Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Fordele ved brug af HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

  •    Økologiske og veganske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Indeholder ikke silikone
  •    Produceret i Danmark
  •    Velegnet til farvet & ufarvet lyst hår
  •    Bidrager til et sundt & stærkt hår
  •    Indeholder farveaktivatorer
  •    Effektivt fugtgivende & plejende
  •    Særligt effektiv m. Shampoo for Blondes
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust silver balsam er udviklet til effektivt at fugte og pleje, lyst og gråt hår efter vask. Farvning, og blegning kan være utroligt hårdt for håret og resultere i tørre lokker med tendens til at knække. Derfor er det ekstra vigtigt, at man bruger en fugtgivende balsam i farvet hår. "Balsam", eller "conditioner" er begge betegnelser for noget, der forbedrer tilstanden af noget andet, og med sine lysnende, plejende, og næringsfulde ingredienser er dét lige præcis, hvad HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes gør. Denne balsam passer både til farvet og ufarvet lyst hår.

Den mest almindelige misforståelse omkring shampoo og conditioner er; at du kun har brug for den ene eller den anden, men dit hår har faktisk brug for begge dele. Mens shampooen anvendes til at rense og fjerne sebum, snavs og døde hudceller fra hår og hovedbund, indeholder en god conditioner ingredienser, som er specielt sammensat med det formål at beskytte håret og forsegle hårstråene. Særligt efter hårvask er det våde hår utrolig sårbart, og det er derfor vigtigt med en god, plejende balsam, så håret lettere kan vokse sig længere, og sundere. Kombineres med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes for bedste resultat.

Vores skønhedsskribent, Louise Hansen har lavet en komplet guide til alt, du bør vide om silver shampoo og balsam, som kan give dig svar på alle dine spørgsmål.

hairlust shampoo

De aktive ingredienser i HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes er certificeret vegansk og indeholder økologiske ingredienser, der er nøje sammensat for at give den ekstra fugt og pleje, som tørt og farvet lyst hår har brug for til at vokse sig sundt og stærkt.

Økologisk abrikoskerneolie er rig på vitamin A, C og E og kendt for sin glansgivende effekt på håret. Den bidrager effektivt til at blødgøre både hud og hår, og giver hermed håret de bedste vilkår for at kunne vokse sig sundt og langt.

Økologisk sød mandelolie er propfuld af mineraler, vitaminerne A, B, og E, og omega 9, 6 og 3 fedtsyrer, hvilket gør den ideel i en fugtgivende balsam som denne. Alle disse næringsstoffer bidrager til at puste skinnende liv i tørt og kedeligt hår, og beskytter endda det farvede hår mod solens stråler. Mandelolie har naturlige fugt-forseglende egenskaber, og bidrager derfor til at holde på fugten, genopbygge håret og modvirke spaltede spidser.