De primære ingredienser i HairLust


Nedenfor har vi samlet en oversigt over de primære aktive ingredienser vores kosttilskud og hårplejeprodukter indeholder, og vigtigst af alt; hvad disse ingredienser gør for sundheden af dit hår!

Vores produkter er nøje udviklet og sammensat af forskellige økologiske planteekstrakter og olier, sunde naturlige fedtsyrer, essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som komplementerer hinanden på effektiv vis. Hvert produkt er udviklet i tæt samarbejde med førende kemikere, farmaceuter og ernæringseksperter i Danmark.

En af de ting, der gør HairLust produkter unikke, er vores fokus på at skabe synergieffekter blandt alle ingredienserne i både vores kosttilskud til håret og hårplejeprodukterne. Alle ingredienser er nøje doseret og specielt sammensat for, at kroppen kan optage alle næringsstoffer bedst muligt og få fuldt gavn. Vores ingredienser er nøje udvalgt fra nogle af de bedste kilder i hele verden og fremstillet under god fremstillingspraksis for at sikre dig tryghed og den bedst mulige kvalitet.

Du kan finde komplette lister over alle ingredienserne i hvert produkt under fanen med ingredienser på produkternes individuelle produktsider.

A

Abrikoskerneolie:

er rig på vitamin A, C og E samt beskyttende fedtsyrer og kendt for sin glansgivende effekt på håret. Den bidrager effektivt til at blødgøre både hud og hår, forebygge fugttab og modvirke tør hovedbund, og giver hermed håret de bedste vilkår for at vokse sig sundt og langt.

Acai olie:

har unikke revitaliserende og anti-age egenskaber. Indeholder omega 3-6-9, vitamin C og E, mineraler (bl.a. jern og kalium) og en unik koncentration af antioxidanter. Acai (frugt) olie er rig på anthocyaniner og fenoler, der gør olien meget antioxidant og anti-inflammatorisk. Dens væsentligste indhold af anthocyaniner er rapporteret til at være 10-30 gange højere end det anthocyanin-indhold man finder i røde druer. Acai oliens rige indhold af næringsstoffer og antioxidanter og anti-inflammatorisk virkning, gør olien til en bemærkelsesværdig ingrediens ved brug i anti-aging produkter til personlig pleje. Acai olie er yderst blødgørende og virker samtidig fugtgivende for huden og er særlig god til at helbrede tør og revnet hud, eksem og psoriasis. Olien trænger hurtigt ind i huden og er en yderst gavnlig ingrediens til behandling af akne, til at mindske hævelse og til at lindre muskelsmerter.

Agerpadderokkeekstrakt:

er en af de planter i verden, som er rigest på silica. Padderokken er et levende fossil, der er velkendt og anerkendt i adskillige studier for dens gode egenskaber for håret. Mange påviser, at agerpadderokkeekstrakt kan forbedre hårets generelle sundhed, hvorfor HairLust Hair Growth Formula Capsules til kvinder indeholder en høj koncentration af det essentielle næringsstof.

Aloe vera:

er propfyldt med enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, der bidrager til at opretholde hovedbundens naturlige pH-niveau og understøtter en sund hårvækst. Et højt indhold af antioxidanter bekæmper frie radikaler og beskytter cellerne i både hud og hår, så fugt og næring kan trænge dybt ind. Vi bruger udelukkende certificeret økologisk aloe vera, da vi tror på at rene ingredienser gør en sundere forskel.

Aminosyrer

I nogle af vores produkter indgår aminosyrerne l-lysine, l-methionin, l-isoleucin, l-valin, og l-glutamin. Disse aminosyrer er kendte for at være vigtige byggesten af keratin i håret, hvilket er det, håret primært består af. Aminosyrerne vedligeholder en optimal produktion af hårceller og dermed hårets styrke og sundhed. Den vigtigste måde, aminosyrerne hjælper på dette er ved at sikre, at keratin produceres. Keratin er et fibrøst strukturelt protein, som er vigtigt for at opretholde et sundt hår.

Arganolie:

indeholder store mængder af gavnlige næringsstoffer, vitaminer og fedtsyrer. Indholdet af bl.a. E-vitamin fremmer sund hårvækst, og antioxidanter stimulerer blodcirkulationen og påvirker hårcellerne til at producere nyt og sundt hår.

B

Biotin

B-vitaminerne er nogle af de mest effektive og essentielle vitaminer til håret. Biotin er også kendt som Vitamin B7, og findes naturligt i fødevarer som gulerødder, tun, svampe, bananer og solsikkefrø i lave koncentrationer. Biotin eller Vitamin B7 er et vandopløseligt vitamin, som er vigtigt for mange af kroppens funktioner, herunder syntese af fedtsyrer, glukose og nogle aminosyrer såsom valin og methionin, som vores kosttilskud til håret indeholder.​ Biotin bidrager dermed bl.a. til at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Alle vores kosttilskud til håret indeholder 5.000 mcg Biotin per daglig dosis.

Blåbærekstrakt:

indeholder en stor mængde proanthocyanidiner, som arbejder på at forbedre og øge hårets elasticitet.

B-vitaminer

HairLust kosttilskud indeholder næsten alle B-vitaminer. Flere af HairLust produkterne indeholder både B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte og til en normal omsætning af protein og glycogen. Glycogen er kroppens vigtigste energikilde til proteinsyntese, en funktion der er vigtig for at hårets vækstprocesser fungerer korrekt. Vitamin B6 arbejder godt sammen med zink, og bidrager hermed også til at regulere hormonaktiviteten i kroppen. Vitamin B12 bidrager også til normalt energistofskifte, og så spiller vitaminet en vigtig rolle i celledelingsprocessen.

F

Folsyre

Folsyre arbejder rigtig godt sammen med biotin og hjælper med at balancere den metaboliske aktivitet i kroppen, bloddannelse og blodgennemstrømning. En balanceret blodgennemstrømning er nødvendig for at cirkulere ilt og næringsstoffer til svage hårsække. Folsyre bidrager også til kroppens omdannelse af energi og aminosyresyntese, til at modvirke træthed, til immunsystemets normale funktion og så spiller det en rolle i kroppens celledelingsprocesser.

H

Havreekstrakt:

er rig på beta glucaner bidrager til cellefornyelse og er særdeles god og fugtgivende for både hud og hår. Ekstrakten er en koncentreret blanding af essentielle næringsstoffer, som indeholder alfa-tocopherol, alfa-tocotrienol, linolsyre og oliesyre og er fremragende til anvendelse i kosmetik til følsom hud og hår.

K

Kokosolie:

er en yderst nærende olie, som trænger dybere ind i håret end mange andre olier. Kokosolie er meget rig på vitamin E og vitamin K, og så har den antimikrobielle egenskaber, og indeholder laurinsyre og sunde fedtsyrer. Kokosolie styrker håret, nærer og fugtr tørre hårlokker, bidrager til at genoprette hårets fugtbalance og fremmer hårets normale vækstcyklus. Når kokosolie bruges i håret, kan det endda hjælpe til at forbedre hovedbundens sundhed og bekæmpe sår og skæl.

M

Mangosmør & mangoekstrakt:

er yderst fugtgivende, og både plejer og nærer hovedbunden og giver håret ekstra smidighed og komfort.

Mynte:

er rig på A og C vitamin, omega 3 fedtsyrer og mineraler. Mynte er kendt for at stimulere blodtilførslen til hovedbunden og hårsækkene, hvilket kan hjælpe til at modvirke hårtab. Derudover besidder mynte også effektive antiseptiske egenskaber, som lindrer kløen og forebygger skæl, mens den aromatiske duft kan lindre stress og virke opkvikkende.

O

Olivenolie:

har utroligt mange gode egenskaber. Det kan hjælpe til at styrke og beskytte håret fra rødder til spids, mens det beskytter mod frie radikaler og tidlig aldring af hår og hårsække. Olivenolie tilfører både fugt, vitaminer og antioxidanter til håret, og med sit høje indhold af sunde fedtsyrer bidrager olien effektivt til vedligeholdelsen af et normalt hår. Olivenolie bruges også ofte i produkter mod hårtab, fordi det er anerkendt for sin evne til at blokere overproduktion af DHT, Dihydrotestosterone, som er en af de hyppigste årsager til hårtab.

S

Selen

Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår samt normale negle og er en vigtig antioxidant for kroppen, ved at støtte immunsystemets normale funktion og beskytte cellerne mod oxidativt stress. Selen kan endda hjælpe med at opretholde en sund skjoldbruskkirtel, og dermed modvirke hårtab hos både mænd og kvinder.

Sheasmør:

er kendt for sine enestående helende og beskyttende egenskaber, bl.a. har det et højt indhold af cinnamider, der giver en naturlig beskyttelse mod solens stråler.

Sød mandelolie:

er propfuld af mineraler, vitaminerne A, B og E og omega 9, 6 og 3 fedtsyrer, hvilket gør den ideel i en fugtgivende balsam som denne. Alle disse næringsstoffer bidrager til at puste skinnende liv i tørt og kedeligt hår og beskytter endda det farvede hår mod solens stråler. Mandelolie har naturlige fugt-forseglende egenskaber, og bidrager derfor til at holde på fugten, genopbygge håret og modvirke spaltede spidser.

V

Vegetabilske proteiner:

som ris- og hvedeprotein er rent guf for håret, som mest af alt består af proteiner, også kaldet keratiner. Da håret, ligesom musklerne har brug for proteiner for at kunne gro, kan proteinmangel forårsage tørt og skørt hår, og i værste tilfælde hårtab. Proteiner fra ris og hvede har derfor genopbyggende egenskaber og hjælper til at understøtte en sund hårvækst.

Vindruekerneolie:

bidrager med essentielle næringsstoffer som vitamin C, vitamin E, calcium og kalium. Olien anvendes for dens anti-inflammatoriske og rensende egenskaber i hovedbund og hårstrå og hjælper med at holde hovedbunden balanceret og sund.

Z

Zink

Zink er et mineral med mange fordele for hår og hud. En af zink's vigtigste fordele for håret, er at zink bidrager til at vedligeholde et normalt niveau af det mandlige hormon i blodet, energiproduktion og kroppens omsætning af proteiner og fedtsyrer. Zink bidrager altså til vedligeholdelsen af både hår, hud, negle, syn og immunsystemet og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Fordi hårets cyklus afhænger af normal cellulær reproduktion og proteinopbygning, kan en mangel på zink føre til hårtab og hårudtynding. HairLust anvender en balanceret dosis af Zink, hvilket betyder, at det skaber en endnu bedre optagelse af visse andre vitaminer i produktet.