Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist


Fordele ved produktet

 •    Fugter øjeblikkeligt tørt & kruset hår
 •    Genopbygger skadet hår i dybden
 •    Beskytter håret mod slid
 •    Udfiltrer og blødgør håret
 •    Rig på antioxidanter, vitaminer & proteiner
 •    Silikone- og sulfatfri behandling
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk & vegansk
 •    Velegnet til alle hårtyper
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
Hair growth repair conditioning leave-in mist

Hvordan virker det?

Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist er en næringsrig mist, der giver øjeblikkelig pleje og fugt til tørt, skadet eller kruset hår. Hovedingrediensen i denne styrkende behandling kaldes Protectagen™ og er en aktiv proteinformel udvundet af risekstrakt, som genopbygger proteinerne i hårets og hårsækkenes kerne, forbedrer hårets struktur og forlænger dets livscyklus. Indholdet af økologisk aloe vera, olivenolie, solsikkefrøolie og multebærekstrakt fugter og blødgør håret, og tilfører håret aktive antioxidanter, der giver effektiv beskyttelse mod f.eks. forurening og UV-stråler. Resultatet? Et hår der både synes og føles sundere, stærkere og mere glansfuldt.

Alle ingredienser er valgt for deres renhed og evne til at forbedre hårets sundhed. Indeholder blandt andet:

 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): Et vegansk risekstrakt med antioxidante mikro-proteiner, der genopbygger håret i dybden samt forebygger skader på hårcellerne og minimerer spaltede spidser.
 • Økologisk Aloe Vera: Propfuld af enzymer, antioxidanter og vitaminer, der fugter og plejer håret i dybden.
 • Økologisk Olivenolie: Fugter og plejer håret fra rod til spids og forhindrer fugttab med bl.a. sunde fedtstoffer, vitamin A og E.
 • Solsikkefrøolie: Rig på fedtsyrer, der hjælper med at bevare fugt over tid. Solsikkefrøolie er kendt for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaber på hår og hud.
 • Multebær ekstrakt: Har fugtgivende og beroligende effekt på tørt hår, mens antioxidanter fra vitamin A, C, E og ellaginsyre, modvirker og reducerer skader forårsaget af UV-stråler
  hairlust leave-in conditioner spray

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist?

  Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist er en næringsrig hår mist, der giver håret et øjeblikkeligt boost af fugt og proteiner, og modvirker tørre, skadede eller krusede lokker. En fugtgivende behandling, der styrker og beskytter håret mod dagligt slid, vind og vejr, og som forhindrer, at håret knækker, så det i stedet kan vokse langt og sundt. Håret efterlades blødere, bedre beskyttet og mere medgørligt efter brug.

  Er Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist noget for mig?

  Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist er udviklet specielt til tørt, skadet eller kruset hår, der har ekstra brug for fugt og tæmning, men den er yderst velegnet til alle hårtyper. Det er nemlig de fleste hårtyper, der kan gavne af ekstra fugt og næring, samt beskyttelse mod forurening, UV-stråler og andre eksterne faktorer, der kan skade håret i dagligdagen.

  Hvor ofte skal jeg bruge den?

  Vi anbefaler, at man bruger Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist i håndklædetørt hår efter hver hårvask. For meget skadet eller tørt hår anbefaler vi, at man bruger produktet dagligt, for at puste nyt liv i de tørre lokker. Her sprayes produktet blot i direkte i tørt hår for et ekstra nærende fugtboost i løbet af dagen.