Øjenvippe serum: Komplet guide om serum til øjenvipper!


Hvordan fungerer øjenvippe serum? Kan serum til øjenvipper være skadeligt, og hvad er vigtigt at vide inden du køber en vippeserum? I denne artikel svarer jeg på alle dine spørgsmål og giver dig de bedste råd om øjenvippe serum, og hvordan du opnår både sunde og længere øjenvipper! Jeg giver tilmed en produktanbefaling, og der er både før- og efterbilleder samt en video til at demonstrere resultaterne.

Louise Hansen

Skønhedsskribent

Louise har tidligere været igang med frisøruddannelsen, men valgte at gå videre som journalist. Louise er nu uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Nu arbejder arbejder hun som freelance journalist for HairLust og andre.Læs mere om skribent.

Jeg tror at mange af os kvinder går med drømmen om at få både længere øjenvipper, mere fyldige og smukkere øjenvipper. Du har som mig sikkert set utallige af billeder af kvinder med super lange og smukke øjenvipper og tænker hvorfor du ikke er født med længere øjenvipper. Præcis som med vores hår, varierer både styrken og kvaliteten af vores øjenvipper fra kvinde til kvinde og er bl.a. baseret på vores genetik og hormoner!

Udover genetik er der meget andet som har indflydelse på vores hårpragt. Bliv klogere på årsagerne til hårtab hos kvinder og gode produkter.

Har du som ligesom mig ikke været heldig nok til at have de naturligt lange og flotte øjenvipper, så har jeg rigtig gode nyheder til dig. Med serum til øjenvipper, kan man nemlig få længere øjenvipper naturligt, hurtigt og billigere end mange alternative behandlinger på markedet. Læs med her!

Hvorfor bruge en vippeserum?

Udover serum til øjenvipper, findes der en lange række behandlinger man som kvinde kan gå i gang med, i jagten på længere øjenvipper. Øjenvippe forlængelse, falske øjenvipper eller kunstige vipper er alle eksempler på oftest dyre, skadelige og kortvarige behandlinger. Du har måske som jeg selv allerede forsøgt med øjenvippe forlængelse og ved hvor dyrt det er og hvor skadeligt det kan være for dine øjenvipper. I værste fald kan øjenvippe forlængelse og andre midlertidige løsninger, ødelægge dine vipper totalt på grund af stærke kemikalier og lim. Så istedet for længere øjenvipper ender man ud med langt kortere vipper end fra start. Falske øjenvipper ser i mange tilfælde også unaturlige ud, er svære at anvende og samler samtidig skadelige bakterier rundt om dine øjne. Hvis du har prøvet falske øjenvipper, ved du også hvor forsigtigt de skal tages af og at det næsten er uundgåeligt at enkelte af ens egne vipper bliver revet med i processen…

Men, men, men …

En god serum til øjenvipper kan derfor være løsningen til dig, som ønsker et resultat, som varer ved og som ikke skader dine øjenvipper! Øjenvippe serum er nemlig løsningen, som styrker, forlænger og bygger dine egne øjenvipper op uden at skade dem. En god vippeserum giver dig ikke blot længere øjenvipper, men også et længere varigt resultat. Derudover er serum til øjenvipper super enkelt at anvende. Siden jeg startede med øjenvippe serum har jeg for længst lagt andre behandlingsmetoder på hylden!

Herunder ses et før og efter billede fra en kunde, der har brugt HairLust Eyelash Enhancing Serum, som jeg vil komme nærmere ind på længere nede. Dette er hvad du kan forvente af resultat ved brug af produktet efter 8-12 uger. HairLust Eyelash Enhancing Serum er desuden testvinder.

HairLust øjenvippe serum før og efter

Kan serum til øjenvipper være skadeligt?

Inden jeg dykker ned i alt fakta om vippeserum, vil jeg svare på det mest stillede spørgsmål omkring anvendelsen af serum til øjenvipper. Nej! Øjenvippe serum fra det rigtige mærke og med de rigtige ingredienser, er ikke det mindste farligt. Enkelte øjenvippe serum på markedet, indeholder det som hedder prostaglandinanaloger, som kan føre til bivirkninger såsom farveændringer af øjenvipper og irritation i øjnene. Dette gør en øjenvippe serum betydeligt billigere, men det kan så være på bekostning af dit helbred! Det er derfor vigtigt fra start at købe en  vippeserum fra et godt mærke, som tydeligt viser hvad den pågældende øjenvippe serum indeholder. HairLust Eyelash Serum er en serum til øjenvipper, som er fri for stærke kemikalier og hormonforstyrrende ingredienser. Derudover er det anmelderrost i både konkurrencer men også af forbrugere:

HairLust anmeldelse

3 hurtige om vippeserum: 

 1. Øjenvippe serum er nemt at anvende

 2. Med serum til øjenvipper kan du opnå et længerevarende resultat

 3. Den rigtige øjenvippe serum skader ikke dine øjne og vipper

Hvordan virker serum til øjenvipper?

En god øjenvippe serum forsyner hårsækken i dine øjenvipper med ekstra næring og proteiner uden de typiske bivirkninger fra hormonforstyrrende alternativer på markedet. Ved brug af den rigtige vippeserum, får dine øjenvipper mulighed for at vokse sig, sundere, stærkere og tættere. Øjenvippe serum forlænger øjenvippernes vækstcyklus og forhindrer dine øjenvipper i at falde af for tidligt.

Hvordan anvender jeg øjenvippe serum?

For det optimale resultat, skal du påføre din øjenvippe serum som en norman eyeliner, 2 gange om dagen, morgen og aften. Resultatet kan variere fra kvinde til kvinde, men efter jeg gik i gang med serum til øjenvipper, så jeg de største ændringer 4-6 uger efter jeg begyndte med det. Er du nervøs for allergi? Sørg for at vælge en vippeserum, fra et brand, som bruger naturlige og gode ingredienser. Et godt råd er at påføre en smule af din øjenvippe serum på din hud, inden du anvender den på dine øjenvipper, for at være sikker på at den pågældende vippeserum ikke har nogle bivirkninger. Her kan du få meget mere information om ingredienserne som anvendes i den øjenvippe serum fra HairLust som jeg bruger.

Få længere øjenvipper: Fordele ved øjenvippe serum

Fordelene ved at bruge en vippeserum er mange og er en god investering for dig, som ønsker både smukkere, mere fyldige og længere øjenvipper! Modsat mange andre produkter på markedet, er en væsentlig fordel, at en serum til øjenvipper giver dig et langvarigt resultat uden at skade vipper og øjne. Nedenfor har jeg listet mine bedste grunde til dig, som gerne vil have længere øjenvipper og overvejer at forsøge sig med en øjenvippe serum!

 • Du sparer tid og slipper for at anvende mascara hele tiden, for at vise du har længere øjenvipper end du faktisk har. 

 • På den lange bane får du, ved brug af en vippeserum, et mere økonomisk alternativ i forhold til andre produkter på markedet

 • Du opnår et naturligt resultat! Øjenvippe serum virker igennem dine egne øjenvippers vækstcyklus, uden kunstige materialer og ingredienser.

 • Ved blot at anvende serum til øjenvipper 2 gange dagligt, kan du opnå de fyldige og længere øjenvipper, du altid har drømt om!

Jeg håber jeg har givet dig svar på de spørgsmål du måtte have om øjenvippe serum og hvordan du kan opnå dine drømme øjenvipper. Sundheden af dine øjenvipper hænger oftest sammen med sundheden af dine øjenbryn. Et godt råd er derfor også at tage et kig på HairLust Eyebrow Serum, som er et produkt udviklet med lignende formular til dig, som ønsker mere fyldige og smukke øjenbryn. Vi har skrevet en artikel, der går mere i dybden med øjenbrynsserum, og ingredienserne i en serum til bryn. Læs den her og bliv klogere på hvordan, du let og hurtigt kan få flotte, naturlige bryn uden hormonforstyrrende kemikalier.

HairLust anmeldelse

Øjenvippe serum test

Den innovative, naturlige øjenvippe serum fra HairLust var nomineret i Costume Skønhedsfavoritter 2018. Derudover er produktet anerkendt af adskillige eksperter og skønhedsredaktører og i øvrigt nævnt i adskillige skønhedsmagasiner heriblandt Woman, Costume og ALT for damerne og ligeledes kåret som testvinder i en øjenvippe serum test af 8 produkter

 Kundeanmeldelser af HairLust

4,8

4,8 af 5 stjerner

41 anmeldelser


5 kommentarer


 • Lene Østergaard

  Vanedannende. Et synligt flot result som holder :)


 • Jensen

  Hairlust har de bedste produkter – inkl. deres øjenvippeserum. Den hverken svier eller giver røde øjne.


 • Trine

  Ja, du kan sagtens bruge hairlust vippeserum under graviditet – den indeholder netop ingen prostaglandiner ligesom fx M2. Jeg gik fra M2 til HairLust og kan mærke samme effekt. Jeg skiftede da jeg blev gravid, men vil helt sikkert fortsætte med hairlust, da ejg foretrækker et naturligt alternativ der ikke indeholder hormonforstyrrende ingredienser – ja og så er det billigere


 • Johanne

  må man også bruge den under graviditet?


 • Christine

  Jeg har tidligere brugt en serum fra M2 Beauté, men den blev ved at irritere min øjne, når jeg tog den på… Nu har jeg brugt serum til både øjenbryn og mine øjenvipper fra Hairlust i 3 måneder og er virkelig glad for resultatet!


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.