kan denne shampoo til krøllet hår bruges, hvis man følger Curly Girl Metoden (CGM)?

Curly Girl Metoden er en speciel hårplejemetode, der er udviklet til at forbedre krøllernes sundhed, struktur og fremhæve dem. Kender du ikke metoden? Så tjek lige denne blogartikel!

Curly Girl Metoden anbefaler, at du undgår produkter, der indeholder sulfater, udtørrende alkohol, silikone, mineralske olier eller parabener. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en godkendt shampoo til krøllet hår, da det ikke indeholder nogle af disse skadelige ingredienser. Du behøver imidlertid ikke at følge Curly Girl Metoden for at få det fulde udbytte af denne low-poo shampoo.

Hvordan kan jeg optimere resultatet?

Vi har udviklet denne produktserie til krøllet hår, så du kan få det optimale ud af dine krøller. Undgå krus, tørre lokker eller en fedtet hovedbund, og få et velplejet hår i balance - med smukke, definerede krøller.

Vi anbefaler, at du bruger denne shampoo til krøllet hår sammen med de produkter, du i forvejen anvender til dine krøller:

For at opnå de bedste resultater med Hair Growth & Repair Shampoo for Curls bør du følge Curly Girl Metoden. Læs mere om The Curly Girl Method her.