Drømmer du om at få tykkere hår? HER er de bedst tips til et tykt hår!


Hvordan får man tykkere hår? Handler det bare om gode gener? Findes der nogle tricks til at få tykkere hår naturligt? I denne måneds artikel giver jeg dig tips og tricks til hvordan du opnår et tykkere hår, som du altid har drømt om!

Mette Frederiksen redaktør HairLust

Mette Frederiksen

Skønhedsskribent

Mette er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Hun har en baggrund i skønhed og har arbejdet i en helsebutik i Odense, hvor det primære fokus var på hårplejeprodukter inklusiv indkøb og salg af disse. Læs mere om skribent.

Har du præcis, ligesom jeg selv, ikke været heldig at blive født med generne, som giver dig et naturligt tykt hår? Et tykt hår giver ikke kun et indtryk af at det er friskt og sundt, men håret ser samtidig også længere ud! Og hvem takker nej til den smukke og fyldige hestehale, som ser endnu smukkere ud med tykkere hår. Læs videre her for de absolut bedste tips og hvad man skal passe på med i hverdagen, hvis man vil få tykkere hår.

Det at få tykkere hår kan være et svært problem, og det kræver en god portion tålmodighed. Der findes bestemt en lang række faktorer, som påvirker dine chancer for at få tykkere hår og specielt kosttilskud er blevet mere populært, når det kommer til at få et tykt hår. Årsagerne til at du ikke kan få tykkere hår, kan skyldes mange ting, men kendte årsager er bland stress, søvn, dårlige hårvaner eller zinkmangel. Regelmæssig blegning, farvning og stort brug af varmeredskaber såsom fintørrer og glattejern, reducerer også dine chancer for at få tykt hår. Ved at ændre få vaner i dagligdagen, kan du komme langt i drømmen om et tykkere hår! Følg med mig i denne artikel og jeg garanterer dig for at du vil få det bedste svar på hvordan du kan få tykkere hår.

ØNSKER DU AT FÅ TYKKERE HÅR? START MED MASSAGE!

Selvom vores hovedbund er alfa og omega, når det kommer til at få tykkere hår, bliver det ofte glemt. Hvis du vil øge dine chancer for at få et tykt hår, er det først og fremmest vigtigt at øge blodcirkulationen i dine hårsække. Dette kan gøres meget enkelt, ved i hverdagen at huske på at massere hovedbunden med fingerspidserne. En god mulighed for at huske at gøre dette er, at massere din shampoo godt ind i dit hår, når du går i bad. Du kan også med fordel investere i en god hårbørste, som er egnet til formålet.

Mit personlige tip:

For at få tykkere hår er det et godt udgangspunkt at massere din hovedbund, med blide bevægelser i 1-2 minutter ca. 2 gange om ugen! Efter badet bruger jeg HairLust Detangle Wet Brush. Børsten har specielt konstruerede børstepigge, som giver hovedbunden en blid massage, som samtidig hjælper med at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og hårsækkene. For mere viden om Detangle Wet Brush kan du læse min artikel om hvorfor, det er vigtigt at vælge en god hårbørste.

REDUCER ANVENDELSEN AF VARMEREDSKABER FOR AT FÅ TYKT HÅR!

Uden en passende varmebeskyttelse er varmeredskaber, den største vane, der forhindrer dig i at få tykkere hår. Føntørrer, glattejern og glattebørster slider dit hår rigtig meget og processen mod at få tykt hår mindskes betydeligt. Hvis du ligesom mig, typisk har travlt om morgenen og skal tørre dit hår hurtigt, kan du øge dine chancer for at få tykkere hår, ved at anvende et håndklæde med blide fibre.

Mit personlige tip:

Vil du have tykkere hår, så lad dit hår tørre naturligt efter bad!

I HairLust-serien finder du et turbanhåndklæde af bambus, der er lavet specielt til håret og derfor ikke river unødvendigt i håret, når man tørrer det. Man sætter bare håret forsigtigt op i håndklædet og lader det tørre helt af sig selv, mens man gør resten af kroppen klar efter badet. Læs vores anden artikel om tyndt hår og dårlige hår vaner, du bør undgå.

TILFØR EKSTRA FUGT FOR AT FÅ TYKKERE HÅR

Du har helt sikkert hørt det før, men jeg pointerer det igen! Vil du have tykkere hår, så kræver det at du plejer dit hår godt igennem fugt. Et tykt hår kan opnås og opretholdes igennem en næringsfuld og fugtgivende balsam, som trænger ind i dybden af dine hårstrå. Ekstra vigtigt er det også at fugte spidserne af dit hår efter dit hår har været fugtigt. Dette er super enkelt at gøre ved at anvende en nærende hårolie, som også matcher din hår type.

Mit personlige tip:

For at få tykkere hår, bruger jeg altid en ekstra fugtgivende balsam hver gang jeg vasker mit hår. Jeg sparer lidt på shampooen, da den godt kan tørre mit hår ud. Når mit hår er tørt, bruger jeg et par dråber hårolie, som holder mit hår skinnende og fugtigt hele dagen. Desuden beskytter det håret mod skade fra glattejern, da HairLust Hair Oil er varmebeskyttende.

Bliv meget klogere på gode olier, ved at læse vores indlæg om hårolier til tørt hår.

 

VIL DU HAVE TYKKERE HÅR? MINDSK ANTALLET AF HÅRVASK

Det er bestemt vigtigt at fjerne snavs og bakterier i håret og hovedbunden, men overdreven vask resulterer i, at hårets naturlige fugtbalance bliver forstyrret. Afhængigt af hvilken hår type du har, anbefales det generelt at vaske dit hår 2 til 3 gange om ugen. Forvasket og udtørret hår, gør det generelt svære for dig at få tykkere hår, så sørg for at anvende naturlige og omsorgsfulde produkter for et tykt hår.

Mit personlige tip:

Jeg har en generel tendens til at få fedtet hår hurtigt, så jeg vasker det også 3 gange om ugen. Jeg sørger dog for at anvende en fugtgivende shampoo og balsam, som samtidig er fri for parabener og sulfater.

Vil du have fat i en god shampoo og balsam, så anbefaler jeg HairLust Hair Growth & repair shampoo and conditioner.

OPTIMER DINE CHANCER FOR AT FÅ TYKKERE HÅR MED ET KOSTTILSKUD!

Det absolut bedste du kan gøre for at opnå et tykkere hår er at opbygge et ernæringsgrundlag. For at kroppen har en chance for at bygge et tykt hår, behøver din krop næringsstoffer, såsom Zink, Biotin og andre essentielle næringsstoffer. Alle disse vigtige vitaminer finder du bl.a. i HairLust Hair Gummies, et kosttilskud, som bidrager til et tykkere hår og som er specielt udviklet for at give håret styrke indefra.

piller mod hårtab studie

Går du med drømmen om et tykkere hår, bør du selvfølgelig følge så mange af disse råd som muligt. Men jeg vil dog påstå at et kosttilskud er den hurtigste og mest effektive metode til at få tykkere hår. En naturlig metode, som også påvirker din sundhed positivt og endda øger dine chancer for at få tykt hår, er at inkludere nyttige fedtsyrer i din kost. Disse fedtsyrer er nemme at inkludere i hverdagen, da de bl.a. findes i nødder, avocado og fisk.

Mit personlige tip:

For at optimere mine chancer for at få tykkere hår og samtidig vedligeholde mit hårs generelle sundhed, tager jeg kosttilskud hver dag. Samtidig sørger jeg for at spise en god variation af fedtsyrer i min kost.

Læs mere om hvordan kost og den generelle sundhed af dit hår hænger sammen.

FØR OG EFTER BILLEDER VED BRUG AF HAIRLUST KOSTTILSKUD

hairlust hair vitamins før efter billede

Lyst hår: Efter 1 måneds brug af HairLust Hair Growth Formula Capsules. Mørkt hår: Efter 3 måneders brug af HairLust Hair Growth Formula Gummies. Resultater varierer fra person til person.

hairlust hair vitamins for Men før efter billede

Efter 5 ugers brug af Hair Growth Formula Capsules Men. Resultater varierer fra person til person.

SKYLLER DU HÅRET ORDENLIGT?

Tidligere i mit indlæg nævnte jeg, hvor vigtigt det er ikke at vaske dit hår for ofte, hvis du vil have tykt hår. Men når du vasker dit hår, skal du skylle grundigt og korrekt. Eventuelt snavs og fedt, som sidder tilbage i hovedbunden efter vask, kan tilstoppe og irritere hårsækkene, som er kilden til hårvækst og tykkere hår.

VIL DU HAVE TYKKERE HÅR? BRUG GODE PRODUKTER!

I et desperat forsøg, har mange en tendens til at anvende for meget volumen pulver, hårmousse, spray og tørshampoo, for at få tykkere hår. For mange produkter skader hårets naturlige vækst, så det er vigtigt at give dit hår en pause fra alle de kemiske produkter for at kunne opbygge et tykt hår.

“ Jeg anbefaler altid mine kunder at huske både indre og ydre pleje af håret, hvis de vil have et både tykkere og længere hår

Helene Sørensen

Hårstylist og skønhedsekspert

INVESTÉR I EN GOD BØRSTE OG ANVEND DEN RIGTIGT

For at få tykkere hår, gælder det om at du har de rigtige redskaber. Sørg for at bruge en hårbørste, der er god og sensitiv på hår og hovedbund, og undgå at børste håret unødigt meget. Invester i enten en afrundet eller bred børste lavet af naturlige materialer. Brug altid en wet brush, hvis håret er vådt, da vådt hår, er mere følsomt overfor hård frisering. Børst ligeledes hårets før du går i bad, så du får taget de mest filtrede lokker.

Mit personlige tip:

Jeg forsøger så vidt muligt at holde min frisering på minimum. Jeg bruger, enkelte gange om ugen, en hårbørste imens, at jeg er i bad. Efter at have påført min hårkur i håret, børster jeg kuren ind i de dybeste hårlokker. Det har flere fordele. Den første er, at hårkuren bliver grundigt påført i hele håret. Den anden fordel er, at jeg stort set ikke behøver at børste håret bagefter. Det er vigtigt at bruge en hårbørste der kan bruges i det våde hår. Her er HairLust Detangle Wet Brush virkelig genial. Den giver en blid frisering, og kan både anvendes i vådt og tørt hår, og er specifikt udviklet til formålet.

Leder du efter den perfekte hårkur til at opnå et smukt, blød og tykt hår? Læs om HarLust Hair Mask, som er nem at anvende og efterlader dit hår, som var du lige kommet ud fra frisøren.

 

UNDGÅ STRAMME FRISØRER OG HÅROPSÆTNINGER HVIS DU VIL HAVE TYKKERE HÅR

Hvis du ofte sætter dit hår op, anbefaler jeg altid at lave en løs og luftig knude i nakken. Mit bedste råd her er også at undgå at bruge hårclips og bånd uden metal. Med en stram hestehale, en hård knude eller hårde klemmer risikerer du at slide og knække dine hårsække, som du selvfølgelig bør undgå, hvis du ønsker et tykkere hår.

 

HJÆLPER EXTENSIONS MED GØRE HÅRET TYKT?

For hurtigt at få tykkere hår, er der mange som finder hjælp i extensions. Ganske rigtigt er det, at du får tykkere hår for noget tid, men regelmæssig brug af extensions udsætter håret for clips, metal og lim, som kan være årsag til stor skade på dit hår. Vil have en chance for få tykkere hår naturligt, vil jeg råde dit til af holde dig væk fra extensions. Et sundt og naturligt tykt hår kræver tålmodighed, men er ventetiden værd!

MERE INSPIRATION OG INFORMATION OM HVORDAN MAN KAN FÅ TYKKERE HÅR

Udover dagligt at indtage et kosttilskud, for at opnå et tykt hår, har jeg nogle flere tips og forslag, som du kan drage nytte af. Det kan være svært at få alle disse tips med ind i hverdagen, men hvis du ikke har naturligt tykt hår, tager det lidt tid og tålmodighed at få tykkere hår, men det er absolut muligt!

Jeg håber du er blevet lidt klogere på hvad man kan gøre, for at få et tykt hår. Ønsker du at vide mere om hårtab, tyndt hår eller gode hårrutiner, så læs alle vores populære artikler!

Kundeanmeldelser af HairLust
4,8

4,8 af 5 stjerner

41 anmeldelser


Giv en kommentar


Vær opmærksom på at din kommentar først skal godkendes før den er synlig.