Curl Recovery & Protection Mask


Fordele ved produktet

 •    Velegnet til alle former for krøller
 •    Fremhæver hårets naturlige krøl
 •    Certificeret vegansk
 •    Godkendt til Curly Girl Metoden
 •    Uden sulfater, silikone & parabener
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk
 •    99,6% naturlige ingredienser
 •    Duft af appelsin, solbær & lychee
Produceret i Danmark
Certified organic
Certificeret hos Vegan Society
Uden silikone, mineralske olier & sulfater
Curl Activator Cream

Hvordan virker det?

Hvis du har krølle, er du sikkert allerede klar over, de kræver en helt særlig form for kærlig pleje, nemlig en balance mellem protein og fugt.

Så hvordan ved du egentlig, om dine krøller mangler fugt, protein eller allerede er i balance? Hvis krøllerne føles porøse, elastiske og mangler struktur er det et tegn på, at de har brug for noget styrkende protein for at få genopbygget de enkelte hårstrå. Hvis håret derimod føles tørt, ru eller er kruset, har det brug for ekstra fugt.

Et sundt hår handler om at finde en god balance mellem protein og fugt, da mangel på begge disse faktorer kan være afgørende for sundheden af dine krøller. Det er her Curl Recovery & Protection Mask kommer ind i billedet. Dette dybdegående hårkur hjælper med at skabe en perfekt balance mellem protein og fugt til dine krøller. Vi har udviklet denne hårmaske ved hjælp af en særlig aktiv blanding af veganske mikroproteiner, bambusekstrakt og fugtboosteren Aquaxyl™, som giver håret intensiv pleje og tæmmer krus. Læs mere om de aktive ingredienser nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Denne nærende ingrediens forsyner tørre og krusede lokker med en masse fugt.
 • Økologisk solsikkeolie - Denne lette vegetabilske olie er rig på en række sunde fedtsyrer, som linolsyre og oliesyre. Solsikkekerneolie er en fantastisk kilde til E-vitamin og en stærk antioxidant, som giver dig en naturlig solbeskyttelse.
 • Økologisk shea butter - Denne fugtgivende ingrediens indeholder A-vitamin, E-vitamin samt en lang række sunde fedtsyrer, som giver krøllerne glans.
 • Aquaxyl™ - Denne unikke ingrediens, som er udvundet af plantesukker, trænger dybt ind i de tørre krøller og forsyner dem med fugt og forhindrer, at håret udtørrer på grund af fugttab.
 • Protectagen™ - Dette risprotein trænger dybt ind i de enkelte hårstrå for at genopbygge og styrke de beskadigede krøller. Protectogen™ giver synlige forbedringer på hårets struktur, sundhed og udseende. Håret bliver mere modstandsdygtigt over for spaltede spidser og knækker ikke så let.
 • Gluadin® Kera-P LM - Dette vegetabilske protein styrker og genopbygger håret udefra og ind og forlænger ligeledes de enkelte hårstrås naturlige livscyklus.
 • Økologisk bambusekstrakt - Dette naturlige ekstrakt er rig på silica, et mineral, der er kendt for at styrke håret og forebygge hårtab.
 • Økologisk açaibær ekstrakt - Denne superfrugt er en rig kilde til en række stærke antioxidanter, som kan forsyne et krøllet hår med den nødvendige fugt og beskyttelse.
Curl Activator Cream

Er Curl Recovery & Protection Mask velegnet til alle hårtyper?

HairLust Curl Recovery & Protection Mask egner sig til alle krølletyper, lige fra det bølgede hår til zig-zag-krøller. Dette produkt er mest velegnet til hårtyperne: 2A-2C, 3A-3C og 4A-4C.

Er dette produkt bruges, hvis man følger Curly Girl Metoden (CGM)?

Curly Girl Metoden er en speciel hårplejemetode, der er udviklet til at forbedre krøllernes sundhed, struktur og fremhæve dem. Kender du ikke metoden? Så tjek lige denne blogartikel!

Curly Girl Metoden anbefaler, at du undgår produkter, der indeholder sulfater, udtørrende alkohol, silikone, mineralske olier eller parabener. Curl Recovery & Protection Mask er et godkendt produkt, da det ikke indeholder nogle af disse skadelige ingredienser. Du behøver imidlertid ikke at følge Curly Girl Metoden for at få det fulde udbytte af denne hårkur.

Hvordan kan jeg optimere resultatet?

Vi har udviklet denne produktserie til krøllet hår, så du kan få det optimale ud af dine krøller. Undgå krus, tørre lokker eller en fedtet hovedbund, og få et velplejet hår i balance - med smukke, definerede krøller.

Vi anbefaler, at du bruger Curl Recovery & Protection Mask sammen med de produkter, du i forvejen anvender til krøllet hår:

For at opnå de bedste resultater bør du følge Curly Girl Metoden, som beskrevet i denne blogartikel.