• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • SPAR OP TIL 30% VED KØB AF MULTIPAKKER

  • ORDRER BESTILT FØR KL. 17 SENDES I DAG

Betingelser og vilkår


1) Din indvilligelse i rette sig efter og være afgrænset af disse Betingelser og Vilkår anses for at træde i kraft straks efter første gang du gør brug af websiden. Hvis du ikke indvilliger i at agere under disse Betingelser og vilkår skal du stoppe med at bruge websiden øjeblikkeligt. Denne aftale gør sig gældende for dig - brugeren af denne webside og HairLust Group ApS med CVR nummer 38076582.

2) Hvis varer bliver bestilt udefra Danmark, er det muligt at, importafgifter og skatter kan blive pådraget, så snart varerne er nået til frem til deres destination. HairLust Group er ikke ansvarlig for disse udgifter, og vi påtager os ikke at udregne eller oplyse om overslagspriser i dette henseende. Hvis du køber varer internationalt, er du tilrådet at kontakte dine lokale toldmyndigheder i det land, som du er bosat i for mere information omkring priser og procedurer.

3) HairLust Group garanterer ikke at alle varer vil være tilgængelige. Lagerangivelser er ikke tilgængelige på websiden, så hvis en vare viser sig at være udsolgt, vil du blive kontaktet af vores kundeservice, for at finde en løsning.

4) Al information vedrørende prisfastsættelse på hjemmesiden er korrekt så snart det er blevet oplyst på siden. HairLust Group forbeholder sig rettighederne til at ændre priserne og modificere eller fjerne tilbud fra tid til anden, som det er nødvendigt. Vi forbeholder os rettigheder til at opdatere og ændre alle priser efter eget skøn.

5) Prisen for varen er oplyst i danske kroner. Alle priser på websiden inkluderer moms. Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes.

6) Hos HairLust kan du betale med: MobilePay, ViaBill, Paypal og følgende betalingskort: VISA, MasterCard eller Eurocard.

7) HairLust vil via e-mail meddele dig om, hvornår du kan forvente dine vare(r) vil blive afsendt. Denne meddelelse vil indeholde et anslået leveringstidspunkt, samt enhver grund til, at din ordre skulle blive forsinket. Vi anvender Post Nord til nationale kunder og GLS til internationale kunder som fragt selskaber.

8) Hvis en vare returneres til os på grund af en fejl i den adresse, som du har opgivet, kontakter vi dig, og afsender vi pakken igen til den reviderede adresse, såfremt du ønsker varen gensendt. Dette betyder at du skal betale for porto, da fejlen tilstede kom på grund af en fejl fra din side.

9) Hvis en vare bliver returneret til os på grund af en hvilken som helts årsag, hvor kvitteringen ikke er blevet udleveret (kunden er ikke til stede, kunden er uopnåelig eller varen bliver afvist), og vores fragtselskab har forsøgt at levere varen, vil du blive afkrævet det samlede beløb, som kan opstå gennem genlevering og andre udgifter der kan forekomme på grund af at varen blev returneret til os.

10) Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte vores kundeservice eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger i udgangspunktet 24 måneders reklamationsret. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

11) Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

12) Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

13) Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage ved bankoverførsel. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

14) Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig med udtagelse af leveringomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

15) Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse: HairLust Group, Peter Bangs Vej 177B, 2. th. 2500 Valby.

16) Vores ansvarsfraskrivelse fortæller, at ingen del af denne webside er ment som værende rådgivende, og man bør ikke bero på denne websides indhold i henhold til i hvilken som helts beslutning eller handling.

17) I det omfang som er tilladt af loven, accepterer HairLust ikke ansvaret for nogen som helts direkte eller indirekte tab eller beskadigelse, som anses for at være forudsigelige eller påregnelige. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfuld, specifik, eksemplarisk fejl som stammer fra brug af websiden, samt hvilken som helts information, der eksisterer heri. Brugere skal være opmærksomme på at, at de gør brug af websidens indhold på egen risiko.

18) Vores persondatapolitik fortæller, at for at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Den dataansvarlige kan kontaktes gennem vores kundeservice.

19) Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

20) Når en kunde har indtastet sine betalingsoplysninger, bliver pengene kke trukket med det samme, men blot reserveret. Det er først, når varen er sendt af sted, at vi trækker det reserverede beløb.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 3. august 2017.