• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • SPAR OP TIL 30% VED KØB AF MULTIPAKKER

  • ORDRER BESTILT FØR KL. 17 SENDES I DAG

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Hvad er forskellen egentlig på de to vingummi vitaminer? Vi har forsøgt at sammenligne SugarBearHair og HairLust med neutrale øjne for at give dig et bedre overblik over de to produkter. Der har været stor omtale af begge produkter i år samtidig med, at inner beauty er blevet sat mere i fokus. Flere danske og internationale beauty awards har tilføjet inner beauty som en hel ny kategori, fordi vi er blevet så opmærksomme på vores indre helbred. Derudover har mange kendisser og bloggere fortalt om deres oplevelse med produkterne på sociale medier. Bliv klogere på SugarBearHair og HairLust ved at læse videre herunder. 

hairlust gummies

HairLust Hair Gummies

HairLust Hair Gummies er et prisvindende dansk vitamin tilskud, som tilføjer alle de vitaminer og næringsstoffer til din krop, som den har brug for, for at vokse et langt og stærkere hår. HairLust Hair Gummies indeholder, ligesom Sugarbearhair, centrale ingredienser for sund hårvækst såvel som vitaminer til forebyggelse af kvindeligt hårtab. Disse hår vitaminer fra HairLust smager af dejlige sommerbær, og formen er sød og blød. Den naturlige farve i vingummierne stammer fra sort rødbede saft og ikke karmin, hvorfor HairLust Gummies er egnet for vegetarer samt laktose og gluten intolerante. En bøtte HairLust vingummi vitaminer holder en måned og indeholder 90 styk. Det anbefales at tage produktet i minimum 1-3 måneder før optimal effekt opnås ligesom ved de fleste kosttilskud. Produktet kan forhandles online og i udvalgte danske saloner. Ligesom Sugarbearhair, så bliver HairLust spist af diverse kendisser, som har skrevet blogindlæg og fortalt om deres oplevelse med produkterne. HairLust er billigere end SugarBearHair, og der er især penge at spare ved køb af flere bøtter.

HairLust Gummies koster 249,- for 1 bøtte, 499,- for 3 bøtter og 799,- for 6 bøtter.

Dansk produkt - dansk fokus. Køb HairLust Gummies her.

sugarbearhair

SugarBearHair blå vingummi bamser

SugarBearHair indeholder mange af de samme effektive ingredienser som HairLust Hair Gummies. Sugar Bear Hair blå vingummi bamser smager fantastisk, og deres form og smag gør det en sjov oplevelse hver dag. SugarBearHair kan forhandles online og i udvalgte danske saloner. SugarBearHair er egnet for vegetarer samt laktose og gluten intolerante og indeholder 60 styk i en bøtte og holder i en måned. Ligesom HairLust Hair Gummies skal SugarBearHair tages hver dag, og det anbefales at tage dem i minimum 3 måneder før optimal effekt opnås ligesom ved de fleste kosttilskud. Kendisser fra USA har sværget til Sugarbeahair og du kan finde flere bloggere, som har fortalt om deres oplevelse med produktet.

SugarBearHair koster 279,- for 1 bøtte, 489,- for 2 bøtter og 719,- for 3 bøtter.

Konklusion: 

Der findes ingen mirakelmidler, som virker efter første dag man har taget dem. Det er meget individuelt, hvor hurtigt disse to kosttilskud virker, og hvilken effekt man først oplever - om det er mindre hårtab, hurtigere hårvækst eller stærkere negle varierer fra person til person. Hvis du henvender dig til en helsebutik fx Matas og spørger, hvornår et tilfældigt kosttilskud virker, så anbefaler de dig at tage det i minimum 3 måneder før, du kan være sikker på at opleve den optimale effekt af produktet. Vi er dog meget selvsikre på vores produkter og har fået utrolig positiv respons på vores TrustPilot, og de fleste oplever resultater allerede efter 1-2 måneders brug. HairLust og SugarBearHair minder på mange måder om hinanden, når det kommer til konceptet. Vitaminerne smager begge godt, og ingredienserne er effektive til hårvækst. Du kan læse om hvilke vitaminer der er gode for håret her. Både HairLust Hair Gummies og Sugar Bear Hair indeholder ganske få kalorier. Begge vingummi vitaminer indeholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B6, B5, B12) samt pantotensyre og biotin. HairLust Hair Gummies indeholder desuden zink og folinsyre, hvor begge ingredienser har været meget involveret i forskning, som har testet virkningen af vedligeholdelse og genoprettelse af sund hårvækst med et overtal af positive resultater.

Vi anbefaler dig, at du prøver dig frem og ser, hvilket af de to vingummi vitaminer dit hår foretrækker til at hjælpe dig med at få et langt og smukt hår.