Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Fordele ved produktet

 •    Unik glans- & fugtgivende formel
 •    Genopbygger, fugter & beskytter håret
 •    Efterlader håret stærkt & blødt
 •    Velegnet til tørt og kruset hår
 •    100% naturlige ingredienser
 •    Silikonefri formel
 •    Produceret i Danmark
 •    Certificeret økologisk & vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Certificeret vegansk
Fri for parabener, sulfater, silikone & ftalater
Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

Hvordan virker det?

Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er et gennembrud indenfor hårpleje til tørt og skadet hår. Den solide voks smelter til en nærende og fugtgivende olie mellem dine hænder, så du let kan massere den ind i de tørre lokker inden vask.

Men hvorfor bruge en hårkur som denne før shampoo? En pre-shampoo behandling er fuld af gode olier og fedtstoffer, der fugter håret i dybden, så håret ikke mister for meget fugt, når man vasker med shampoo. Derudover beskytter en pre-shampoo håret mod de mineraler, der er i hårdt vand, så de ikke bygger sig op i håret under badet. Den er yderst fugtgivende og egner sig perfekt til en dybdegående behandling natten over.

Alle ingredienserne i Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er naturlige samt valgt for deres renhed og gode egenskaber for hårets sundhed:

 • Økologisk sheasmør: Rig på A, E og F-vitaminer, essentielle fedtsyrer, der blødgør, beskytter og nærer både hår og hud, og effektivt forhindrer udtørring/li>
 • Økologisk Olivenolie: Tilfører fugt, vitaminer og antioxidanter til tørre hårstrå, mens håret efterlades velbeskyttet mod frie radikaler og for tidlig aldring af hår og hårsække
 • Økologisk Jojobaolie: Blødgør og plejer håret, så det efterlades stærkere, mere skinnende og mindre tilbøjeligt til at knække
 • Økologisk Solsikkefrøolie: Har et højt indhold af umættede fedtsyrer som fugter håret i dybden
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm?

  Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er en 100% naturlig pre-shampoo behandling, udviklet til at genoprette hårets fugtbalance, samt styrke og pleje tørt og kruset hår. Konsistensen er som en solid voks, men når den varmes op mellem håndfladerne transformeres den til en nærende olie, der masseres godt ind i lokkerne.

  Rig på ultra nærende ingredienser som jojobaolie, sheasmør, olivenolie og solsikkeolie, gennemtrænger den effektivt de tørre hårstrå og tilfører fugt, vitaminer og antioxidanter, så håret efterlades blødt, glansfuldt og velbeskyttet mod fremtidig skade fra bl.a. frie radikaler og UV-stråler.

  Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm hverken tynger håret eller efterlader det fedtet og uhåndterbart. I stedet vil håret både føles og synes blødere, stærkere og mere glansfuldt efter brug.

  Er Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm noget for mig?

  Har du tørt hår eller har dit hår en tendens til at blive kruset i løbet af dagen? Så er denne pre-shampoo behandling lige noget for dig! Vi anbefaler produktet til alle med tørt, skadet eller kruset hår, der mangler fugt og elasticitet, og har du krøller - så er denne silikonefri behandling et must.

  Hvor ofte skal jeg bruge den - og hvordan?

  Brug den ca. 1 gang om ugen, når håret har brug for lidt ekstra fugt. Brug den før hårvask eller lad den virke natten over for en mere dybdegående behandling.

  Trin 1: Kom en smule af Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm i din håndflade, og varm produktet godt op mellem hænderne, så det smelter. Trin 2: Massér produktet godt ind i det tørre hår med fokus på længderne, spidserne og de områder, hvor håret virker mest tørt og trængende. Trin 3: Lad produktet virke i mindst 10 minutter, gerne længere og evt. natten over. Trin 4: Vask til sidst håret med shampoo og balsam og sæt det, som normalt.

  Et ekstra tip: Hvis du bruger produktet natten over, kan det være en god idé at beskytte hovedpuden med et blødt håndklæde. Men er du også træt af håndklæder, der kradser, krøller og forstyrrer ens søvn natten igennem? Så prøv HairLust Bamboo Towel Pillowcase. Et ultra-blødt pudebetræk i håndklædestof af bambus, som beskytter både hår og pude, når man sover med hårmaske eller pre-shampoo i håret.