• FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ÅBENT 10-16 I HVERDAGE

  • FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGE

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Du er sikkert enig med mig i, at det kan være utrolig svært at finde ud af, hvad forskellen er på de forskellige kosttilskud på markedet:

Vi har forsøgt at sammenligne SugarBearHair og HairLust for at give dig et bedre overblik over de to produkter. Der har været stor omtale af begge produkter i år samtidig med, at inner beauty er blevet sat mere i fokus. Flere danske og internationale beauty awards har tilføjet inner beauty som en helt ny kategori, fordi vi er blevet så opmærksomme på kosttilskud og at skønhed kommer indefra.

Disse omdiskuteret vingummi vitaminer kategoriseres ligeledes som kosttilskud nøjagtigt ligesom dine almindelige vitaminpiller. Derudover har mange kendisser og bloggere fortalt om deres oplevelse med produkterne på sociale medier og skabt øget opmærksomhed.

Jeg lover dig, at denne artikel vil gøre dig klogere på både SugarBearHair og HairLust, og hvad forskellen er på de to.

hairlust gummies

HairLust Hair Gummies

HairLust har produkter bestående af både kosttilskud og hårplejeprodukter, der sikrer optimal indre og ydre pleje af håret, der bidrager til hinandens virkning.

HairLust Hair Gummies er et prisvindende dansk vitamin tilskud, som tilføjer alle de vitaminer og næringsstoffer til din krop, som den har brug for, for at vokse et langt og stærkere hår. HairLust Hair Gummies indeholder, ligesom SugarBearHair, centrale ingredienser for sund hårvækst såvel som vitaminer til forebyggelse af kvindeligt hårtab. Disse hår vitaminer fra HairLust smager af dejlige sommerbær, og formen er sød og blød.

Den naturlige farve i vingummierne stammer fra lilla gulerodssaft og ikke karmin, hvorfor HairLust Gummies er egnet for vegetarer samt laktose og gluten intolerante.

En bøtte af HairLust vingummi vitaminer holder til en måned og indeholder 90 styk. Det anbefales at tage produktet i minimum 1-3 måneder før optimal effekt opnås ligesom ved de fleste kosttilskud. Produktet kan forhandles online og i udvalgte danske saloner og klinikker.

Du kan finde alle de danske forhandlere af HairLust her.

Ligesom SugarBearHair, så bliver HairLust spist af adskillige kendisser, som har skrevet blogindlæg og fortalt om deres oplevelse med produkterne. En væsentlig forskel mellem de to produkter er, at HairLust er billigere end SugarBearHair, og der er især penge at spare ved køb af flere bøtter. Derudover så har HairLust både kosttilskud og hårplejeprodukter i sortimentet, som alle fokusere på behovene hos kvinder i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

Dansk produkt
Vegetabilsk
Cruelty-free
Fri for gluten & laktose
Ingen syntetiske fyldstoffer
Naturlige farvestoffer

HairLust Hair Gummies koster 249,- for 1 bøtte, 499,- for 3 bøtter og 799,- for 6 bøtter.

Køb HairLust Hair Gummies her.

sugarbearhair

SugarBearHair blå vingummi bamser

SugarBearHair har et produkt i deres sortiment, og det er deres blå vingummi vitaminer. SugarBearHair indeholder mange af de samme effektive ingredienser som HairLust Hair Gummies.

Sugar Bear Hair blå vingummi bamser smager fantastisk, og deres form og smag gør det en sjov oplevelse hver dag. Den meget kraftige blå farve er særligt kendetegnende for SugarBearHair, som desuden kommer fra syntetiske farvestoffer. SugarBearHair kan forhandles online og i udvalgte danske saloner. SugarBearHair er egnet for vegetarer samt laktose og gluten intolerante og indeholder 60 styk i en bøtte og holder til en måned. Ligesom HairLust Hair Gummies skal SugarBearHair tages hver dag, og det anbefales at tage dem i minimum 3 måneder før optimal effekt opnås ligesom ved de fleste kosttilskud. Ligeledes har kendisser og bloggere, dog hovedsagligt fra USA, fortalt om deres oplevelser med SugarBearHair.

SugarBearHair kommer fra USA og koster 279,- for 1 bøtte, 489,- for 2 bøtter og 719,- for 3 bøtter.

Konklusion: 

Både HairLust Hair Gummies og Sugar Bear Hair indeholder ganske få kalorier. Begge vingummi vitaminer indeholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B5, B6, B9, B12) og biotin. Begge produkter indeholder 5.000 mcg biotin per anbefalet daglig dosis, men HairLust Hair Gummies indeholder dog mere zink og vitamin B5, B6, B9 og B12, som alle har været meget involveret i forskning, som har testet virkningen af vedligeholdelse og genoprettelse af sund hårvækst hos kvinder med et overtal af positive resultater. Du kan finde de nøjagtige ingredienser i HairLust Hair Gummies på denne næringsdeklaration.

Der findes ingen mirakelmidler, som virker efter første dag man har taget dem. Det er meget individuelt, hvor hurtigt disse to kosttilskud virker, og hvilken effekt man først oplever - om det er mindre hårtab, hurtigere hårvækst eller stærkere negle varierer fra person til person. Hvis du henvender dig til en helsebutik fx Helsam og spørger, hvornår et tilfældigt kosttilskud virker, så anbefaler de dig at tage det i minimum 3 måneder før, du kan være sikker på at opleve den optimale effekt af produktet. Hvis du læser anmeldelser af hår vitaminerne på TrustPilot, så vil du dog hurtigt lægge mærke til, at flere kunder har udmeldt utrolig positiv respons, og de fleste oplever resultater allerede efter 1-2 måneders brug. Du kan finde begge TrustPilot profilerne i nedenstående links, som giver en meget god fornemmelse af, hvor tilfredse kunderne har været med SugarBearHair og HairLust.

HairLust og SugarBearHair minder på mange måder om hinanden, når det kommer til konceptet. Vitaminerne smager begge godt, og ingredienserne er effektive til hårvækst. Du kan læse om hvilke vitaminer der er gode for håret her

Hvis du ønsker svar på dine spørgsmål eller søger råd og tips, så kan det være gavnligt at kontakte kundeservice hos enten SugarBearHair eller HairLust. Søger du dansk kundeservice og rådgivning, så er HairLust oplagt, da du vil snakke med andre danskere på enten live-chat eller e-mail. Kontakt kundeservicen hos HairLust her.

Det er vigtigt at huske på, at hvis man ønsker at få et sundt, stærkt og langt hår, så kræver det både god indre og ydre pleje af håret. Derfor kan du med fordel benytte både hårplejeprodukter specifikt til øget hårvækst kombineret med vingummi vitaminer til håret fra enten SugarBearHair eller HairLust for at få det bedst mulige resultat, hurtigst muligt.

Vi anbefaler dig, at du prøver dig frem og ser, hvilket af de to vingummi vitaminer dit hår foretrækker til at hjælpe dig med at få et langt og smukt hår.

 

 


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.